Sir_Jarek Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Jj, i od výroby k zákazníkovi to "chvíli" trvá - mě sjel Apík z linky (stejná linka jako CITIGO) 15. března 2016 a z prodejny jsem odjížděl 5. dubna 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Tak Citigo jde příští týden do výroby, podle prodejce tak dva týdny na dodání a do konce roku bych ho měl mít doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Autíčko k Vánocům to neni špatný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 No bude to o prsa korejské dívky splatnost povinného ručení na Fiestu mam 27.12. tak by bylo dobré Citigo tak toho 18. a do 20. bych FiFi zlikvidoval, odhlásil a zrušil povinné ještě že mam od 16. dovolenou až do konce roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Tak snad a ať to stihnou Pojistné ti v nejhoršim vrátí (i když za načatej měsíc asi už ne...). Chce to "kontrolovat" prodejce, aby u něj Cíťo nastálo přes svátky zbytečně na dvoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2017 (editace) Pojistne se pri prodeji auta vraci presne podle vyuzitych dnu. Alespon u normalnich vetsich pojistoven, jak to funguje u ruznych Slavii a podobnych, to netusim. Editováno: 2. Prosinec 2017, autor: mike_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 3. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2017 Tim líp. Taky nám Česká vracela, ale už si nepamatuju detaily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Březen 2019 Sdílet Vloženo 16. Březen 2019 Citigo má podle všeho konec výroby až v 32. týdnu. Stále jde objednávat (resp. ještě před týdnem šlo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 16. Březen 2019 Sdílet Vloženo 16. Březen 2019 Spoiler On 12/2/2017 at 10:21 PM, mike_k said: Pojistne se pri prodeji auta vraci presne podle vyuzitych dnu. Alespon u normalnich vetsich pojistoven, jak to funguje u ruznych Slavii a podobnych, to netusim. Podle zákona má pojišťovna nárok na pojistné do konce měsíce, ve kterém smlouva zanikla. Nicméně slušné pojišťovny vracejí skutečně na den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 Přesně tak já měl u ČPP smlouvu do 17.12. tu sem 13.12. zrušil a v lednu mi přišel dopis že chtějí ještě 144 korun doplatit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 30. Březen 2019 Sdílet Vloženo 30. Březen 2019 On 3/16/2019 at 10:51 AM, bojler said: Citigo má podle všeho konec výroby až v 32. týdnu. Stále jde objednávat (resp. ještě před týdnem šlo). A pak co? Nejmensi auto bude Fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaka Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Citigo bude po ukončení výroby v 32. týdnu pokračovat v elektrické verzi (60kW) a také v přepracované CNG verzi s motorem MPI EVO (59kW) . Do prodeje se dostanou snad na podzim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 32. týdnu a nebo 22. týdnu? To by se totiž oproti nedávným zprávám výroba o cca 2,5 měsíce prodloužila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 (editace) V 4. 4. 2019 na 16:44, kaaka napsal: Citigo bude po ukončení výroby v 32. týdnu pokračovat v elektrické verzi (60kW) a také v přepracované CNG verzi s motorem MPI EVO (59kW) . Do prodeje se dostanou snad na podzim... CNG verze? Opravdu? Nějaké info o tom MPI EVO? Jediné co jsem o MPI EVO 59kW našel, že to je benzíňák. Editováno: 9. Duben 2019, autor: HWSpeedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Kolik bude elektrika stát ? 800 tisíc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaka Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 V 8. 4. 2019 na 21:14, HWSpeedy napsal: CNG verze? Opravdu? Nějaké info o tom MPI EVO? Jediné co jsem o MPI EVO 59kW našel, že to je benzíňák. Tak jako TSI Evo bude MPI Evo mít místo litinových vložek válců nikasil (keramický povrch) - Výhody - mnohem nižší tření uvnitř motoru a tím pádem nižší spotřeba a vyšší výkon, rychlejší ohřev a chladnutí motoru - Nevýhody - životnost a prakticky neopravitelnost vyběhaného motoru. A hlavně výhody fabriky - bude to levnější na výrobu a sníží to emise Dále tam budou i nějaké drobné změny v elektroinstalaci ( třeba přesun řídící jednotky motoru z motorového prostoru do podběhu) a vylepšení bezpečnostních systémů vozu (hlavové airbagy namísto panoramatické střechy,atd..) MPI Evo samozřejmě bude i benzíňák ale jen ve Fabii tak, aby mohla být základní cena Fabie nižší. V Citigu bude jen CNG verze tohoto motoru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 před 6 hodinami, kaaka napsal: V Citigu bude jen CNG verze tohoto motoru. Ahoj, tuto informaci máš odkud? Něco oficiálního nebo nějaké zákulisní drby? Protože už jsem následovníka CG CNG hledal v jiných vodách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 MPI EVO je dostupné už v Polu/Ibize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Pánové, tady se bavíme o CG CNG a jeho údajném pokračování ve výrobě nově s motorem MPI EVO. A já se ptám, kde tato informace vznikla a zda se zakládá na nějaké realitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaka Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Tuto informaci jsem vypustil Já a zakládala se na tom že kolega vyvíjí elektroinstalaci na MPI Evo a MPI Evo CNG , bohužel ve čtvrtek bylo potvrzeno že ani jeden motor se do Citiga nepodívá a budou nabízeny exkluzivně pro VW UP. Mám dokument (oficiální) s plánovaným počtem vyrobených kusů celé trojice Citigo, Up, Mii v každé motorizaci. Z něho vyplívá že Citigo a Mii v roce 2021 skončí a UP pojede minimálně do roku 2023. Truchlit ale netřeba, pokud někdo bude toužit pro CNG nebo třeba TSI , může sáhnout po VW UP který v lepší výbavě zase tak drahý oproti Škodě není a má své výhody (třeba couvací kameru, tažné zařízení atd..). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 No tak jestli bude elektricke jen od konce roku 2019 do 2021, tak to je gol. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaka Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Letos jich má sjet z linky jen patnáct set a za ty zbývající dva roky asi 45 000 kusů. Jo je to jen okrajová záležitost, ale na rovinu - kdo si to koupí za půl mega s reálným dojezdem 100 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Tak to je trapas, ale třeba zase změní plány. Jinak dojezd bude větší, říká se o 100% než má teď e-UP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaka Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Jojo, plány se mění pořád... Ale s tím dojezdem bych moc optimistický nebyl - při posledním testování elektrických pohonů za polárním kruhem ujelo Citigo pouze 98km a Fabia na tom nebyla o moc lépe (115km) ale je pravda že v extrémních teplotních podmínkách... nicméně viděl bych to tak na max 150 kilometrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 17. Duben 2019 Sdílet Vloženo 17. Duben 2019 Ale papir snese vsechno, takze letakove 300km :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.