Publikováno Březen 19, 20169 r Čau kluci, budu vyměňovat žluté osvětlení interiéru na stropnici za LEDky a napadlo mě, že bych ty plastové kryty žárovek zatmavil.. Nejprve by mě zajímal Váš názor na tenhle čin a poté čím to zatmavit.. Slyšel jsem že lihovkou, ale to bych Carcoolce nikdy neudělal.. Mám to spíše zatmavit nějakou fólií či sprejem..?? Díky chlapi. Mějte se
Březen 19, 20169 r Na zatmavovani svetel jsou specialni spreje. Ale urcite to potom bude svitit podstatne mene.
Březen 19, 20169 r Nemyslíš, že ten název tématu je nesmyslný a matoucí? LED osvětlení ve skutečnosti vůbec neřeší. Takže jsem to přejmenoval.
Březen 19, 20169 r Autor LucasCZE - díky.. Toho jsem se bál, ale zároveň utěsoval tím, že to jsou LEDky a svojí svítivostí zatmavením projdou. Ale určitě to ještě promyslím, díky Pawouk - V pohodě, díky.
Březen 19, 20169 r A k cemu ma byt neco takoveho dobre? Jaky je ucel tohoto snazeni? Upraveno Březen 19, 20169 r od mike_k
Březen 20, 20169 r No já mám to plexi v předu kouřové , tak musí jít i koupit. Mám tam led a díky tomu svítí do fialova a intenzita je menší .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.