Feroaaa Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Ahojte, pred mesiacom som kupoval ojazdenú Octaviu III s motorom 1.6 TDI. Má najazdených 22000 km, rok výroby 2014. Všimol som si však, že pri radení do vyšších prevodových stupňov pri akcelerácii cítiť pri zošliapnutí na spojkovom pedáli jemné vibrovanie a zvuk, ktorý sa ťažko popisuje. Pri podradzovaní je všetko v poriadku, aj záber spojky sa byť OK. Bol som s tým servise (auto je ešte v záruke) a tam mi povedali, že je to normálne a že podobne sa správajú aj iné octávie s týmto motorom. Mne sa to však nezdá. Jazdil som veľa autami a na žiadnom niečo podobné nerobilo. Viete mi poradiť, či je to normálne alebo by som to mal ešte nejako riešiť? Ďakujem za každú radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 U některých typů byly poddimenzovany pritlacaky a prasklý. Potom to dělalo takovýhle projevy. Ale bez demontáže převodovky se to zjišťuje těžko. Btw podle vinka to jde zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 u OIII to snáď mali len 1,2TSI ..nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Řešili jsme i u 2.0 TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 No pekne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 26. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 U některých typů byly poddimenzovany pritlacaky a prasklý. Potom to dělalo takovýhle projevy. Ale bez demontáže převodovky se to zjišťuje těžko. Btw podle vinka to jde zjistit. A vieš mi poradiť, kde sa to dá podľa toho VIN zistiť? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 26. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Ešte jeden postreh, pri radení do dvojky a trochu prudšom pustení spojky je pocut také kovové tuknutie, robí to len na dvojke pri radení z jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 A vieš mi poradiť, kde sa to dá podľa toho VIN zistiť? Ďakujem predsa v ŠA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 1. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Ok, takže tam mi potvrdili, že mňa sa to netýka. Tak potom už neviem v čom môže byť problém, ale asi to zatiaľ nechám tak. Ak sa to začne nejak inak prejavovať začnem riešiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 29. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Takže, pre všetkých, ktorý by sa s podobným problémom stretli, u mňa to vyriešila až výmena spojky. Všetko v rámci záruky, takže som našťastie nič neplatil. Zaujímavý postreh. Zatiaľ čo v jednom servise mi povedali, že je to normálne, v druhom to hneď bez výhania vymenili. Problém vyriešený 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.