cilda1 Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 (editace) Nová beta,oprava chyb, použít LP Carista++3.8+beta-26.apk odemčeno,nevyzkoušeno Carista.v.3.8.beta-26.b.380026.crk.Support.apk Editováno: 12. Únor 2019, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaryLa Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 (editace) Ahoj, mám origo Carista adaptér, zkouším různé verze Caristy,co tu postujete a na superbu 2 FL 2015 L&K nikde nevidím volbu zapnutí zadních led jako DRL (Scandinavian DRL). Jasně v jistým menu je možnost regionu Europe, USA, Canada, Great Britain atd... ale žádná z nich neudělá nic (v popisu je, že to má dopad na vnější světla). Ostatní běžné věci jdou nastavit bez problému. Ještě jsem si vzpomněl, že prodlevu ostřiku předních světlometů nikde nevidím. Ale hlavně chci ty zadní led jako DRL... Jasně, že jsem nevyzkoušel všechny verze, ale dost už ano, ať už ofiko, nebo bety . Nevíte někdo prosím? Díky. J. Editováno: 13. Únor 2019, autor: JaryLa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Ve starších verzích bylo něco jako "parkovací světla s denními", zkus hledat toto, bude to v záložce Lights, hledal bych spíše ve starších verzích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 (editace) Tip: príde mi lepšie ako sem dávať screenshoty obrazoviek s nastavením vášho auta sem poslať TXT súbor s exportom toho istého. Ja to tak robím už dlho pre vlastnú potrebu. Dá sa ľahko zistiť čo som zmenil a kedy a prípadne čo sa zmenilo v Caristovi. TXT súbor dostanete Caristovi tak že keď ste už v CUSTOMIZE tak napravo hore je ten symbol pre zdieľanie. Cez to sa dá komplet stav všetkých parametrov uložiť do TXT. Napr takto s180801 Alebo to sem vložiť zo schránky: Doors / Windows / Remote: Auto-lock doors when the ignition is switched on YES / *NO* Auto-lock doors when moving YES / *NO* Auto-unlock doors when key is taken out of ignition *YES* / NO Auto door locking/unlocking menu in MMI DISABLED / VIEW-ONLY / *ADJUSTABLE* Auto-lock when doors are closed and smart key is outside vehicle YES / *NO* Pop trunk via remote *ENABLED* / DISABLED Blink turn signals when locking/unlocking with remote *YES* / NO Allow configuring beep when locking/unlocking *YES* / NO Menu for configuring beep when locking/unlocking *ENABLED* / DISABLED Beep when unlocking with remote *YES* / NO Beep when locking with remote Čo vy na to? Editováno: 13. Únor 2019, autor: kluvi 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 V 14. 1. 2019 na 13:04, jan.machalik napsal: U trojkové už ne... Ja som to v III tiež nerozchodil...(bez chytrých sedadiel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 Už som to tu raz zaregistroval ale nenašiel nejaké riešenie. Po nejakej dobe používania Caristu mi zmizli z infotainmentu niektoré ovládacie parametre. Napríklad sklopenie spätných zrkadiel pri zamknutí. Ale je toho oveľa viac. Je nejaké iné riešenie ako nahrať infotasinment (prípadne čo iné) všetko znova? Uvedenie Default settings nepomohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 (editace) Prosím o vysvětlení téhle funkce: License plate bulb check (step 2 of 2) *ENABLED* / DISABLED hlavně proč je tam step 2 carista16.2.2019.txt Editováno: 17. Únor 2019, autor: Real Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 Osvetleni RZ? RZ = registracni znacka. Pokud to je slozitejsi kod, tak tam muze byt vic kroku, tohle je krok 2. Nebo tam krok 1 neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 (editace) Ne. Krok 1 nenalezen. Tak jsem si zase chvilku hrál - třeba to někomu pomůže. Porovnání v. 3.7.4 - 3.7.5 a bety 26 - 25 (export přiložen) PS: Asi nejvíc užitečných funkcí pro Rapid lze nalézt ve verzi 3.6.5 viz moje předchozí příspěvky. 3.7.4.txt 3.8 beta 26.txt 3.6.5.txt 3.0 beta 12.txt 3.8 beta 27.txt 3.8 beta 26 - 3.8 beta 27 u Rapida žádný rozdíl. Editováno: 21. Únor 2019, autor: Real 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 (editace) to si rucne prepisoval, nebo mas nejakou fintu na ten vypis:). Jestli rucne, tak klobouk dolu. Na to bych asi trpelivost nemel. Editováno: 17. Únor 2019, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Únor 2019 Sdílet Vloženo 17. Únor 2019 V 13. 2. 2019 na 22:26, kluvi napsal: Tip: príde mi lepšie ako sem dávať screenshoty obrazoviek s nastavením vášho auta sem poslať TXT súbor s exportom toho istého. Ja to tak robím už dlho pre vlastnú potrebu. Dá sa ľahko zistiť čo som zmenil a kedy a prípadne čo sa zmenilo v Caristovi. TXT súbor dostanete Caristovi tak že keď ste už v CUSTOMIZE tak napravo hore je ten symbol pre zdieľanie. Cez to sa dá komplet stav všetkých parametrov uložiť do TXT. ... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Carista 3.8 beta 26 uplne odomknuta staci nainstalovat ? https://uloz.to/!ArjcapcV4438/carista-v3-8-beta-26-apk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Ahoj, a spojí se s jakoukoliv OBD jednotkou? Promiň za hloupej dotaz, ale chtěl bych si sehnat na Yetiho 2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 před 1 hodinou, zeroA6M napsal: Carista 3.8 beta 26 uplne odomknuta staci nainstalovat ? https://uloz.to/!ArjcapcV4438/carista-v3-8-beta-26-apk Ještě dotaz. Lze s tímto dodělat, aby se mi zobrazovala teplota oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Adaptéry se řeší zde: Seznam podporovaných vozů zde: https://caristaapp.com/vehicles V každém autě lze něco jiného, stejně tak v každé verzi, ale obávám se že v OI toho mnoho nepůjde... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 před 32 minutami, Martab napsal: Adaptéry se řeší zde: Seznam podporovaných vozů zde: https://caristaapp.com/vehicles V každém autě lze něco jiného, stejně tak v každé verzi, ale obávám se že v OI toho mnoho nepůjde... Já mám teď pár dnů Yetiho 5L rv. 2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 A jak to máme vědět Na Yetim asi něco už pude, mrkni na ten odkaz, ale bohužel ti nikdo asi přesně neřekne co pude a co ne, závisí od verze aplikace kterou použiješ a od výbavy auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 před 2 hodinami, Martab napsal: A jak to máme vědět Na Yetim asi něco už pude, mrkni na ten odkaz, ale bohužel ti nikdo asi přesně neřekne co pude a co ne, závisí od verze aplikace kterou použiješ a od výbavy auta. Já to napravím, nafotím, popíšu a představím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisttek Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Zdarec chlapi ... potřebuju radu, sháním diagnostiku (díval jsem se na caristu) na OIII 2014 - klasické věci, potvrdit výměnu destiček, zapnout ledky na spz atp ... Potřebuji to pro IOS - můžete mi poslat link nebo poradit co všechno kromě samotné jednotky za 19,90USD budu potřebovat? díky za info! (prosím o shovívavost, jsem tu nový ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmaster Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 (editace) na CARISTU pre ios iba platenu verziu, koli cariste som kupoval neaky huewai-android aby som experimentoval. tusim ze do 30dni po prvej registracii mas caristu a jej moznosti odomknute aspon mne to tak pisalo(mam original carsita adapter) Editováno: 20. Únor 2019, autor: pmaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisttek Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 58 minutes ago, pmaster said: na CARISTU pre ios iba platenu verziu, koli cariste som kupoval neaky huewai-android aby som experimentoval. tusim ze do 30dni po prvej registracii mas caristu a jej moznosti odomknute aspon mne to tak pisalo(mam original carsita adapter) Jojo, to jsem se dočetl, že prvních 30 dní zdarma .. proc caristu na ios jen pro? Obyč nejede nebo má oproti androidu osekané funkce? Nez se vztekat s androidem (a jeho zivotností 3 roky) budu radeji platit kdyz bude potreba Jeste - basic (neplacena) - jde vypinat/zapinat start stop atp...? Svetla spz, stagging - dival jsem se na obdeleven, cokoliv za kredity ale nejede na ios sakra diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 @pisttek Mám ios , cena cca 1200,- rok(jestli se nepletu) a právě proto používám tablet s androidem a můžu instalovat i beta verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 @pisttek Také používám raději přes Andorid, ač jsem původně chtěl jen na iOS. Vzhledem k tomu, že pak ale nelze používat Beta verze, které toho mívají k dispozici mnohem více, tak je to na iOS zabité. Kupovat plnou verzi pro iOS jsou tak vlastně vyhozenými penězi, protože se tam mnohé věci z beta verzí které ti na autě budou fungovat ani nikdy nedostanou. Pro tyto účely je lepší opravdu použít Android tablet, nebo nějaký obyč telefon, na kterém díky tomu dokážeš udělat mnohem více věcí. Sám to přesně tak mám konkrétně jen pro auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisttek Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 13 minutes ago, cilda1 said: @pisttek Mám ios , cena cca 1200,- rok(jestli se nepletu) a právě proto používám tablet s androidem a můžu instalovat i beta verze. Jasné, super, ale co jsou beta verze (vim co znamena beta že je to něco v testu - ale proč je chtit instalovat??) kde je seženu, v čem jsou lepší? (Kdyz mam betu jedou treba placene funkce?) Jako 1200 rok není žádná hrůza, ale nikdo mi zatím neřekl co jde v neplacené a placené verzi (z těch věcí co řešíme všichni nejčastěji) - kódování “hračiček” Pokud je lepší to používat na android tak si ho k tomu pořídím, ale chci nějaký jednohlasný důvod/argument díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisttek Vloženo 20. Únor 2019 Sdílet Vloženo 20. Únor 2019 6 hours ago, ZbyšekSU said: @pisttek Také používám raději přes Andorid, ač jsem původně chtěl jen na iOS. Vzhledem k tomu, že pak ale nelze používat Beta verze, které toho mívají k dispozici mnohem více, tak je to na iOS zabité. Kupovat plnou verzi pro iOS jsou tak vlastně vyhozenými penězi, protože se tam mnohé věci z beta verzí které ti na autě budou fungovat ani nikdy nedostanou. Pro tyto účely je lepší opravdu použít Android tablet, nebo nějaký obyč telefon, na kterém díky tomu dokážeš udělat mnohem více věcí. Sám to přesně tak mám konkrétně jen pro auto. Tak mám jasno ;) díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.