eMeF Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Ahoj, Jake mate informace o modelovem roce 2017? Co jsem slysel tak vyroba by mela nabehnout nekdy v kvetnu/cervnu. Novinky: Active Info Display, vyhrivany volant, novy amundsen a columbus (vetsi display), nove styly kol, predni led svetla, biturbo. Vsechno to muzou byt spekulace pochopitelne. Pokud mate vic info tak piste, doplnujte, vyvracejte bludy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 5. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Jeste jsem nasel: Bezdratove nabijeni telefonu (predpokladam android pouze), nove barvy u ambientniho osvetleni, zavirani kufru nohou pod naraznikem, posilovac s promenlivym ucinkem u sportovniho podvozku. Zdroj zde vcetne pstatnich skoda modelu http://www.auto.cz/skoda-vsechny-novinky-pro-modelovy-rok-2017-92295 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Bezdrátové dobíjení mobilu, nové barvy u ambientního osvětlení, zavření kufru nohou, řízení s proměnlivým účinkem. Podle mě biturbo si nechají na později, Zatím nestíhají vyrábět. Počítám, že na ten zájem by lidi čekali tak rok . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Nové barvy ambientního osvětlení, to je jen otázka softwaru, nebo fakt bude potřeba nový panel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Panel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Superb dostane něco nového, ale větší příděl dostane až bude venku A+ suv které dostane některé úplně nové prvky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Ahoj, Jake mate informace o modelovem roce 2017? Co jsem slysel tak vyroba by mela nabehnout nekdy v kvetnu/cervnu. Novinky: Active Info Display, vyhrivany volant, novy amundsen a columbus (vetsi display), nove styly kol, predni led svetla, biturbo. Vsechno to muzou byt spekulace pochopitelne. Pokud mate vic info tak piste, doplnujte, vyvracejte bludy. Vše bude, jen tim BiTDI si nejsem jistý, jestli bude už v MR 2017 a taky o předních LED světlech pochybuji, to slyším prvně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilofon Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Tak a teď babo raď )) budu vděčný za názor. Mám objednaného L&K s pár drobnostmi a Amundsenem. Termín dodání začátek června. Nicméně mám možnost to urychlit a to dost výrazně. Co myslíte, mám počkat na tyhle vychytávky nebo na to kašlat? Jinak to auto budu mít na dva roky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Tak to je volba asi dost na tobě ne? pochybuji, že s tvým autem tu někdo bude jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 5. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Pokud na auto nespechas tak bych pockal, na druhou stranu takto bys to mohl odkladat do nekonecna. Ale at neodbihame od tematu...Michale o novych radiich jsi mi rikal ty, ne? Mas k tomu nejaky detail? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Budou mit jen větší displej, žádné extra funkce navíc se nepředpokládají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Většímu displeji navigací se mi moc nechce věřit - nový Tiguan má 6,5 a 8 palců, stejně jako současný Superb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Nějaké novinky skrz MR 2017? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Panove nepletete si vetsi displej s lepsim rozlisenim displeje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Je tady vic spletenych veci. Uz to nebude dlouho trvat a bude to oficialne. Tak tu chvilku uz snad jde vydrzet, ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 10. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Ale no tak, nenech se premlouvat:) aspon naznac:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Kdyz ono se nesmi ani naznacovat, ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiic Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Černá kůže v L&K - dnes jsem měnil objednávku. Už je to i v konfigurátoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 11. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 No tak to je pecka! Nasel jsi tam jeste neco dalsiho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 a co třeba Head-up display? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Na nemeckem foru jsem vycetl, ze MR2017 by mel startovat od 22. tydne 2016. - Amundsen a Bolero LCD 8" - od Ambition standard padla pro DSG - 10 odstinu LED osvetleni - atd. Vice zde: http://www.skodacommunity.de/threads/aenderungen-mj2017.103691/page-16#post-1350405 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 1. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Zrovna to ctu a je tam docela hodne zajmavych info. Pochopitelne pokud to je pravda a pokud tomu dobre rozumim:) - zadni kamera s tryskou - autamaticky system korekce sklonu zadni napravy u kombi - bolero u style 6,5' -> 8' - amundsen u L&K 6,5' -> 8' - 19' Phoenix leskle pro L&K a black pro Syle a L&K - za priplatek - 19' novy styl pro L&K - progresivni rizeni pro sportovni podvozek - indukcni nabijeni Zaroven pisou ze se zvedne cena a v nemeckem konfiguratoru budou zmeny od 7.-8.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 1. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2016 Je tam i foto noveho zpetneho zrcatka. Mam dojem, ze jsem ho uz videl v predvadecce asi 2 mes zpet. @ghost7, diky, prijemne pocteni vzhledem k tomu, ze pristi tyden uz snad definitivne objednavam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Cena by mela rust nejen v zahranici. Jsem zvedavy o kolik tentokrat. Byli by blbi, kdyby nevyuzili soucasne situace a trochu nesrovnali hladinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Ovlivní nějak nový modelový rok vozy, které byly objednány před ním a vyrobeny až během něho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.