bojler Vloženo 4. Březen 2016 Vloženo 4. Březen 2016 MF volant kdyžtak doděláš. Divím se, že jim stojí za to dělat specifickou přístrojovku pro UP a Citigo. Nebo že by se opravdu začali snažit a diferenciace bude větší? Citovat
M Zoul Vloženo 5. Březen 2016 Vloženo 5. Březen 2016 No musím říct že ten Up vypadá suprově v tý zlatý barvě.. A celkově facelift tomu hodně i pomohl.. Jinak jsem zvědavej jak se vyvine Citigo a ještě k tomu Up v tom posledním videu zde je vidět že ma MF volant čas 0:56 Citovat
Sir_Jarek Vloženo 6. Březen 2016 Vloženo 6. Březen 2016 (editace) Cílová skupina... A na mě, dědka se starym mobilem, co chce minivozem tahat přívěs a nejlépe vozit i 5 osob nemyslí podle nich bych si měl koupit jako co? [...mimochodem - když jsme dceři kupovali Suzuki SWIFT 1,2 69kW (do koncernu VW jsem jí neukecal), prodejce nadhodil otázku: "kdo myslíte, že si SWIFT - tohle auto pro mladý - nečastěji kupuje - hlavně 100kW verzi Sport?" ...a pokračoval: "důchodci!!! - chtěj se na starý kolena vyřádit v rychlym autě..."] V pátek, když jsem na UP!-íka kupoval tažný, tak jsem se od prodejce-mechanika dověděl, že x lidí už chtělo tažný i na SMARTa (a oni si klidně dovolí Bratislavská trojčátka nehomologovat...!!! ) ________________ Jináč to z videa vypadá, že se do palety barev vrátí i modrá - ale už jiná - pastelová. A měla by přibejt zmíněná zlatá metalíza. Editováno: 6. Březen 2016, autor: Sir_Jarek Citovat
bojler Vloženo 13. Duben 2016 Vloženo 13. Duben 2016 Modelový rok začne u Citiga výjimečně později než 22KT, až koncem srpna: možnost černé nebo bílé střechy (včetně vnějších zrcátek) maxidot climatronic light assist končí stříbrná Brilliant (21KT), nabíhá modrá Crystal (34KT) nová rádia Blues s CD (černobílé) s volitelným USB vstupem Swing s USB a Bluetooth držátk telefonu s aplikacemi Škody a s USB vstupem na palubce, bez držáku bude vstup u řadicí páky modifikace řadicích pák odpadá držák fotek deštník pod sedadlem řidiče odpadá madlo nad spolujezdcem u 5D redukce PUR volantu s dekorací LED denní svícení se stěhuje do hlavních světel, které budou nově H7+H7, standard zůstává 1x H4 Na změny cen a ceny nových prvků si ještě počkáme. 1 Citovat
Sir_Jarek Vloženo 13. Duben 2016 Vloženo 13. Duben 2016 odpadá madlo nad spolujezdcem u 5D A někde se na ty změny musí ušetřit a takové madlo u spolujezdce vpředu to je ta spávná věc, na které se ušetří neskutečné sumy peněz To si zas někdo šlehnul a pobral prémie za agónii. Co takhle zrušit volant? Jinak dobrý, H7 nemusim (pořád měnit jako u bývalé F1), ale zas to bude možná líp svítit (jako F1) Citovat
mike_k Vloženo 14. Duben 2016 Vloženo 14. Duben 2016 A move and fun zustava jako moznost nebo bude jen ten drzak na mobil? Citovat
bojler Vloženo 14. Duben 2016 Vloženo 14. Duben 2016 Zruseno, nahrazeno drzakem. Tomtom by mel byt v ramci zminenych aplikaci. Citovat
sansk8 Vloženo 15. Duben 2016 Vloženo 15. Duben 2016 Šlo by prosím více přiblížit ten držak telefonu? Nějak si to z toho popisu neumím představit. Jestli chápu dobře, tak bude držák telefonu, který přijde do původní přípravy na Move and Fun a bude se z něj moct nabíjet přes nějaký vývod USB? Díky moc Citovat
Dix1 Vloženo 18. Duben 2016 Vloženo 18. Duben 2016 (editace) Ceník: citigo-cenik.pdf citigo-akcni-cenik.pdf Edit:Zatím původní ceníky.Nový ceník bude mít 4/16. Editováno: 18. Duben 2016, autor: Dix1 Citovat
bojler Vloženo 18. Duben 2016 Vloženo 18. Duben 2016 Citigo má letos náběh nového modelového roku o 3 měsíce později oproti ostatním modelům. Citovat
Sir_Jarek Vloženo 28. Duben 2016 Vloženo 28. Duben 2016 Vypadá to, že je to chycený pod přední šrouby sedačky, takže by to mohlo jít i dodělat. Mě by to vyhovovalo i u řidiče - ne nutně obě jen na deštník, ale třeba jako odkládací prostor. Do F1 jsem si dodělával odkládací schránky s dvířkama pod obě přední sedačky - stály tehdy luxusních 260,-Kč/kus. Citovat
Sir_Jarek Vloženo 28. Duben 2016 Vloženo 28. Duben 2016 Jo a ještě tam vidim něco navíc hádejte co Hra "najdi druhý rozdíly" začíná... Citovat
Trautenberk Vloženo 28. Duben 2016 Vloženo 28. Duben 2016 Novou metalízu. Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk Citovat
Sir_Jarek Vloženo 28. Duben 2016 Vloženo 28. Duben 2016 (editace) Kdepak s barvama čehokoli to nesouvisí. Je tam něco navíc. (nápověda: je to součástka, díl, kterej jsem dosud neviděl) (a nemá to ani synek na Rapidu 2014) A řekl bych příjemné překvapení - asi to přehlídl manažer co vymýšlí "šetřítka". Neni to nic, co by se muselo hledat lupou, je to docela velký... Editováno: 28. Duben 2016, autor: Sir_Jarek Citovat
Decibel ES Vloženo 28. Duben 2016 Vloženo 28. Duben 2016 Boční kryt sedačky, ale ten není novinka. Citovat
Sir_Jarek Vloženo 28. Duben 2016 Vloženo 28. Duben 2016 (editace) Ten myslim Není novinka? (zas mi něco uniklo? ) ...no třeba Míra Chvátal v Citigu vyrobeném 24.8.2015 ho nemá (a u mě v Apíkovi vyrobeném 15.3.2016 taky ani památka) Editováno: 28. Duben 2016, autor: Sir_Jarek Citovat
Decibel ES Vloženo 28. Duben 2016 Vloženo 28. Duben 2016 (editace) Taky se do citiga nedává, foto je Rapid a tam je od loňska Víme někdo jestli nově půjde dodělat MuFu Volant? jakože v sérii asi nebude... Editováno: 28. Duben 2016, autor: Decibel ES Citovat
Sir_Jarek Vloženo 28. Duben 2016 Vloženo 28. Duben 2016 (editace) Taky se do citiga nedává, foto je Rapid a tam je od loňska No jo, že já houska si nevšiml toho středovýho krytu tunelu takhle se nechat nachytat (se mi to zdálo divný, když zrušili i madlo nad dveřma spolujezdce u pětidveře) Takže konec hry "najdi..." (...sme zas jednou udělali ze sebe blbce ) Teda by to ale možná šlo dodělat u synkovo Píďi... Editováno: 28. Duben 2016, autor: Sir_Jarek Citovat
bojler Vloženo 29. Duben 2016 Vloženo 29. Duben 2016 No bohužel tam jde vidět i jedna další věc - stále nedošlo (tedy u Rapidu) ke sjednocení sedaček a to i po sjednocení potahů. Citovat
bojler Vloženo 25. Červen 2016 Vloženo 25. Červen 2016 Ve vlakne k akcnim nabidkam je prehled cen noveho MR a AM. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.