Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

mám na vás netradiční dotaz s prosbou. Rozhoduji se jestli vzít práci ( pozn. nedělnickou) ve Škodovce. Docela velkou vahou pro tuto volbu je pro mě přípané pořízení vozu Škoda jako jeden ze zaměstaneckých benefitů.

Na pohovoru jsem se dozvěděl, že si lze zaměstnanecky pořídit vůz přes program MEZI NÁMI.

Bohužel mi na pohovoru nebyli schopni říci konkrétní podmínky, pouze hruby odhad z paměti.

Nyní bych si chtěl udělat konkrétní představu o výhodnosti nabídky, jestli to má pro mě vůbec smysl, ale nemám podklady k počítání.

Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemá nebo by nemohl zjistit a poskytnout mi konkrétní podmínky s cenami z tohoto programu...?

Jako (potencionální) (ne)zaměstanec nemám možnost si to nijak zjistit. Např. kdyby tu byl nějaký zaměstnanec, který by to mohl najit třeba na jejich intranetu nebo nějakou jinou cestou zjistit.

Děkuji vam za postřehy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.