Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Po vymene peloveho filtru, ked som videl to hrozne znecistenie, som sa rozhodol vymenit aj vlozku vzduchoveho filtra. Mam najazdene cca 37 000 km a som po garancke, kde mi nic nemenili. Povodne som uvazoval, ze staci uvolnit 2 hadicove spony a uvolnit 4 prichytne spony, no neslo to. Tak som sa odhodlal zaregistrovat na ERWIN-e a stiahnut co sa da. Zaplatil som 6€ na 1 hod pripojenia a nelutoval som, stiahol som na OIII takmer vsetko co som potreboval, dielenske prirucky, navody, popisy aj schemy zapojenia, a to za cca 20 minut. V dokumente "Udrzba - presne pokyny" je postup na vymenu vlozky vzduchoveho filtra aj z obrazkami. Tam som zistil. ze cely filter je ulozeny na 3 gulovych capoch, po uvolneni 2 hadicovych spon je treba celu skrinu filtra vytiahnut z tych gulovych capov. Otocit a tam su 2 skrutky, ktore treba odskrutkovat a dostaneme sa k samotnemu fitru. Pripajam aj foto znecistenej vlozky a novej vlozky.

post-1036-0-87741100-1426972104_thumb.jp

post-1036-0-45436500-1426972169_thumb.jp

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 4
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

Máte někdo zkušenost s výměnou vzduchového filtru u 1,4 tsi 103 kw. Zkoušel jsem otevřít horní kryt tohoto filtru ( je na 4 zamačkávacích packách a dvou potrubích ) a nejde otevřít. Když zatlačím packy dovnitř, ktrytem nejde pohnout a stále pevně drží. Prosím poraďte ať něco neulomím.

Vloženo

Tak to je bomba. Když chci vyměnit vzduchový filtr ( což může zabrat u jiných systémů - sundat kryt, vyměnit filtr, nasadit kryt - cca 2 minuty ) musím rozdělat půlku auta. Ještě, že nemusíme vyndávat motor. :kol-47:

• Líbí se mi 1
  • Negativní 1
  • o 1 rok později...
  • o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...