Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

Jake mate informace o modelovem roce 2017?

Co jsem slysel tak vyroba by mela nabehnout nekdy v kvetnu/cervnu.

Novinky: Active Info Display, vyhrivany volant, novy amundsen a columbus (vetsi display), nove styly kol, predni led svetla, biturbo.

Vsechno to muzou byt spekulace pochopitelne. Pokud mate vic info tak piste, doplnujte, vyvracejte bludy.

Bezdrátové dobíjení mobilu, nové barvy u ambientního osvětlení, zavření kufru nohou, řízení s proměnlivým účinkem.

Podle mě biturbo si nechají na později, Zatím nestíhají vyrábět. Počítám, že na ten zájem by lidi čekali tak rok :).

Nové barvy ambientního osvětlení, to je jen otázka softwaru, nebo fakt bude potřeba nový panel?

Superb dostane něco nového, ale větší příděl dostane až bude venku A+ suv které dostane některé úplně nové prvky..

Ahoj,

Jake mate informace o modelovem roce 2017?

Co jsem slysel tak vyroba by mela nabehnout nekdy v kvetnu/cervnu.

Novinky: Active Info Display, vyhrivany volant, novy amundsen a columbus (vetsi display), nove styly kol, predni led svetla, biturbo.

Vsechno to muzou byt spekulace pochopitelne. Pokud mate vic info tak piste, doplnujte, vyvracejte bludy.

Vše bude, jen tim BiTDI si nejsem jistý, jestli bude už v MR 2017 a taky o předních LED světlech pochybuji, to slyším prvně.

Tak a teď babo raď :))) budu vděčný za názor.

Mám objednaného L&K s pár drobnostmi a Amundsenem. Termín dodání začátek června. Nicméně mám možnost to urychlit a to dost výrazně. Co myslíte, mám počkat na tyhle vychytávky nebo na to kašlat? Jinak to auto budu mít na dva roky....

Tak to je volba asi dost na tobě ne? :) pochybuji, že s tvým autem tu někdo bude jezdit :)

• Autor

Pokud na auto nespechas tak bych pockal, na druhou stranu takto bys to mohl odkladat do nekonecna.

Ale at neodbihame od tematu...Michale o novych radiich jsi mi rikal ty, ne? Mas k tomu nejaky detail?

Budou mit jen větší displej, žádné extra funkce navíc se nepředpokládají

Většímu displeji navigací se mi moc nechce věřit - nový Tiguan má 6,5 a 8 palců, stejně jako současný Superb.

Nějaké novinky skrz MR 2017?

Panove nepletete si vetsi displej s lepsim rozlisenim displeje?

Je tady vic spletenych veci. Uz to nebude dlouho trvat a bude to oficialne. Tak tu chvilku uz snad jde vydrzet, ne?

• Autor

Ale no tak, nenech se premlouvat:) aspon naznac:)

Kdyz ono se nesmi ani naznacovat, ze ;)

Černá kůže v L&K - dnes jsem měnil objednávku. Už je to i v konfigurátoru

• Autor

No tak to je pecka! Nasel jsi tam jeste neco dalsiho?

• 2 týdny později...

a co třeba Head-up display?

• 1 měsíc později...
  • Autor

Zrovna to ctu a je tam docela hodne zajmavych info. Pochopitelne pokud to je pravda a pokud tomu dobre rozumim:)

- zadni kamera s tryskou

- autamaticky system korekce sklonu zadni napravy u kombi

- bolero u style 6,5' -> 8'

- amundsen u L&K 6,5' -> 8'

- 19' Phoenix leskle pro L&K a black pro Syle a L&K - za priplatek

- 19' novy styl pro L&K

- progresivni rizeni pro sportovni podvozek

- indukcni nabijeni

Zaroven pisou ze se zvedne cena a v nemeckem konfiguratoru budou zmeny od 7.-8.4.

• Autor

Je tam i foto noveho zpetneho zrcatka. Mam dojem, ze jsem ho uz videl v predvadecce asi 2 mes zpet.

@ghost7, diky, prijemne pocteni vzhledem k tomu, ze pristi tyden uz snad definitivne objednavam:)

post-97713-0-27314000-1459547754_thumb.j

post-97713-0-29955900-1459547766_thumb.j

Cena by mela rust nejen v zahranici. Jsem zvedavy o kolik tentokrat. Byli by blbi, kdyby nevyuzili soucasne situace a trochu nesrovnali hladinu.

Ovlivní nějak nový modelový rok vozy, které byly objednány před ním a vyrobeny až během něho?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.