Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jen pro info, existuje i pro HB?

Nie

• 2 týdny později...

Po mé zkušenosti z F1 kde jsem sklápěl sedačky právě pro přespání a nebo věci s tím spojené, pak byla docela vůle v mechanizmu co sedačky drží a nebyli jakoby dotažené a musel jsem je vypodložit třeba kusem hadru složeným na sebe aby se při zacvaknutím do klasické polohy jakoby muselo zatlačit aby se zacvakli a pak nedělali rámus při každé nerovnosti. Takže u mé nastávající F3 se každému sklepení a zatížení sedačky v této poloze budu vyhýbat.

Vyzera to ze na nejakom festivale jednu dve noci je to celkom pohodlne spanie lepsie nez vstane. Dakujem za fotky

• Autor

Na obcasne prespani nekde cestou nebo tak je to super, i kdyz to samozrejme ma sve mouchy.

- operaky i mezipodlaha jsou dost tvrde, chce to vypodlozit idealne nafukovackou

- chce to mit pootevrwna okynka, jinak je rano tezce zadychano (blbe v desti, pac dovnitr prsi - teoreticky by pomohly ofuky)

- el. stahovani okynek vzadu je v tomhle pripade krajne neprakticke a co by jen clovek dal za svihadla :-)

- hodil by se sunset (svitici lampy, cumilove) nebo aspon clony

- ve 2 to neni na velke rozvalovani, nicmene vyspat se v tom da tak, ze si clovek odpocine

- pod mezipodlahu se vejde rolo, par bot (ne pohory) a par hadru a blbosti. Bagly musi prijit na predni sedacky a pod nohy vepredu

- zevnitr se da auto normalne zamknout DO (nemam ale alarm) a zvenci jej pak nejde otevrit. Zevnitr normalne klikou...

• 10 měsíců později...

To vypadá, skvěle. Nevěděl jsem, že je možnost díl objednat v servisu. Pociťujete nějakým způsobem úbytek objemu zavazadlového prostoru? Dá se podlaha uživatelsky vyjmout a zase nasadit?

Pochopitelne.

Je to jen "deska", ktera se vlozi do pripravnych drzaku. V pripade potreby ji muzes umistit i do spodni polohy, tj. polozit na dno zavazadloveho prostoru, cili nezabira prakticky zadny prostor. 

Jen se to nemá rádo se siťovym programem, který v případě umístění mezipodlahy v horní pozici není mozne pouzit. 

• Autor

Presne tak. Ta deska ma tak kilo, mozna ani ne a manipuluje se s ni snadno. Normalne ji tam nevozim, jen kdyz vim, ze se bude spat. Ulozenou ji mam ve sklepe...

Ubytek mista... to je relativni. Pod desku se totiz moc veci nevejde. Musi to byt neco hodne placateho. Treba plastovy 10l kanystr nalezato je uz moc vysoky. Deka nebo rozlozeny spacak je ok.

Je to sikovna vec splnujici presne to, co jsem od ni cekal :-)

Skvělé! Díky!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nemáte, prosím, zkušenost s rychlostí dodání? A je lepší to objednat přes dealera (Klokočka - Praha) anebo sám z e-shopu? 

To vyjde asi nastejno, vyzvednutí můžeš zadat u Klokočky nebo přímo domů.

Pokud maji v MB na sklade, muze to byt do druheho dne. 

Inak, keď som pred rokom behal po salónoch a skladal si auto, v jednom salóne mi predajca povedal, že tú medzipodlahu treba kúpiť rovno s autom, pretože dodatočne dokúpená už nie je taká kvalitná a rýchlo sa láme. To len taká perlička.. :D

Pěkná blbost :D 

• Autor

Tak ten byl dobrej :D

Hehe:-) jesivá to nebude tím, že ve fabrice si za to řeknou o litránek víc!

Sent from my iPhone using Tapatalk

V konfigurátoru a oficiálním eshopu bývají ceny často totožné. Spíš jde o to při vlastním prodeji zvýšit cenu auta o jakoukoliv stovku, než nechat zákazníka koupit si to jinde byť třeba u Škodovky samotné. Jde i o preference pro samotného prodejce jako osoby.

Upraveno od MilanHos

Copak o to, je to jeho práce. Ale rozhodně by neměl lhát. 

• 1 měsíc později...

Domaci vyroba. Jeste kouim zapustene madlo a bude. Pouzil jsem 12mm DTD desku. Nema nekdo moznost mrknout jak je silny original?

20170809_182225.jpg

20170809_194745.jpg

20170809_173558.jpg

Taky jsem si po domácku vyrobil, ale mám to přepůlené na půlky a dá se to zvednout, abych nemusel zvedat celou část.

IMG_1342.JPG

Na té půlce, která je více do kufru, tak je na každé straně na konci takhle šroub, který se našroubuješ na závit, který jsem vytvořil z plechu a namontoval tam. Když to budu chtít dát dolu, tak to jenom odšroubuji a můžu to dát dolu. Jak je to takhle i v půlce podložené, tak to určitě má větší hmotnost a nemusím se tam dát něco těžkého. Vezl jsem tam Yotong, který měl cca 350, který ležel na tom a v pohodě. 

20148653_1950233178327582_9448713_o.jpg?

Stačí když si tam uděláš dírku, provlečeš kaničku a dole uděláš suk a máš to. Taky jsem tam chtěl madlo, ale nakonec jsem to udělal takto. 

Upraveno od Mics0d

• 1 měsíc později...

super skusim to aj ja:lol:

• 3 měsíce později...

Ahoj,

zajimalo by mne zda tato mezipodlaha vyrovna schod u 5. dveri vzadu nebo ne? Potrebuji vedet kvuli otvirani klece pro psa. Dekuji za odpovded od tech co maji. Tomas

Psovi stačí bohatě nějaká dělící mříž a gumový koberec :D

Upraveno od Kiwísek

Co mě štve, že Škodovka ve stropnici nedělá standartně nějaké úchyty na dělící síť. V i30 byly ve standartu ve stropnici 4 úchyty na tuto síť. A mohl jsi dát tu přepážku jak v poloze s oběradly nahoře nebo sklopené. Bylo to supr. Ještě, že mi pes nechce přeskočit ty opěradla a je vzorně vzadu v kufru :palec2::D.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.