Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

chcem sa vas spytat ma niekto schemu zapojenie prednych elektrickych sedaciek?menim latkove za kozene s elektrikou.jedna sa o octaviu 2 12mesiac 2006.vyhrev mam.jedna sa mi len o elektriku

Editováno: , autor: hajo17
Vloženo (editace)

ked mam v predu predface rj tak musim dat dozadu na vyhrev tiez predface ci mozem dat aj face rj s face tlacitkami?

nasiel som rj 3T0959772B ale je tam pisane ze audi.to nemozem ze?

Editováno: , autor: hajo17
Vloženo

Přední a zadní výhřev mají separe jednotku...

3T0 963 105 A a 3T0 963 106 A - FL tlačítka

3T0959772B - FL jednotka zadního výhřevu

m ě už to nějak nebaví pořád kopírovat :D:D

• o 2 roky později...
Vloženo

Nemáte někdo podrobnější návod pro dotažení kabeláže k oboum seadlům? Řidič i spolujezdec. Jaké svorky, kde a jak zapojit, jakou svorkovnici koupit atd.

Díky.

Vloženo

Díky, akorát já mám před FL o2 i před FL sedačky, bude to stejný? A to propojení B397 a B406. Jak zjistím který vodič to bude ve svazku to bude?

Vloženo

Mrknu ti na to, ale bylo by dobre, kdybys napsal primo modelovy rok tveho auta. Klidne to mohli zmenit (i kdyz to asi neni moc pravdepodobne). Pokud nevis modelovy rok, tak alespon rok vyroby (nejlepe i mesic, z toho bych poznal modelovy rok).

Vloženo

Tak je to stejne, ted jsem se dival na pred FL modelovy rok 2006... Propojeni B397 a B406 je original myslim nekde pod palubkou, to bych neresil a pripojil bych to kamkoliv na CAN komfortu. Pokud mas zadni okna v elektrice nebo zadni parkovaci senzory, tak to vedeni najdes v hlavnim svazku pod prahem. Pokud ani jedno z toho nemas, tak ho najdes pod palubkou u A-sloupku od RJ dveri ridice. Spravne draty poznas podle toho, ze to bude kroucena dvojlinka a taky podle barev, ktere budou stejne jako ty ve schematu, ktere jsem ti sem daval. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...