Koubis88 Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Zdarek lidičky, myslíte, že se dá do SII rok 2009 exclusive v DSG dodelat adaptibilni tempomat a automatické přepínání na dálkové světla? Popřípadně, kolik by to i stálo? Díkes kluci za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 adaptabilni myslim že ne až ve FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 automatická dálková se dají bezproblémů od MR11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Musí se u SII přidat nějaký další HW? Nebo to používá čidlo v zrcátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Samo, že musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meken Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Musí se vyměnit v interiéru zpětné zrcátko za zrcátko s kamerou + dotáhnout CAN sběrnici + nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koubis88 Vloženo 11. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 škoda, že to asi nelze do SII rok 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Jde, bratranek má 2009 a dodelaval to, a funguje super, ted bude dokonce dodelavat ještě line asist, ale to jde pouze pokud je park asist, neboli elektrickej posilovač, to je ale zatím ve fázi připrav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 trošku to vše motáš dohromady jinak FLA (dálkové) lze bezproblémů od MR11 u MR10 se musí upravovat nebo měnit páčky a u MR09 neumí BCM logiku přepínače dálkových bez aretace... Line assist lze na každého SII s podporou řízení této funkce el. posilovač má každá SII parkovací asistent nemá s line assist nic společného co se fce týče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 (editace) No já v tom nejsem odborník, takže díky za upřesnění, mluvil jsem snim o tom po telefonu, ale určitě má nejvíce 2009 a ty dálky dodelaval a funguje to super, párkrát to doladoval, občas to dálky vyplo pokud šel třeba odraz od velké směrové tabule na silnici, ale to bych řekl že udělá občas u každého. A k tomu line asist, myslel jsem, že elektrickej posilovač má jen ten co má asistent parkování, tak to sorry, říkal, že auto musí mít asistent, protože musí umět samo točit volantem, takže máš pravdu, ne elektrický posilovač, ale nějaký servo motor či co tam je. Editováno: 14. Únor 2016, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 (editace) Tak malé doplnění. Když tak prosím rolbaře ať to zase přeloží či doplní, já jen tlumočím. Ty automatický dálky a jde o rok 2009 měsíc asi srpen, nejdem si jist, kupoval nové zpětné zrcátko s touto funkcí a pak to nakódoval a vše funguje jak má, občas to nezhasne, když vjede do vesnice, nerozpozná to pouliční osvětlení a občas zhasne jak jsem psal odrazem od velké směrové tabule, jinak perfektní. A lane asist, tak tam jde prý opět o zrcátko, neboli kameru v zrcátku s podporou této funkce, plus se musí dokoupit jiná gatewayjka, v řádu cca 1500,- a pak určitě nějaké nakódování, tomu já už nerozumím. Funkci půjde zapínat a vypínat přes volant na maxidotu, nebude čudlík u řadičky a nebude se zobrazovat na maxidotu že tato funkce běží, jde nastavit od kolik km/h se to má spustit , plus pak tomu lze dodělat varování únavy či jak se tomu nadává, ale u starších modelů by to pak chtělo novější budíky se symbolem kávičky, ale to už je asi zbytečnost, dle mě. Editováno: 16. Únor 2016, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Asi máš na mysli gateway 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Zajímal by mě výhled ven přes přední sklo po montáži LANE Asistentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 pravda, opraveno jinak nemyslim, že to bude nějak výrazně větší panel zrcátka, teď si nejsem jistej o kolik to bylo větší v passatu cc, co jsem byl před 14 dnama zkoušet a měl lane asis, ale o moc větší ne, rozhodně mě nenapadla myšlenka, že by mi tam zrcátko nějak překáželo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 ale lane assist není součástí zrcátka.... je to samostatná kamera na spešl držák https://www.google.cz/search?q=3aa980&biw=1252&bih=582&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_xuL3iYHLAhWCxxQKHYsXBwgQ_AUIBigB#imgrc=-1VEhHPsvEpxdM%3A vím, že ji někdo implementoval místo kamery na dálková, ale nefunguje to korektně... zobrazení na maxidotu lze u verze s pamětí 24C64 doaktivovat včetně dodělání kontrolky, menu na vypnutí a nastavení je tam vždy, to samé platí pro mrtvý úhel atd... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 (editace) vím, že to je trochu mimo zdejší téma, ale daly by se ty automatický dálkový implemetovat do O2 FL? Edit: Už jsem to našel (jde to), takže sorry za OT Editováno: 18. Únor 2016, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.