Přejít na obsah

Bosch aero twin na O1 ?

Ludvíček

Doporučené příspěvky

Zvažuju na svojí O RS I nové stěrače a páč mám na služební O II Bosch aero twin a zatím velká spokojenost, tak uvažuju i o nich ale mají jiný systém uchycení. Máte někdo zkušenost, jestli jsou speciálně na O I nebo se dají dát s nějakou redukcí, či je nutné měnit ramena? dík za názory, zkušenosti apod. :palec2:

Ahoj já je kupoval asi před dvěma lety přes net byly zcela nové jen pomačkaná krabice,proto mě vyšly asi na něco kolem 500,- jinak nic se upravovat nemusí,jen jsem musel pozvednout pravý stěřač nahoru ale nic těžkýho

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

mám zajímavý poznatek s těmi koncovkami: obě koncovka byly stejné, takže jedna z nich nešla nasadit na stěrač - stejně jsem použil ty původní :)

Cau,

tohle napsal pred casem uzivatel Himi na vw foru:

---------

na jednom anglickem foru jsem objevil jeste druhy techto gumicek:

- 1K0 955 429 - RHD 650mm

- 1K0 955 429 A - RHD 700mm

- 1K0 955 429 B - LHD 650mm

- 1K0 955 429 C - LHD 700mm

RHD = right hand drive = vozy s volantem napravo

LHD = left hand drive = vozy s rizenim nalevo

rozdil je udajne v tom, ze s gumickama se dodavaji jeste ty postranni cepicky a maji tvar podle toho na jake strane ma auto rizeni (protoze sterace jsou na tu danou stranu, tzn jinak napr v anglii nez u nas)...

----------

:-) tim je to jasne.

Ja osobne kupuji radeji delsi variantu, tj. 1K0 955 429A a k tomu 1K0 955 429C, protoze to jde pouzit i jina auta.

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Ahoj já je kupoval asi před dvěma lety přes net byly zcela nové jen pomačkaná krabice,proto mě vyšly asi na něco kolem 500,- jinak nic se upravovat nemusí,jen jsem musel pozvednout pravý stěřač nahoru ale nic těžkýho

:palec2: Přesně tak pravý stěrač o zoubek nahoru a je to. Musel jsem nechat uvolnit matku a konus (tisícíhran) na stěrači WD40 a pak vše OK. Jinak já jsem koupil LUCASE oba dva za 450Kč (220+230)

My link

Editováno: , autor: Maxihary
Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Hele mám ho tam dva roky a úplná pohoda je to nějakej shit z globusu ale v zadu na tom nesejde po dvou letech pořád stírá tak jak má a vypadá i docela hezky

Taky o nem zvažuju ale by to šlo pridalat na to ramínko aby tam byl adapter pro octavii, na predních byl ale žadny navod tak jsme se tim sral asi pul hodky:D

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Kde se daji sehnat a kolik stoji nahradni gumy do aerotwinu nevite ?

Myslím že se někde řešilo a samotné origo gumy se sehnat nedají, jen nějaké napodobeniny, a když už by origo nějaké byly tak budou asi tak drahé že by určitě vyšlo levněji koupit někde celé nové stěrače.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...