MilanHos Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 No to já než se otočím tak pes 4x přeběhne z kufru na sedadlo spolujezdce a zpět do kufru Do F3 ho raději nepouštím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
besinka Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 No mam klec na psa, ale prave jak se tam da tak nejde otevrit diky schodu. Pokud nekdo mate tu mezipodlahu mohl by jste mi prosim zmerit vysku toho schodu? Zajima mne o kolik je mensi. Klec ma otevirani v nejake urovni tak jestli to ma cenu kupovat nebo nikoliv. Klec je take o bezpeci deti na zadnich sedackach a psa. Nenecham si od nej znicit kufr :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 U mě je nákladová hrana kufru 8mm nad mezipodlahou v horní poloze - je to tedy skoro v rovině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiwísek Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 před 18 hodinami, Martin Rušaj napsal: Co mě štve, že Škodovka ve stropnici nedělá standartně nějaké úchyty na dělící síť. V i30 byly ve standartu ve stropnici 4 úchyty na tuto síť. A mohl jsi dát tu přepážku jak v poloze s oběradly nahoře nebo sklopené. Bylo to supr. Ještě, že mi pes nechce přeskočit ty opěradla a je vzorně vzadu v kufru . Já mám do auta tuhle mříž a jsem s ní nadmíru spokojen. Měli jsme ji předtím ve Felicii, tak jsme vybírali takovou, která bude využitelná všude. Akorát s ní nejdou sklopit sedadla. V kufru máme gumový koberec, ten čas od času vyčistím, a máme tam čisto. Jediný problém jsou chlupy, který vytvářejí na zadních sedadlech novou izolační vrstvu Ale vysát jdou, tak to není takový problém. Zkoušel jsem dát do kufru deku, aby to měl pejsek pohodlnější a takovejch keců z Chorvatska až do půlky Slovinska jsem ještě od žádnýho psa neslyšel Pro dobrotu na žebrotu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Tak to je dobrá vychytávka. Ale uvažuji proč by to nešlo nasadit i když jsou sklopená sedadla. Bez té mříže ti pes nezůstane v kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiwísek Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Ta mříž se přidělává na opěrátka hlavy, takže když chceš sklopit sedadla, mříž musí dolů. A potom je to už jen na pejskovi, jestli si zůstane v kufru nebo půjde na exkurzi po celém autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 V 09/08/2017 na 20:02, lumpo napsal: Domaci vyroba. Jeste kouim zapustene madlo a bude. Pouzil jsem 12mm DTD desku. Nema nekdo moznost mrknout jak je silny original? Pecka prace pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaH Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Chtel bych se zeptat tech co uz mezipodlahu maji jestli se jim zvysil akusticky komfort pri jizde. Lidi si za tezky penize nechavaji dodatecne zadelat take zavazadlovy prostor a tohle by to mohlo vyresit mnohem elegantneji Jaky je vas nazor chlapi? V kombicich se mi subjektivne zda, ze je vetsi ramus nez v HB. Neumim si ale vysvetlit proc to tak vnimam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Mnou vyse vyrobena podlaha je na rodej za symbolickou cenu. Ano podlaha ma vliv na hluk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HrdinaJan Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Jsem si Zapoměl druhou podlahu do Fabie objednat, ale chápu to správně, že v těch bočních plastech jsou "uchyty" tak i tak, stačí jen podlahu dodělat, jako je vejš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smekac Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Stačí si ji jednoduše dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HrdinaJan Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 A nebo tak. Zajímá mě hlavně ta připravenost na podlahu. Měl jsem strach, že nebude kam "zavěsit". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Vzadu jsou dva prolisy, do kterych se zasune, a vepredu se polozi na vlis na nakladaci hrane. Zjednodusene, kazda F3C ma "pripravu" na mezipodlahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HrdinaJan Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 (editace) Ahojte nasel jsem zajimavost v konfiguratoru. vs. no nekupte to Chtel jsem si ji koupit ale za 2k ani nahodou ! Editováno: 15. Listopad 2018, autor: zwan 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 (editace) Lumpo můžeš dát nakres s mírama? Případně někdo jinej kdo má original? Je to super nápad! Editováno: 15. Listopad 2018, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Objevení ameriky. To se ví už 3 roky. Já ji mám za ty 2. Já bych se s tím nebabral. Myslím že někdo už to vyrobil a jinak ostatní to koupili za ty 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 tiež som chcel vyrábať. ale radšej som ju kúpil od @Lukason-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croog Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Ahoj, nebyl by tady prosím někdo z Prahy a Prahy-východ ochoten zapůjčit na následující cca 3 týdny mezipodlahu do Fabie 3 - pakliže ji nevyužívá stále? Využil bych ji v případě, že budu muset před porodnicí spát v autě. :) Kupovat ji kvůli tomu samozřejmě nebudu, páč jinak ji nepotřebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1kam Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Mna by zaujimala váha vyrobenej a kúpenej, ako 12mm DTD doska mi pride ako celkom pekne tazitko oproti originalu ktory je z nejakej lepenky ci coho. Píše sa v originále že zataženie je 75kg, tato DTD rozhodne vydrží vačšie zataženie, otázkou je využitie takého zataženia. Hmm, som celkom nerozhodny, ci origo alebo vyrobiť, no aktuálna cena origo ma dosť odrádza :/ kks, naozaj chcu 90€ za taky kusok latkou potiahnuteho "papiera"? :-o 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Ono taky u nosnosti záleží na nosnosni úchytů. Samotná origo deska unese rozhodně víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 Ahoj, co se vejde pod mezipodlahu ? Kolik tam je prostoru? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 moc ne... ja tam vetsinou postrkam trekove hole, karimatky naplacato, deku nebo boty na behani. Pohory se tam nevejdou. Se podivej v jake vysce konci ten prolis za nakladaci hranou nebo ty drazky vzadu u sedacek. A mas hrubou predstavu, kolik mista tam bude, kdyz tam das rovnou desku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suntour Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 @epo ... ok podívám. Takže mezipodlaha má asi smysl na občasný spaní v autě. Jinak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2019 myslím že asi 10-12cm je rozdiel medzi obyčajnou a spodnou časťou medzipodlahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.