Publikováno Březen 30, 20169 r Dá se procházející platnost nádrže nějak prodloužit, nebo se musí v každém případě vyměnit?
Březen 31, 20169 r Celkem by mě zajímalo, co vše obnáší taková výměna nádrže. Když koukám na net, tak třeba tu co mám já, GZWM 630/220, se dá koupit nová, vyrobená v roce 2016 za nějakých cca 2600,- Kč včetně dokladů, bez multiventilu. Po výměně se tedy musí nechat do přílohy TP zapsat změna nádrže nebo se jen společně s tou přílohou pak předkládá třeba na STK nový doklad od nádrže? Jak náročná je ta výměna nádrže v klasickém osobním autě - toroid vnitřní, jak dlouho to tak servisům trvá? Ceny jsou fakt různé, např. - http://mistau.cz/prodej-a-montaz-lpg-nadrzi/
Březen 31, 20169 r no já bych řekl, že to je o tom, že ti servisák musí dát štempla, aby ti platila revize, případně se dívá technik na STK??? jestli ti ještě běží 10ti letá platnost.. takže v podstatě to můžeš udělat tak, že třeba měsíc před koncem platnosti nádrže si zajedeš k revizákovi, který ti dá štempla, protože nádrž ti pořádl platí a pak na STK, které dostaneš na 2roky a je to.. řekl bych, že razítko od plynaře na platnost revize po roku od poslední revize po stk tě nějak nemusí zajímat, stejně na to 90% lidí dlabe..tím pádem prodloužíš platnost nádrže na 12 let.. co sem tak slyšel, dělá se to běžně... no a pak výměna nádrže cca 6t korun +- Upraveno Březen 31, 20169 r od JirkaBrno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.