Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

@michal86 netrafil si nejakú veľkú jamu ? Ja som mal podobné príznaky a zistil som ešte, že mám aj ohnutý disk. Po výmene ložiska všetko OK. 

Zdravím!

na kolik korun vás vyšla výměna ložiska a následná geometrie v AS? Díky

Geo cca tisícovku. Cenu za výměnu ložiska jsem si bohužel v pátek nestačil prohlídnout.

Neviete akú veľkosť mnohohranu treba na šrob zadného ložiska ? Bol som v tom, že moja sada obsahuje aj taký veľký ale neobsahuje a nejak neviem naisť v DP aký to je veľký mnohohran. 

V DP jsem našel XZN nástrčná hlavice 24 mm pro předek a zadek XZN tisícihran 18

Upraveno od LiveBomb

Podľa jedného videa na YT som zistil tiež že tam treba XZN M18 ale ešte aj na strmeň M14. 

Ale dik za info.

• 3 týdny později...

Tak u mě proběhla úspěšně reklamace ložiska -najeto 20000km v době reklamace. Včera odvezeno do servisu a před chvílí volali že je hotovo.  auto 12/17 vyroba. 

• 1 měsíc později...

Zdravím, minulý týden jsem byl v autorizáku ohledně nefunkční levé poloviny výduchu, topila jen strana od spolujezdce. Auto jsem tam nechal, v rámci pravidelné kontroly  vyměnili i brzdovou kapalinu + vadný motorek výduchu. A odzvdušnili spojku. Ale od doby, kdy jsem si auto vyzvedl, slyším hučení jako by od levého předního kola. Koukal jsem se na bubny pravého a levého kola a právě ten levý je jako by očištěný. Pravý je klasicky zašlý. Tak mám podezření, jestli mi v tom servisu něco schválně nepodělali. Tak teď nevím co s tím. To hučení je jako bych jel na zimákách, celkem intenzivní ale je to slyšitelné nad 50km/h. Počítám s tím, že když tam v úterý přijedu, všechno zapřou. Reklamaci stavu neuznají.

Doplnění : Tak jsem byl v servisu. Dali auto na zvedák, protočili přední kola motorem a to hučení /pískání od předního levého kola bylo hrozné. Takže objednáno ložisko a 1.11. výměna. Tak jsem zvědavý, jestli měli pravdu a bude po problému. Zatim jsem se neptal na cenu a tak doufám, že se moc neprohnu. ?

Upraveno od czbob

• 2 týdny později...

Tak u mě taky ložisko - záruční oprava.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.