bojler Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 MF volant kdyžtak doděláš. Divím se, že jim stojí za to dělat specifickou přístrojovku pro UP a Citigo. Nebo že by se opravdu začali snažit a diferenciace bude větší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Cílová skupina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M Zoul Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 No musím říct že ten Up vypadá suprově v tý zlatý barvě.. A celkově facelift tomu hodně i pomohl.. Jinak jsem zvědavej jak se vyvine Citigo a ještě k tomu Up v tom posledním videu zde je vidět že ma MF volant čas 0:56 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 (editace) Cílová skupina... A na mě, dědka se starym mobilem, co chce minivozem tahat přívěs a nejlépe vozit i 5 osob nemyslí podle nich bych si měl koupit jako co? [...mimochodem - když jsme dceři kupovali Suzuki SWIFT 1,2 69kW (do koncernu VW jsem jí neukecal), prodejce nadhodil otázku: "kdo myslíte, že si SWIFT - tohle auto pro mladý - nečastěji kupuje - hlavně 100kW verzi Sport?" ...a pokračoval: "důchodci!!! - chtěj se na starý kolena vyřádit v rychlym autě..."] V pátek, když jsem na UP!-íka kupoval tažný, tak jsem se od prodejce-mechanika dověděl, že x lidí už chtělo tažný i na SMARTa (a oni si klidně dovolí Bratislavská trojčátka nehomologovat...!!! ) ________________ Jináč to z videa vypadá, že se do palety barev vrátí i modrá - ale už jiná - pastelová. A měla by přibejt zmíněná zlatá metalíza. Editováno: 6. Březen 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Modelový rok začne u Citiga výjimečně později než 22KT, až koncem srpna: možnost černé nebo bílé střechy (včetně vnějších zrcátek) maxidot climatronic light assist končí stříbrná Brilliant (21KT), nabíhá modrá Crystal (34KT) nová rádia Blues s CD (černobílé) s volitelným USB vstupem Swing s USB a Bluetooth držátk telefonu s aplikacemi Škody a s USB vstupem na palubce, bez držáku bude vstup u řadicí páky modifikace řadicích pák odpadá držák fotek deštník pod sedadlem řidiče odpadá madlo nad spolujezdcem u 5D redukce PUR volantu s dekorací LED denní svícení se stěhuje do hlavních světel, které budou nově H7+H7, standard zůstává 1x H4 Na změny cen a ceny nových prvků si ještě počkáme. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 odpadá madlo nad spolujezdcem u 5D A někde se na ty změny musí ušetřit a takové madlo u spolujezdce vpředu to je ta spávná věc, na které se ušetří neskutečné sumy peněz To si zas někdo šlehnul a pobral prémie za agónii. Co takhle zrušit volant? Jinak dobrý, H7 nemusim (pořád měnit jako u bývalé F1), ale zas to bude možná líp svítit (jako F1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 A move and fun zustava jako moznost nebo bude jen ten drzak na mobil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Zruseno, nahrazeno drzakem. Tomtom by mel byt v ramci zminenych aplikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Šlo by prosím více přiblížit ten držak telefonu? Nějak si to z toho popisu neumím představit. Jestli chápu dobře, tak bude držák telefonu, který přijde do původní přípravy na Move and Fun a bude se z něj moct nabíjet přes nějaký vývod USB? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 15. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Zdroj Google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Citigo MC MY2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 (editace) Ceník: citigo-cenik.pdf citigo-akcni-cenik.pdf Edit:Zatím původní ceníky.Nový ceník bude mít 4/16. Editováno: 18. Duben 2016, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Citigo má letos náběh nového modelového roku o 3 měsíce později oproti ostatním modelům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Deštníček v držáku: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Vypadá to, že je to chycený pod přední šrouby sedačky, takže by to mohlo jít i dodělat. Mě by to vyhovovalo i u řidiče - ne nutně obě jen na deštník, ale třeba jako odkládací prostor. Do F1 jsem si dodělával odkládací schránky s dvířkama pod obě přední sedačky - stály tehdy luxusních 260,-Kč/kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Jo a ještě tam vidim něco navíc hádejte co Hra "najdi druhý rozdíly" začíná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Novou metalízu. Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 (editace) Kdepak s barvama čehokoli to nesouvisí. Je tam něco navíc. (nápověda: je to součástka, díl, kterej jsem dosud neviděl) (a nemá to ani synek na Rapidu 2014) A řekl bych příjemné překvapení - asi to přehlídl manažer co vymýšlí "šetřítka". Neni to nic, co by se muselo hledat lupou, je to docela velký... Editováno: 28. Duben 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Boční kryt sedačky, ale ten není novinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 (editace) Ten myslim Není novinka? (zas mi něco uniklo? ) ...no třeba Míra Chvátal v Citigu vyrobeném 24.8.2015 ho nemá (a u mě v Apíkovi vyrobeném 15.3.2016 taky ani památka) Editováno: 28. Duben 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 (editace) Taky se do citiga nedává, foto je Rapid a tam je od loňska Víme někdo jestli nově půjde dodělat MuFu Volant? jakože v sérii asi nebude... Editováno: 28. Duben 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 (editace) Taky se do citiga nedává, foto je Rapid a tam je od loňska No jo, že já houska si nevšiml toho středovýho krytu tunelu takhle se nechat nachytat (se mi to zdálo divný, když zrušili i madlo nad dveřma spolujezdce u pětidveře) Takže konec hry "najdi..." (...sme zas jednou udělali ze sebe blbce ) Teda by to ale možná šlo dodělat u synkovo Píďi... Editováno: 28. Duben 2016, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 No bohužel tam jde vidět i jedna další věc - stále nedošlo (tedy u Rapidu) ke sjednocení sedaček a to i po sjednocení potahů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Co tim myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Ve vlakne k akcnim nabidkam je prehled cen noveho MR a AM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.