octfa Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 yeti 2011, prestal mi fungovat central ridicovych dveri a ovladani prednich el.oken ( zadni v el.nejsou ) z mista ridice central klickem otevru ridicovy dvere, dalkou se otevrou jen spolujezdcovy + zadni + kufr el.okna z mista ridice nefungujou, spolujezdcovo okno z mista spolujezdce funguje normalne zrcatka fungujou normalne nekdo nejake napady , pripadne uz tohle nekdo resil ? o vikendu se k tomu dostanu tak at pohledam cim jak nejvic , napada me nejaky kabel v pruchodce ale u 2011 ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Já už to řešil. Přerušený kabelový svazek. Měl jsem to postupně u obou dveří, nejdříve jen opraveno, po čase to udělalo znovu a tak jsem nechal vyměnit oba svazky za originály, prý už jsou z lepšího materiálu. A musím to zaklepat, zatím klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octfa Vloženo 9. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 primo ve dverich nebo v pruchodce to bylo prerusene ? nebo nejake jine misto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostelka Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Je to v průchodce, svazek vyjde na cca 2500 czk plus práce a je z toho v autorizovaném servisu 3500 czk. Už je jiná průchodka, kde nejsou kabely tak našponované. Těm starým (mám X/2010) se rozláme bužírka a přelámou se dráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dubl Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Ano, v průchodce. Jen jsem musel na svazeky čekat pár dní, jsou prý různé verze, musí se objednat ten správný dle VIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.