IItal Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ahoj Pánové,zdravím a prosím o radu. Přestalo mi chodit v zadních levých dveřích zamykání a stahování okna. Zámek nereaguje na dálkáč a okno nefunguje na ovl.vzadu ani vpředu. Myslim si že bude problém někde v kabeláži,ale prý je tam nějaká řídící jednotka dveří,tak nevim. Nemáte s tím někdo zkušenosti ? kde hledat a jak opravit ? Možná už to tu někde je ,ale podobné téma jsem nenašel. Jo jedná se o kombi 2.0 TDI 4x4 r.v. 2011 ( nevím jestli je to pro tuto věc podstatné ) díky za rady IItal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Většinou přelámaná kabeláž mezi dveřmi a sloupkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IItal Vloženo 2. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Ferdo dekuju. Da se vymenit,nebo budu letovat? Bojim se vydoubat tu gumu,abych ji nezk.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 buď vyměníš celou kabeláž - zbytečné nebo zlomený drát opravíš - pájením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Kabelový svazek, měnil sem ho na jaře.. Taky levý zadní dveře, 2011.. Úplně mrtvý byly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isita Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Mě to dnes udělalo taky. LZ dveře, nejede okno, nezamyká a na palubce nesignalizuje otevřené dveře. Tak jsem zvědav, jestli to bude jen kabel, nebo něco víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinec Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 tiež som mal podobný problém ľavé zadné dvere - oprava káblika - všetko OK. Skôr som zohnal RJ , zámok - vymenil a nič - problém bol v kábliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IItal Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Zdravím ,pánové děkuji za rady. Neměl jsem teď moc času,proto jsem tu dlouho nebyl. Byl to přelámaný kablik ve svazku ,ale u předních dveří .... opravil mi to kámoš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrosik12 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Ahoj mám to samé. Kontakt na někoho v Praze na opravu? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T60as Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 (editace) Zdravim lidi. Jsem tu novy a nikde jsem nenasel podobne problemy. Mam toho trosku vice... 1. Leve zadni dvere jsou "naladove" zepredu nejde ovladat okenko a zamykani funguje jen nekdy. (Elektrikar mi je odpojil a zamykam manualne na trvalo) 2. Automaticke sklapeni zrcatek se povede 1 z 10ti. Nekdy i mene. Dokaze mi nekdo pomoci? Predem dekuji uz jen za snahu.... jsem auto amater,tak prosim nekamenovat za banalnosti. Editováno: 28. Únor 2016, autor: T60as Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Dotazy číslo 1,2 a 3 napiš do tématu v sekci Autohifi a tady je smaž. Sem to nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 1. vyčíst závady diagnostikou 2. zkontrolovat kabelový svazek co jde do dveří řidiče a do zadních dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) Zacalo mi blbnout osvetleni dveri, zrcatko a prihlasovani klice. Vsiml jsem si, ze to blbne v urcite poloze dveri. Dnes jsem se ppdival pod manzetu, co ji vede svazek (mezi dvermi a kabinou) a protocily se mi panenky. Asi 3 draty uplne rozlamane...grrr. Uz jste to nekdo resil? Jak vyndam tu manzetu ze dveri, abych se dostal ke kabelum a mohl to propajet? Nejaky postup? Editováno: 20. Březen 2016, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Aj...přesunuto...děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 jj, na SII a Yeti každodenní reality, manžetu zatlačíš dovnitř a pak ji lze vytáhnout ven, rubová strana je uvnitř dveří, ale jde vybalancovat ven, pak ji odhrneš co nejvíc, odizoluješ část svazku a zničené vodiče vyměníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Svazek opraven. Je k tomu ale pristup strasny. Navic jsem, ja sikula, zlomil ten zobacek na husim krku. Takze jsme sli cestou...odpinovat konektor...sundat omezovac dveri...sundat husi krk...protahnout svazek ven dirou pro kulatou pruchodku a v klidu opravit. Uplne preruseny byl pouze silny cerveny drat...ten se nastavil ve vetsi delce, nez by bylo potreba, aby nebylo opravene misto opet v nejvice exponovane oblasti (dodal se kabel i s PINem). Zbytek se udelal v logickem obracenem poradi, dal se novy husi krk. Jinak cena noveho svazku ve Skodovce cca. 3000,-Kc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Zrejme to postihlo aj mna. Dnes som bol na vyrovnavany preliaciny na prednych soferovych dverach. Chlapik pchal do dveri dlhu tyc aby prech na spodu dveri narovnal resp. vytlacil von. Neviem ci to bolo tym ale hned potom som siel umyvat auto (asi 100x som otvoril vsetky dvere) a neskor som si vsimol ze na otovrene zadne dvere za soferom maxidot nereaguje. A neskor som zistil ze ich ani nezamyka. Stalo sa aj vam ze moze nieco v prednych dverach preusit kontakt zo zadnymi? Lebo predne funguju ok. Ale ked zamknem, cervena diodka vo dverach svieti v kuse asi 10 sekund. Samozrejme sklapanie zrkadiel prestalo fungovat... dovtedy ziadny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Tak odpovedam si sam Dnes som bol v servise. zadne dvere vobec akoby bez prudu... Hoci sme skusackou merali kable co sli do zadnych dveri a prud do nich siel, okno a ani zamok sa ani nepohol. Uz sme si mysleli ze bude chyba dakde vnutri vo dverach alebo v zamku. Ale namatkovo sme skontrolovali kable v prednych dverach. A vida.Dva kable pretrhnute. A to ako by ich niekto cvakol... tak sme ich spojili, zaizolovali a vsetko funguje ako nove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Zrejme si bol u kvalitného mechanika. Pchať do dverí len tak dlhú tyč, to chce guráž.... . Na kabeláži by som trval na výmene a nejaké spájanie a zaizolovanie, nech si robí na záhrade. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 (editace) mechanik bol kvalitny... su to specialne pripravky uzkeho tvaru aby sa dali na taketo ucely pouzivat = https://obchod.damoslovakia.sk/images/content/produkty/triumf_tools/142_22421_big.jpg Chlapik to robi 12 rokov tak vie co moze a co nie. Na druhej strane som v posledom prispevku pisal ze boli zle kable v ohybe. cize s pchanim tyce do dveri popri okne s tym nemalo nic spolocne... A o vymene kabla... no ak tomu pristupujes takto tak chvalim... no ja pri "defekte nebudem menit celu napravu"... resp. ak sa to spravi dobre nevidim dovod preco keble neopravit. vela ludi to tu tak aj robilo... hlavne v kufri a vsetko je ok. Editováno: 9. Červenec 2016, autor: boriso11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apendix2 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Tak se zeptám i já ... předpokládám problém právě ve svazku LP dveří. Přestalo mi fungovat sklápění zrcátek z DO. Ovládačem na dveřích zaklopit jdou, ale pouze způsobem, že po zapnutí zapalování otočím na symbol sklopení a v tu chvíli se nestane nic. Až jej otočím kdekoliv jinde, tak se sklopí a vyklopí. Od té doby funguje sklápění z ovladače na dveřích už normálně. Tedy pouze do dalšího zapnutí zapalování. Kalibraci dorazu oken mám udělanou, v tom problém není. Večer při vystupování jsem si všiml, že červené světýlko ve dveřích vynechává. Po celé dráze otevírání dveří nesvítí těsně pře první polohou otevření a pak zhasne u plně otevřených dveří... Dotaz je, zda dedukuji správně možný problém ve svazku a jak se k němu nejlépe dostanu, aniž bych musel rozebrat půl auta. Které místo je největší bolest u SII? Děkuji všem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Husí krk mezi dveřmi a sloupkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apendix2 Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 Ferdo, díky za potvrzení, na pomačkání krku světlo reaguje - zapíná se. Takže problém je opravdu tam. Uchycení krku do karoserie je nějaké tvrdé - nepřijde mi to jako guma s límcem. Je nějaká finta na oddělání - nějaká packa, šroubek z druhé strany nebo něco podobného? Nerad bych lámal a pak sháněl nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKo Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 (editace) Zdravím, narazil jsem na stejný problém, mrkl jsem na ten svazek po odtažení toho krku mezi sloupkem a dveřma a mám tam dva tenký drátky úplně překouslý a jeden nebo dva silnější už s porušenou izolací. Myslím, že nejsem úplný nešika, ale nerad bych něco pokazil, tak si říkám, že bych zajel do servisu. Svazek na netu vyjde na cca 2300 Kč, čert ví, kolik by si vzali za práci. Není tu třeba někdo v Brně a okolí, kdo by to dokázal opravit? Sundat tapecírunk ze dveří a napojit ty porušené dráty? nevím pořádně jak odstrojit ty dveře, at něco poškrábu nebo zbytečně nezničím. Dík za radu. uz opraveno :-) Editováno: 27. Listopad 2016, autor: HonzaKo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarinSew Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 (editace) Tak mě to potkalo taky ve dveřích řidiče. SII 2010. Asi 5 kabelů úplně přerušených. Dveře jsem sundal a všechny jsem zkrátil hned u konektoru a pak ve dveřích. Vyměněn cca 20 cm svazku. Otázka: řekl by mě někdo prosím typ a kat. číslo PINů do konektoru ? Chtěl bych to udělat pořádně, takže bych rád vyměnil všechny kabely i s piny. Jsou tam dvě velikosti pinů. Můžou být 1,5 mm a 2,8 mm (samice) ?? Díky moc Editováno: 27. Listopad 2016, autor: JarinSew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.