Mariacek Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) Doplatil jsem úvěr u Škofinu, tak mě čekalo hledání co nejvýhodnějšího pojištění. Vzhledem k tomu, že si myslím, že se mi povedlo sjednat relativně výhodné, dávám to sem ostatním pro inspiraci. Pokud se někomu povedlo něco výhodnějšího, dejte to tady taky. Auto: Rapid liftback, 1,2 TSI 77kW, r.v. 8/2013, pojistná hodnota 280 000 Kč (cena nového 430 tis. Kč), zabezpečení jen imobilizér. Řidič: 32 let, 111 měsíců bonusy povinného ručení, 18 měsíců bonus havarijního pojištění, trvalé bydliště Pardubice. Pojištění: Havarijní + povinné ručení, vandalismus, odcizení. Limity 100/100 mil. Kč u PR a havarijka pojištěno na "cenu obvyklou". Spoluúčast 5%. Po zkušenostech z minula jsem hledal hlavně na srovnávačích. Zjistil jsem ale, že přímo na webu pojišťovny se dalo najít i výhodnější. Kalkulace jsem si všude možně udělal, nejlíp mi vycházela kombinace dvou pojišťoven, teď už přesně nevím kterých - jedna z nich byla ČSOB. Jelikož jsem kalkulace na webech pojišťovny nedokončil, kontaktovaly mě operátorky z České Pojišťovny, Kooperativy a České podnikatelské. Nejlépe mi vyšlo pojištění od Kooperativy, kdy mi dala operátorka "extra" slevu, která mi na webu nabídnuta nebyla. Podle ní pro ty, co za poslední 4 roky nebourali, dostanou 50% bonus na havarijní pojišění (běžně jde přenést bonus i z PR). Takže mi přišla kalkulace na povinné ručení za 1 767 Kč a havarijní pojištění na vše za 3 722 Kč. Bonusy započteny na havarijku 120 měsíců a na povinné ručení 111 měsíců. Ikdyž jsem udával pojistnou hodnotu 280 tis. Kč, Kooperativa pracuje s "cenou obvyklou", takže asi tak nějak počítá s budoucím poklesem ceny auta při tvorbě pojištění. Nic výhodnějšího jsem nenašel, tak jsem pojištění uzavřel. Celkem tedy ročně platím 5 489 Kč, což mi přijde fajn. Editováno: 20. Březen 2016, autor: Mariacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 To je méně než polovina, co platím já. Gratuluju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Jkfd.s jkyhlfsjehliuiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Zajímavé. To je finsky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Panove omlouvam se, ale vubec nevim co se stalo. Vubec jsem nemel v umyslu sem neco napsat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 To mě připomíná, že musím zbuzerovat pojišťovačku, aby konečně udělala novou kalkulaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 21. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 No podle mě těchto cen přes pojišťovačku nedosáhnete. Když je to přímo přes pojišťovnu a po netu, ušetří na provizích pro pojišťováky. ČSOB má na povinné ručení 15% slevu. Ale kdo ví, třeba přes Českou podnikatelskou pojišťováci měli nižší ceny než oficiálně. Jinak co se týče původní kalkulace na webu Kooperativy, tak mi to vycházelo nejdřív za vše kolem 8 tisíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Ahoj, musím varovat před http://www.epojisteni.cz/ je to banda hňupů(použil bych ostřejší výraz, ale pravidla...) !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Proč? Já mám s nimi několik zkušeností a vždy jsem byl naprosto spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Tak to je jedině dobře. Jak mile ze mě nevymámili telefoní číslo, tak průměrná čekací doba na emailovou odpověď je 24hodin v pracovním dni... Ať už od konkrétního "poradce" nebo od informací. A pak falešné profili "poradců" na jejich stránkách.... Tak jsem zdvořile požádal o jiného poradce. Druhý den(sobota večer) mi napsal někdo nový a poslal hned nabídky. Zaradoval jsem se, ale dlouho mi to nevydrželo, než jsem se v jednom z mejlů(pán v tu sobotu poslal hned čtyři) dočetl "na základě předchozí telefonické domluvy Vám zasílám". Vzhledem k tomu že mé číslo nemají, mě humor zase přešel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Inu prostě jedna šablona na email ... zas bych to tak nedramatizoval (aneb, at zije ctrl-c, ctrl-v) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Hele vo tom žádná Asi mě pracovní zkušenosti vychovali krapet tvrdějc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Facebook_smile Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Doporučuji také porovnat pomocí kalkulačky povinného ručení. Funguje to následujícím způsobem: 1.Na stránce srovnání povinného ručení vyplníš potřebné údaje o vozidle 2.Po odeslání zadaných informacií se zobrazí srovnání nabídek. Pořádně to projdi, vyber si optimální pojištění Vygoogluj si to, těch srovnávačů je spousta, hned první odkaz: https://goo.gl/lBHPE4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Pojištění přes internet je sice dobrá věc, ale mám zkušenost že při návštěvě poboček nabídnou i další slevy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 (editace) já měl direct a dostal jsem se s passatem na 50% oproti generali a o 3-5tis méně než u Allianz ,koop,ČP a to mam v rodině frenčís pojištováka a makléře .... bohužel direct nedělá Edit: jen dodám že u koop máme pojištěný celý panelák,což jsem ani nevěděl a paní podle adresy mi řekla že za to dostanu taky slevu ... takže ptát se ptát se ... od známého můžeš dostat obchodní slevu,defakto se může vzdát provize v tvůj prospět....atd Editováno: 6. Prosinec 2016, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novacek01 Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 Zdravim, snad takove vlakno uz neexistuje. Pokud ano, tak sem ho nenasel a omlouvam se predem. Mam Spaceback prosinec 2013, 1.6, 77kw TDI. Auto sem koupil vcera a dneska sem resil havarijko (All risk ) a povinne. Platil sem 12 000. To mi prijde neskutecne moc. Jasne je to prvni auto, ktere mam na sebe psane tzn. mam 0 bodu, ale i tak je to celkem dost. Pojistene je to ted u CSOB. Ma nekdo nejake vyhodnejsi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 Ale existuje. Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.