Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Celkem zajímavé řešení pro jednotky MIB2:

https://translate.go...44297&edit-text=

Byl použit displej pro Columbuse a výsledek není špatný.

Tj. lze použít displej pro Superba3: 3V0919606......

Ferdo muzes to prosim nekterym neznalym, k nimz se pocitam, polopaticky vysvetlit o co se tam vlastne jedna a k cemu to je?

Diky ☺

á - už to chápu :-)

děkuji za vysvětlení

• 3 měsíce později...

Nezkoušeli jste někdo, jakou maximální velikost Flashky zvládne Amundsen pochroustat ? 

• 2 měsíce později...

Amundsen v MR 2017. Diky 8' obrazovce jsem rušil Columbus a zatím nelituju. Jedine co chybi je živé informace o provozu. To ale Columbus také neumi pokud se nepletu.

IMG_6939.JPG

V dřívějším MR byl u Amundsena menší displej. Chci ho vyměnit za ten z MR 2017, tzn. 8´, ale prozatím se nedá sehnat. 

Uz se uci tyden a porad se ani jednu nenaucil. Co u vas, take mate stejny problem nebo jen muj je retardovany?

IMG_7055.JPG

Ahoj, uz jste nekdo zkouseli aktualizovat mapy Amundsen/Columbus MIB ? Vsechny Columbusy mi prosly bez problemu, ale Amundsen ani jeden. Zatim mam myslim posledni verzi STD2_0635_EU_1_2016_2017.

Zkoušel, proběhlo vše bez problémů.

před 23 hodinami, KarelM napsal:

Zkoušel, proběhlo vše bez problémů.

Jj, uz jsem pri prohledavani vlaken nasel tu zaludnou radu :-) tusis proc je nutno pouzit tu jejich SD ?

Prý tam jsou skryté sektory, které se po vložení do slotu ověřují. Tak mi to uvedli v SA.

Přesně tohle mi bylo řečeno prodejcem PC, když jsem se ho ptal co na ní může být zvláštního, když tam jiná karta nechodí. Jinak když se koupí auto s Amundsenem, tak tam samozřejmě ta karta je. Problém nastává pokud se ztratí, nebo zničí. Potom se musí koupit nová prázdná. 

• 2 týdny později...

Ok, to se da vcelku pochopit, ale...

Skryte sektory jdou urcite binarne take zkopirovat,

Proc To ma u skodovky nizsi rada navigaci a vyssi ne (ze by jiny projektovy tym :-) )

No nic pockam na orig. kartu.

• 4 týdny později...
V 16. 6. 2016 at 9:41, Costas napsal:

Nezkoušeli jste někdo, jakou maximální velikost Flashky zvládne Amundsen pochroustat ? 

Zkoušel jsem 128GB, v pohodě.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Řešil jsem u známého rychlost Amundsena a navigace se znatelně zrychlila po přehrání mapových podkladů na neoriginální kartu(není to úplně jen o překopírování dat).

Upraveno od ferda25

• 2 týdny později...

Amundsen v MR 2017 má již 8 palcový displej. Nevíte někdo číslo dílu celého displeje z ETKY? Je to stejné jako pro Columbus tzn. 3V0919606 ?   

jednotky 2 generace maji stejne rozliseni, muzes tedy menit displeje jak se ti zlibi ... ja mam amundsen s diplejem columbuse, tedy 8 palcu ... podotykam, aby nedoslo k omylu, ze mam O3

Upraveno od MaroCZ

Dnes jsem do svého vozu dával display z Columba.Jediné co se upravuje je modrý konekor.

A1.JPG

A2.JPG

A3.JPG

Hoši,má Columbus nějaké lepší mapové podklady nebo jsou totožné s Amundsenem?

• 2 týdny později...
  • Autor

Poslední software pro Amundsen: 0252

• 1 měsíc později...
V 14. 3. 2016 na 23:48, ferda25 napsal:

Celkem zajímavé řešení pro jednotky MIB2:

https://translate.go...44297&edit-text=

Byl použit displej pro Columbuse a výsledek není špatný.

Tj. lze použít displej pro Superba3: 3V0919606......

Ahoj Ferdo, mohu předpokládat, že 3V0919606 je totéž jako 5E0919606, tedy změněno pouze označení pro S III a O III, display je jinak stejný? Díky.

• Autor

Ne, nebo si myslíš, že tvar displeje je stejný v O3 a v S3?

Nevím, proto se ptám. Nemám možnost to porovnat vedle sebe.

Upraveno od signoflife

• 1 měsíc později...
V ‎6‎.‎9‎.‎2016 na 18:23, Fanda75 napsal:

Ahoj, uz jste nekdo zkouseli aktualizovat mapy Amundsen/Columbus MIB ? Vsechny Columbusy mi prosly bez problemu, ale Amundsen ani jeden. Zatim mam myslim posledni verzi STD2_0635_EU_1_2016_2017.

A nejaky navod,ako aktualne mapy stiahnut?Mam este tie povodne z 2015.Nieco som nasiel,ze tahat z ofiacialnej Skoda stranky.Skutocne to je tak?Navi Amundsen 08/2015

Upraveno od Patrik1971

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.