Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

včera po práci jsem došel ke své octě I rv.2000 L@K 81kw combi, a nešla mi odemknout.
Jediný zámek který fungoval byl zámek od kufru, takže jsem tam vlezl kufrem :D a otevřel jsem si zadní levé dveře.

No tak jsem sedl na místo řidiče a stáhl jsem si okénko u řidiče a u spolujezdce - vše OK ale dveře stále nešly otevřít ani krom zadních levých.
Tak jsem dojel domů a že zavřu okénka a ejhle... nešly zavřít ani okénka. Ani jeden ze tří (spolujezdec a v zádu) ovladačů okének nesvítil. Svítil pouze hlavní ovládací panel u řidiče, ale ten nereágoval vůbec na nic.

Tak jsem se jel projet a po cestě se mi povedlo zavřít okénko u řidiče ale pořád jsem měl problém s okénkem u spolujezdce. Třeba po minutě držení spínače (nesvítil) se okénko posunulo o 1 cm. Až pak jsem dojel zpět do práce, že tam auto nechám přes noc v garáži začalo zas vše fungovat. Jak zámky na všech dveřích tak okénka v celém autě...

CO s tím mám dělat ? :D
Díky

• Autor

spise jsem to mel zaradit do elektriky :))

• Autor

dnes rano vse ok, dojel jsem do práce, zamkl auto a po praci zas neslo odemcit, takze jsem zas lezl kufrem...
panel u ridice svitil ale neslo zadne ovladani, tlačítka na ovladani okenek u spolujezdce a v zadu nesvitily.... ovšem sranda je, ze asi po 3 km se rozsvitily a ja dojel domu a vylezl normalne a ne kufrem a dokonce to slo i v pohode zamknout

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.