rizecek Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Nevie mi niekto poradit co su to za flat stierace..je to iba pruzna tvarovana kovova planzeta so vsadenou gumickou. Su o dost uzsie ako vsetky co som doteraz mal moznost vidiet, mam ich na aute a neviem sa k takym dopracovat. Stieraju skvele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 (editace) Tak uz je to tady - made in China - kopie produktu vyrobce BOSCH AEROTWIN pridal jsem foto originalu s logem Bosch porovnal jsem oba vyrobky, mam je doma a musim rici ze je to uplne ze stejneho materialu, rozmery vsechny stejny, jen neni logo a hlavne ta cena je uplne nekde jinde Editováno: 30. Září 2011, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 jestli je vyzkousis dej sem prosim i porovnani kvality stirani oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2011 Tak odzkouseny na fabii, celkove hodnoceni davam jako original Bosch, bezhlucne, stiraji stejne vyborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodyijak Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 já jsem sehnal značku heyner (germany) a jsem s nima také spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Octavka, kodyijak: hodite nejaky odkaz, nebo kde jste kupovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodyijak Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) já je kupoval na aukru http://aukro.cz/pruz...2022055990.html Editováno: 8. leden 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 (editace) to co je na aukru to neni ono co dela Bosch tady je asi to co vsichni hledaji http://www.gumicky-steracu.cz/sterace-flat-ploche/ Editováno: 21. leden 2012, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Zdravím, víte někdo jestli a jaká ramínka staračů která se vyrábějí (předpokládám pouze VW) přímo pro aero stěrače by pasovaly na OI? Golf V? Superb 1? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíček Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 (editace) Měly by tam pasovat z Golfa IV (Bora) od roku 2003 -> . Mam je připravený a na jaře je tam budu dávat. Editováno: 30. leden 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Super, moc díky, a máš nějakou radu kde koupit? jedině VW nebo se dají sehnat někde levněji? Hledám po internetu ale všude vidím jen ty klasický ramínka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian II Vloženo 4. Červen 2012 Sdílet Vloženo 4. Červen 2012 (editace) Cau, tohle napsal pred casem uzivatel Himi na vw foru: --------- na jednom anglickem foru jsem objevil jeste druhy techto gumicek: - 1K0 955 429 - RHD 650mm - 1K0 955 429 A - RHD 700mm - 1K0 955 429 B - LHD 650mm - 1K0 955 429 C - LHD 700mm RHD = right hand drive = vozy s volantem napravo LHD = left hand drive = vozy s rizenim nalevo Dnes jsem kontaktoval prodejnu dílů ve značkovém servisu NH Car na Strahově v Praze a bylo mi odepsáno, že na O2 r.v. 2005 cituji: "na všechny Octavie není žádná gumička. Číslo co jste poslal nexistuje. Nikdo ani nebylo jinak, pro tento model." Co si o tom tedy myslet? Nebo je to tak, že Bosch Aero Twin gumičky jsou jiné pro O1 a jiné pro O2? Ale když píše, že žádné gumičky na všechny Octavie nejsou? Editováno: 4. Červen 2012, autor: Octavian II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Má pravdu. Jsou pro úúúúúúplně jiná auta, pro WV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Je to takto: Škodovka dává ve výrobě "origo" stěrače od výrobce VALEO, a v těchto stěračích nejde vyměnit jen gumička (je spojena s gumovým spojlerem). Ale když koupíš Bosch Aerotwin, tak tam jdou jednoduše vyměnit jen gumičky. Holt nám Škodovka prodává dražší řešení :-( Skoč si pro gumičky do VW servisu : 1K0 955 429 B a uvidíš, že je koupíš včetně plastových koncovek :-) Např. tady jsou Bosch Aerotwin A533S pro raménka "s hákem" : http://www.pietro-es...fabia--golf-3-4 A tady např. pro raménka s "PIN-em" : http://www.pietro-eshop.cz/katalog/cz/levne-autodily/sterace/produkt/sterace-bosch-aerotwin-vw-golf-iv-polo-bora-mazda A tady třeba ty gumičky: http://www.cc-autodily.cz/stiraci-listy-sada?sort=cena_dph&order=desc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Když jsme u možnosti náhrady aerotvinů nějakými lacinými flaty, tak jsem koupil v OB autodíly viz. odkaz., a hrůza hrůzoucí. Skáčou, vržou, pískají.... už jsou v kontejneru http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/sterace-predni-zadni-krytky/skofa-octavia-predni-sterac-flat-530-mm-flexi-levy-id:7840.eshop Jsou to první flaty se kterými jsem nebyl spokojen, jinak vždy Ok. Tak jsem zajel do Kelly a koupil v akci Starline myslím, za za 208,- oba kusy a mám na léto klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.