Majký Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Ahoj, jakou máte spotřebu u těchto motorů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 (editace) 5,2 podle tankování na 205/40 R17. Většinou klidná jízda po okreskách. Editováno: 15. leden 2016, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 15. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2016 ja se dlouhodobě držím na 6,2 po okreskách pod 5 a jak najedu na dálnici a jedu cca 130-140 tak to vyleze na 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Na dálnici při 130+ mám taky dost přes 6. Navíc CR je na způsob používání citlivější než PD. Celkově je víc jako benzín - má plynulejší zátah a dá se (má smysl ho) točit, ale zase si dokáže vzít. Plus ten nešťastný eko pětikvalt... Šestikvalt s kratšími kvalty a o trochu delší šestkou by tomu motoru slušel víc, ale pro emise je lepší pětikvalt, tak musíme trpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 15. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2016 jojo škoda té šestky děkuji tak to bude podobné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TooMooX Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Já mám v posledni době težkou nohu + zima tu spotřebu taky asi dost zveda. Pravda jezdím spíše delší trasy a mimo centra měst... S letni Vervou v létě (na zimních gumách !!! R15 FULDA KRIST CONTROL) jsem mival běžně spotřebu 4,2 až 4,5 nostop klima na 21°C !!! Na zimni Vervu mi sle spotřeba nějak narostla... asi ale i zimou. Olitany 1,5mm Fuldy jsem prezul az v lednu za Polarisy 3 tak uvidím zda se toto promitne. Jinak mám všechny tankovaní a spotřeba co ukazuje palubák sedí na desetinu s evidenci tankovaní na webu ! Rekord je 3,4lit na 170km trase v patek dopoledne v kolonach na trase Martin-Zilna-Cadca-Roznov-Hranice. Ale to byla skákacka v nizkych otackach. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jujing Vloženo 16. Březen 2016 Sdílet Vloženo 16. Březen 2016 5,5-6 litrů dá se jet i pod pět ale je to už economy run... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.k Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Na zimákách + tankuju Vervu okolo 5-5,6 L ,podle výpočtů z tankování. Maxidot mi ale ukazuje cca 6 - 6.5 L ....stává se to taky někomu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Kdysi jsem to porovnával, výpočet a maxidot a rozdíl byl asi 0,1L. Už nevím v čí prospěch. Spotřeba v maxidotu by ale měla jít korigovat WAGem. Mám tušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 (editace) Spotreba na PP sa dá korigovať. Treba si odsledovať aspoň 3 tankovania a potom sa dá nastaviť percentuálna korekcia. Stačí k tomu kábel a VCDS. U mňa na TSI to bolo +3 % aby PP ukazoval správne. Od vtedy mi tankovania s priemernou spotrebou súhlasia na desatinu presne. Editováno: 21. Březen 2016, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 (editace) Tak přítelkyně nove dala 4.5 L při cestě z F-M do Zlína. Já jsem cestou zpět po dlouhé době jel normálne na pohodu takže výsledek 4.1 L kdyby v tom nebyla dálnice a kolona tak jsem se v klidu vlezl pod 4 ale jinak porad do 5.5L.. Editováno: 12. Červenec 2016, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TooMooX Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Tak opet hodim moji statistiku celkem najeto 281 000. Zima to o neco zvedla... Podezreni na propoustejici termostat. Tankuji Vervu/Diesel Plus na Tescu + Avanti Rakousko. Jizda rozhodne ne na spotrebu,spis na pokuty.... ale jezdim prevazne dalky a cca 30% dalnice (tempomat 140-150kmh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.