Pajk85 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 A má někdo zkušenost s bezramínkovýma stěračama od Valea?? Okey, díkes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Zvažuju na svojí O RS I nové stěrače a páč mám na služební O II Bosch aero twin a zatím velká spokojenost, tak uvažuju i o nich ale mají jiný systém uchycení. Máte někdo zkušenost, jestli jsou speciálně na O I nebo se dají dát s nějakou redukcí, či je nutné měnit ramena? dík za názory, zkušenosti apod. mám jednu otázočku, čo ste upravovali pri stieračoch z OII pri montáži na OI? ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) - stěrač před spolujezdcem jsem v jeho svislé ose (po skle dolů) přihnul dolů, červená čára značí jeho původní pozici, teoreticky to nebylo potřeba ale chtěl jsem mít oba stěrače co nejvíce k sobě vodorovně (v linii) - stěrač před řidičem jsem v jeho vodorovné ose (ke sklu a od skla) přihnul dle zelených šipek, bylo nutné zvýšit přítlak části stírátka, která stírá zeleně označenou plochu na skle, občas po ní poskakoval Editováno: 26. Duben 2009, autor: Ignác Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ďakujem, konečne som ich zohnal a budem testovať. Podám info, ako sa osvedčili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak jsem dneska sundal levne flaty a koupil boženy aerotwin a muzu rict ze rozdil jak prase, stira po cele delce sterace, nikde nevynechava ani neodstava, zatim super. Uvidime jak dlouho vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Tak už z toho začínam byť nejaký unavený. Všetci mi ponúkajú stierače na O2, no až po zakúpení vysvitne, že sú to úplne iné stierače. Preto prosím členov fóra o pomoc (napr. Ignác), ktorý by mi napísal výrobné čísla ramienok z O2, ktoré sú vyrazené z vnútornej strany, lebo už mám toho vážne dosť. Za chvíľu budem mať doma slušnú zbierku ramienok a stieračov, ktoré sú mi na prd. Vopred ďakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Já mám ty BOsch asi půl roku a zatím v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Drobecoct: řidič 1Z1 955 409 spolujezdec 1Z1 955 410 Ještě jsem to ověřoval přímo na OII r.v.2008 a čísla sedí, akorát mají navíc písmeno A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Tak už z toho začínam byť nejaký unavený. Všetci mi ponúkajú stierače na O2, no až po zakúpení vysvitne, že sú to úplne iné stierače. Preto prosím členov fóra o pomoc (napr. Ignác), ktorý by mi napísal výrobné čísla ramienok z O2, ktoré sú vyrazené z vnútornej strany, lebo už mám toho vážne dosť. Za chvíľu budem mať doma slušnú zbierku ramienok a stieračov, ktoré sú mi na prd. Vopred ďakujem za pomoc. z tohto som pochopil, ze uz nechces tie z G4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Lidi tak sem asi pred pul rokem nasadil ten polo zadni sterac a uz neskace coz je super, zato najednom miste divne stira a neskutecne piska - kdyz je fakt hodne dest, tak je videt, ze je na tom skle i jinak rozmazla ta voda - jako by tam bylo jine slozeni skla. Setkal se s tim nekdo? Jde to resit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 (editace) ono sa tam vytvori taka mikrovrstva gumy a karbonovych usadenin z vyfukovych plynov... Bud vymenis sklo, alebo ho mozes pracne cistit zubnou pastou (iba tou to ide dole) - ale bez mikrogranul, aby si ho neposkriabal. Editováno: 10. Červen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Tak konečne som zohnal a namontoval ramienka z Golf IV a môžem len odporučiť. Nikde nič neodstáva a fungujú úplne perfektne. Uvidíme časom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 2Drobecoct: jaké mají výrobní čísla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 (editace) aspon jeden druhy sa mi nechce hladat v ETKE Editováno: 12. Červenec 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Áno, to je on. Len doplním, že druhý je koncové trojčíslie 410. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobecoct Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Pre Ignáca stierače z Golf IV na Octavií 1. Fungujú na 100% bez akýchkoľvek úprav, len prosím ospravedlňte špinavé auto, ale aspoň je dobre vidieť rozsah stierania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Prosím o výrobní čísla stěračů, které mi budu sedět na O1, 2003. S těma původníma to je už děs. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 mno taky pridam skusenosti. koupil jsem na podzim flat sterace za 400stofky z bauhasu... po pul roce jsme vymenil gumicky a zas stiraj jako nove.. a stalo to par kacek. a to jsu hodne citlivej na to jak to stira... ako nahle to dela cary tak uz nervuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shanex Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 zdravíčko,,mam dotaz,,chcu si je kupit,,ty bosche aerotwin,,jenze v obchode jsem na octaviu nenasel,,byly tam jen na VW,,530 mm a 475 mm,,sedělo by to na octu 1?jak delkou,tak tim pripnutim,,dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 tak jsem byl rok spokojen s obyčejnými Filsony a dnes je znovu zakoupil v Hyperalbertu kde je mají v akci kus za 149 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 zdravíčko,,mam dotaz,,chcu si je kupit,,ty bosche aerotwin,,jenze v obchode jsem na octaviu nenasel,,byly tam jen na VW,,530 mm a 475 mm,,sedělo by to na octu 1?jak delkou,tak tim pripnutim,,dikes Rozměrově sedí.Uchycení mu taky,pokud je to na hák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Co tak stojí? Dneska mi za ně řekli 950, uff.. to snad budou levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 Tak po trapeni sehnat raminka z golfa 4 nebo bory jsem sehla z O2 za cenu 500kc ( vrakoviste Hlucin). Krapek jsem si je doladil a jsem spokojen. Pěkné ! Taky o tom přemýšlím. A stírací lišty máš taky origo z OII (délka 600/475mm) ? Lišty 530/475 mm, který jsou určený na OI, nemůžu nějak u Bosche v tom provedení na čep (pin), který má OII, najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Září 2009 Sdílet Vloženo 22. Září 2009 to je zvlastne, v predajniach Bosch ich maju uplne bezne (myslim na ten pin) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 to je zvlastne, v predajniach Bosch ich maju uplne bezne (myslim na ten pin) Koupil jsem na Aukru ramena z OII vč. stěračů a podle fotky asi nebudou stěrače v dobré kondici (ještě mě zásilka nepřišla, tak se pak uvidí). A 600/480 mm se mi na OI nechce dávat, zdají se mi moc široké. Našel jsem na netu, že by to mohl být tenhle stěrač s typovým označením BOSCH 3 397 118 927, konec ramínka (pin) viz obr. Hlavně se pak neuťuknout a neobjednat pravostrannou verzi M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.