Návštěvník Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Kluci mam origo Bosch aero - nevite jak je zabezpecit proti kradezi? Myslel jsem ze tam neco vlozit proti zmacknuti tech pacek, pak jeste neco jako stahovaci paska ci co, ale nic tam se nehodi a kdyz uz tak to vypada desne.Poradte jak na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tofik Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Nemáte někdo zkušenosti s těmito stěrači? není to zrovna Bosch, ale cena víc než jen příjemná a právě i z důvodu krádeže to tolik nezamrzí jako u těch Boschů. Díky http://www.automaxhk.cz/index.php?nid=1007...mp;epc=10%20091 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 ja mel na felde tyhle stěrače a celkem spokojenost...na okte je jeste nemam, chtel sem si o tom nejdriv neco precist..tak sem to precet, dam je tam a pak napisu jak sedej na okte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzene Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Mam Bosch aero a spokojenost největší ale taky by mě zajímalo jak to nějak zabezpečit proti neakejm (smradum) kteří by na to měly zálusk poraďte! diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Mam Bosch aero a spokojenost největší ale taky by mě zajímalo jak to nějak zabezpečit proti neakejm (smradum) kteří by na to měly zálusk poraďte! diky Stejně si myslím že když budou zabezpečené tak dokroutí celé ramena.Znáš to když je nemám já tak proč je má mít někdo druhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Mam Bosch aero a spokojenost největší ale taky by mě zajímalo jak to nějak zabezpečit proti neakejm (smradum) kteří by na to měly zálusk poraďte! diky Stejně si myslím že když budou zabezpečené tak dokroutí celé ramena.Znáš to když je nemám já tak proč je má mít někdo druhej Uplně přesně...plně s tebou souhlasím, lepší když si vezmou stěrače než když ti potom v amoku poškrábou auto. Jinak si myslím že jediné zabezpečení stěrašů je zapepit tam tu překlapávačku a až doslouží tak jí prostě ulomit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaman Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Když tu tak řešíte AeroTwin, už jste někdo zkoušel experimentovat se zadním stěračem?Na tomto odkazu je jakýsi návod: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/SteraceAero.htm Na zadní stěrač u octavie combi můžeme použít: raménko VW Touran (1T0 955 707 A), stírátko VW Polo (6Q6 955 425 A), krytka Octavia2 Combi (1Z9 955 435). A nebo raménko strač krytku z Octavia Combi 2 (Nový stěrač z Octavia 2 je o něco delší je třeba ho zkrátit dle potřeby o cca 3cm) Petr Mám to přesně podle tohoto návodu, jen raménko na Tourana bylo 1T0 955 707 C. Pasuje i funguje dobře (stírá a nevrže), montáž cca 5 minut. Cena celkem 780 CZK, to ticho za to stojí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlic Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Zdravím. Měl jsem Aero twin z DE za 35,-€ s adaptery na OI, přesně 3 dny. Ani jsem si nezastíral. Jooo, Zlatá Praha. OI kombi, 1.8T, 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Zdarvim všechny nyni už aera nabizi i škoda auto cena je kolem 800kc jinac mam na AUTE A SPOKOJENOST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Když tu tak řešíte AeroTwin, už jste někdo zkoušel experimentovat se zadním stěračem?Na tomto odkazu je jakýsi návod: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/SteraceAero.htm Na zadní stěrač u octavie combi můžeme použít: raménko VW Touran (1T0 955 707 A), stírátko VW Polo (6Q6 955 425 A), krytka Octavia2 Combi (1Z9 955 435). A nebo raménko strač krytku z Octavia Combi 2 (Nový stěrač z Octavia 2 je o něco delší je třeba ho zkrátit dle potřeby o cca 3cm) Petr Mám to přesně podle tohoto návodu, jen raménko na Tourana bylo 1T0 955 707 C. Pasuje i funguje dobře (stírá a nevrže), montáž cca 5 minut. Cena celkem 780 CZK, to ticho za to stojí...... To jsem rad,ze to je tak lehke,nechtel jsem kupovat ten z Octy II pry by se muselo neco zkratit,tak uz jsem ty soucatky nechal objednat a v pondeli si pro tojdu! :) Tak se tesim jak maly jak bude zasi nejaky maly tuning! ;) cena 30 ecek takze v klidu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Nejaky napad, kde na slovensku predavaju aerotwiny za rozumnu cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 mam jeden dotaz trosku mimo misu ,ale taky o steracich, koukal jsem na ty rozmery a ja mam na kokte oba 480 mm a tam ctu ze ma byt jeden 530 a druhy 480 , ma to tak byt ??? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 mam jeden dotaz trosku mimo misu ,ale taky o steracich, koukal jsem na ty rozmery a ja mam na kokte oba 480 mm a tam ctu ze ma byt jeden 530 a druhy 480 , ma to tak byt ??? diky za odpoved Mám origo bosch a ten u řidiče je delší a u spolujezdce kratší kupoval jsem to tady na foru od svanca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 mam jeden dotaz trosku mimo misu ,ale taky o steracich, koukal jsem na ty rozmery a ja mam na kokte oba 480 mm a tam ctu ze ma byt jeden 530 a druhy 480 , ma to tak byt ??? diky za odpoved Mám origo bosch a ten u řidiče je delší a u spolujezdce kratší kupoval jsem to tady na foru od svanca dik za info nezmeril bys pro me ten u ridice jestli ma 530 mm ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 mam jeden dotaz trosku mimo misu ,ale taky o steracich, koukal jsem na ty rozmery a ja mam na kokte oba 480 mm a tam ctu ze ma byt jeden 530 a druhy 480 , ma to tak byt ??? diky za odpoved Mám origo bosch a ten u řidiče je delší a u spolujezdce kratší kupoval jsem to tady na foru od svanca dik za info nezmeril bys pro me ten u ridice jestli ma 530 mm ? :-) OK zítra ti to změřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Mám je od bosche a max. spokojenost, stírají fakt dobře. No uvidí se po zimě::Co vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 (editace) Mám je od bosche a max. spokojenost, stírají fakt dobře. No uvidí se po zimě::Co vydrží. Mam je ted uz druhou zimu a zatim stiraj porad dobre, akorat je obcas musis otrit pokud sou hodne spinavy a pak sou zase ok, zalezi taky co pouzivas za destilku/nemrznouci kapal. Editováno: 3. Prosinec 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tiez som do nich chcel ist ale kamarat robi v autodieloch a tvrdi mi ze dost skoro polamu, takze za tu cenu sa urcite nevypla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Mam je taky a super - jak vyhled z vozu tak ta tichost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 tiez som do nich chcel ist ale kamarat robi v autodieloch a tvrdi mi ze dost skoro polamu, takze za tu cenu sa urcite nevypla... Tak to je asi jedinej co to tvrdí... Já je mám asi rok a stíraj pořád perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Taky mam Aero a naprosta spokojenost. Nemuzu si je vynachvalit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Taky mam Aero a naprosta spokojenost. Nemuzu si je vynachvalit. Taky tak - mam je tam teprve chvili ale i zatu chvili si je nemuzu vynachvalit - tem kteri vahaji s koupi - nevahejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdravím. Chci se zeptat, kde je kupujete a kolik stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 Zdravím. Chci se zeptat, kde je kupujete a kolik stojí? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=26306 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=26306 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.