Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To áno, funkcie čítania myšlienok Tasker ešte nemá implementované - to je jeho slabá stránka, aj keď aj to nechcenie by sa možno tiež dalo nejak zautomatizovať. :D

U mňa v 99,9% prípadoch chcem, aby to hralo.. a navyše to tlačidlo hneď po štarte nie vždy reagovalo na dotyk, resp. nie vždy hneď po dotyku chcelo prehrávať hudbu. Musel som buď odpojiť a nanovo pripojiť mobil alebo zapnúť prehrávanie ručne v mobile - avšak vtedy po ukončení jazdy mi mobil pokračoval ďalej v prehrávaní hudby. Za mňa to bola jednoznačná voľba, vychytali sa aj tieto AA muchy. :lol:

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Vyskusajte, v clanku pise autor, ze mu islo nainstalovat AA z google play... Mne stale ukazuje ze v mojej krajine nie je podporovane... Dokonca aj v komentoch pod clankom to ludom nejde... Ale autor dal screen, ze mu to slo... Mozno neaky bug alebo to budu sirit a pustat postupne...

Vloženo

Som na tom rovnako ako všetci ostatní diskutujúci: Táto aplikácia nie je kompatibilná so žiadnym z vašich zariadení.

...a cez mobil nenájde vôbec nič. Ešte v utorok som stiahol najnovšiu verziu z apkmirror 4.4.xxx a žiadna zmena tam zatiaľ nebola.

Ale teraz čítam originálny článok:

https://www.androidpolice.com/2019/06/26/android-autos-fresh-new-interface-is-finally-starting-to-roll-out/

Asi sa nejaka chybička vloudila ujovi gúglovi, na nový update, ktorý možno už bude spojený s uvoľnením pre ostatné krajiny???. si asi ešte musíme počkať.

:)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Páni, mám otázku. Chcel som používať opäť po čase AA, aj som včera aktualizoval poslednú verziu, no už dlhodobo mi lezie z mobilu takýto blbý zvuk - "pípanie" - upozornenie. Používam Huawei P20 lite, no toto by mi šlo na nervy. Nemá niekto podobnú skúsenosť, resp. čo s tým? Video prikladám. 

Vloženo

Nedělá mobil takový zvuk třeba i doma při zapnutí do nabíječky nebo připojení k počítači? Zkusil bych to se stejným kabelem z auta. Pokud to dělá doma s jiným kabelem, ke problém v mobilu, možná v jeho konektoru, pokud jen s kabelem z auta, je vadný kabel, přesněji kontakty. Pokud to doma nedělá s žádným kabelem, tak mne zatím nic nenapadá.

Prostě je třeba zjistit, jestli a kdy se tento zvuk objevuje i mimo auto. 

Vloženo

@noaid Šiel som presne tak ako si popisoval, pri nabíjaní v byte mobil ani nepípne, pri zapojení v aute takto reaguje aj bytoví aj používaný v aute. Na rovnako. Takto to funguje po cca posledných 4 aktualizáciách. Nuž čo, jediné riešenie je mobil dať do stavu ticho pri pripojení AA - a hotovo. Každopádne ďakujem za reakciu :palec2:.     

Vloženo

Počkaj, takto ti to blbne iba keď zapneš Android Auto, nie? Podľa videa predpokladám, že Waze ti stále dookola posiela upozornenie, kam máš ísť? Čo tak v mobile vypnúť upozornenia z aplikácie Waze? Alebo aspoň vypnúť zvuk pre Waze upozornenia?

Vloženo

@lenka75 tento týždeň som zaznamenal niečo podobné ako ty. Keď som vybral v navigácii cieľ, stíchla mi hudba, akoby mala prísť nejaká notifikácia. Lenže to stíšenie trvalo furt, len občas hudba začala hrať hlasnejšie a opäť pár minút stíšená hudba. Na mobile mi tiež ukazovalo notifikáciu s navigačnými povelmi. V nastaveniach oznámení som pre aplikáciu Waze vypol Waze Android Auto Notification a odvtedy ide všetko ako má. Hudba už stíchne iba keď sa ozve hlasová navigácia. Skús niekde vo svojom mobile nájsť podobnú položku.

344618775_2019-08-1018_52_52.thumb.jpg.06c7ac8d79a2707173deb0bc89ce1972.jpg

Vloženo

Ahojte. 

Dá sa nejako zrušiť ta čierna obrazovka na mobile keď je pripojený k autu? Aby zobrazoval aj mobil aj auto. Ovládať by som to mohol aj mobilom a sledovať na obrazovke auta. 

Dik za rady

Vloženo (editace)

Ahoj, přečetl jsem všechny příspěvky. Po připojení telefonu se zobrazí toto. Fabka nová rádio swing +. Nevíte někdo? Telefon s 5 a s 7 nejde.

IMG-8fd3516db15dd4c9da74d50418a871dc-V.jpg

Editováno: , autor: Petr AMF

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...