Mitry Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Čau kluci, budu vyměňovat žluté osvětlení interiéru na stropnici za LEDky a napadlo mě, že bych ty plastové kryty žárovek zatmavil.. Nejprve by mě zajímal Váš názor na tenhle čin a poté čím to zatmavit.. Slyšel jsem že lihovkou, ale to bych Carcoolce nikdy neudělal.. Mám to spíše zatmavit nějakou fólií či sprejem..?? Díky chlapi. Mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Na zatmavovani svetel jsou specialni spreje. Ale urcite to potom bude svitit podstatne mene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Nemyslíš, že ten název tématu je nesmyslný a matoucí? LED osvětlení ve skutečnosti vůbec neřeší. Takže jsem to přejmenoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitry Vloženo 19. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 LucasCZE - díky.. Toho jsem se bál, ale zároveň utěsoval tím, že to jsou LEDky a svojí svítivostí zatmavením projdou. Ale určitě to ještě promyslím, díky Pawouk - V pohodě, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 (editace) A k cemu ma byt neco takoveho dobre? Jaky je ucel tohoto snazeni? Editováno: 19. Březen 2016, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Napada me to jedine u rs stropu, abys to sjednotil, ale jinak dobra blbost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 No já mám to plexi v předu kouřové , tak musí jít i koupit. Mám tam led a díky tomu svítí do fialova a intenzita je menší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.