libodi Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Zvažuju na svojí O RS I nové stěrače a páč mám na služební O II Bosch aero twin a zatím velká spokojenost, tak uvažuju i o nich ale mají jiný systém uchycení. Máte někdo zkušenost, jestli jsou speciálně na O I nebo se dají dát s nějakou redukcí, či je nutné měnit ramena? dík za názory, zkušenosti apod. Ahoj já je kupoval asi před dvěma lety přes net byly zcela nové jen pomačkaná krabice,proto mě vyšly asi na něco kolem 500,- jinak nic se upravovat nemusí,jen jsem musel pozvednout pravý stěřač nahoru ale nic těžkýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 1K0 955 429B a jsou tam přibalené i náhradní plastové koncovky mám zajímavý poznatek s těmi koncovkami: obě koncovka byly stejné, takže jedna z nich nešla nasadit na stěrač - stejně jsem použil ty původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda TDI Vloženo 1. Květen 2010 Sdílet Vloženo 1. Květen 2010 mám zajímavý poznatek s těmi koncovkami: obě koncovka byly stejné, takže jedna z nich nešla nasadit na stěrač - stejně jsem použil ty původní Cau, tohle napsal pred casem uzivatel Himi na vw foru: --------- na jednom anglickem foru jsem objevil jeste druhy techto gumicek: - 1K0 955 429 - RHD 650mm - 1K0 955 429 A - RHD 700mm - 1K0 955 429 B - LHD 650mm - 1K0 955 429 C - LHD 700mm RHD = right hand drive = vozy s volantem napravo LHD = left hand drive = vozy s rizenim nalevo rozdil je udajne v tom, ze s gumickama se dodavaji jeste ty postranni cepicky a maji tvar podle toho na jake strane ma auto rizeni (protoze sterace jsou na tu danou stranu, tzn jinak napr v anglii nez u nas)... ---------- :-) tim je to jasne. Ja osobne kupuji radeji delsi variantu, tj. 1K0 955 429A a k tomu 1K0 955 429C, protoze to jde pouzit i jina auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxihary Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 (editace) Ahoj já je kupoval asi před dvěma lety přes net byly zcela nové jen pomačkaná krabice,proto mě vyšly asi na něco kolem 500,- jinak nic se upravovat nemusí,jen jsem musel pozvednout pravý stěřač nahoru ale nic těžkýho Přesně tak pravý stěrač o zoubek nahoru a je to. Musel jsem nechat uvolnit matku a konus (tisícíhran) na stěrači WD40 a pak vše OK. Jinak já jsem koupil LUCASE oba dva za 450Kč (220+230) My link Editováno: 16. Červen 2010, autor: Maxihary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kevvin Vloženo 14. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2010 Nazdar chlapi, ví někdo z Vás, kde by se dali sehnat Bosh aerotwiny i s těmi raménky za dobrou cenu? Mám na O1 klasická raménka a aero z OBI, nic moc tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2010 ja kupoval aerotwin v makru, kdyz na ne byla akce asi za 800,- cca rok zpatky myslim... urcite uz pujdou i levneji na netu, treba: http://www.otos.cz/autoprislusenstvi-bosch/sterace-s530-475-a533s/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 Ahoj chtel jsem se zeptat jestli budou tyto - Bosch Aerotwin 925S pro levostranné řízení, 530mm, pro vozy Volkswagen (Passat, Golf...) pasovoat i na O1 combi diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 ano budou, sam je na ni mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 ano budou, sam je na ni mam... Ahoj ale jak koukam tak oktavia ma sterače 530/475 a tyhle 925 jsou 530/530 to nevadi ze ten druhy ma jiny rozmer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 nevim ktere presne myslis, ale ty co jsem posilal na linku kousek drive, tak jsou pro octavii - je to i v nazvu... samozrejme potrebujes 530/475 viz: http://www.otos.cz/autoprislusenstvi-bosch/sterace-s530-475-a533s/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 Aha muzu totiz sehnat za super peniz sterače aerotwin bosch 925S ale mají oba rozmer 530mm proto jsem psal ze jsou pro vozy Volkswagen (Passat, Golf...) tak to je asi pase co? Jediné ze bych si namontoval jen jeden:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2010 no jeden bude vypadat blbe, ale ve finale je to na tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremiáš_SK Vloženo 26. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2010 Na O1 idú stierače o velkosti: 530 / 475 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Chtel jsem se zepat nemáte nekdo zkušeno s flat streračem 340 pro zadní okno na O1 combi? Chtel bych ho tam dát ale nevim jak by to stíralo? Na předním skle je mam a super! diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Hele mám ho tam dva roky a úplná pohoda je to nějakej shit z globusu ale v zadu na tom nesejde po dvou letech pořád stírá tak jak má a vypadá i docela hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 Hele mám ho tam dva roky a úplná pohoda je to nějakej shit z globusu ale v zadu na tom nesejde po dvou letech pořád stírá tak jak má a vypadá i docela hezky Taky o nem zvažuju ale by to šlo pridalat na to ramínko aby tam byl adapter pro octavii, na predních byl ale žadny navod tak jsme se tim sral asi pul hodky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Kde se daji sehnat a kolik stoji nahradni gumy do aerotwinu nevite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Kde se daji sehnat a kolik stoji nahradni gumy do aerotwinu nevite ? Myslím že se někde řešilo a samotné origo gumy se sehnat nedají, jen nějaké napodobeniny, a když už by origo nějaké byly tak budou asi tak drahé že by určitě vyšlo levněji koupit někde celé nové stěrače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Myslím že se někde řešilo a samotné origo gumy se sehnat nedají, jen nějaké napodobeniny, a když už by origo nějaké byly tak budou asi tak drahé že by určitě vyšlo levněji koupit někde celé nové stěrače. Jo diky za odpoved - koupim teda rac cely sterace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Jo diky za odpoved - koupim teda rac cely sterace no jako já tě neodrazuji, zkus pohledat více na internetu třeba na něco narazíš, ale asi toho moc nebude. A Bosch alias orig škoda se dá sehnat už za dobrý peniz, vyjma teda servisu tam je maj dost drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decimus_75 Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Ja tedko sehnal Bosch Aerotwiny za 600Kc i s dopravou z Aukra.....zkus pohledat a najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 já to měl taky tak, z aukra origo Boshe a za čupr prachy!! Ted je pujdu sundat a dát na zimu starý! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 A ako je to so zadnym stieracom ? Mam uz sice O2, na O1 som nemal stierač. Ale kedze stale citam toto tema, tak sa spytam, na zadnom stieraci sa meni iba gumicka ?? Strasne mi vrzga pri stierani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Stačí gumička, celej zadní stěrač bude dražší!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 15. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2010 Myslim, ze tam bude stacit aj nejaka z Tesca :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.