stanmar Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 (editace) Je to tedy na jiných vozech ale pro představu snad stačí ... Modrá Sky Zelená Fantasy Bílá Coffe Žlutá Sprint Editováno: 28. Listopad 2020, autor: stanmar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Modrá Italy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Modrá Plum 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Nejsem si jistý, ale mohlo by to být Rosso Brunello (?) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelenisko Vloženo 29. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2020 V 28. 11. 2020 na 14:10, stanmar napsal: Nejsem si jistý, ale mohlo by to být Rosso Brunello (?) To bude spíš červená Hotchilli. Rosso Brunello je víc do fialova viz. obrázek. 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2020 Zelená Jungle 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badura Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 jelenisko - tak tá farba Rosso Brunello, v tomto uhle vyzerá parádne, neviem ako vyzerá z iného pohľadu, ale túto farbu by som si asi dal, fakt pekne to vyzerá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Toto by měla být (či opravdu je) červená Cinnamon : 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Fialová Space 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelenisko Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Modrá Orbit, těžkej šmoula.. :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelenisko Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Modrá admiral Šedá satin Oranžová cayenne Fialová lilac (na sluníčku téměř bílá barva) Modrá royal Zelená cosmic Béžová sahara 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Delal jsem si trochu poradek ve fleetovych barvach. Pokud se dobre divam, tak barva nyni dodavana jako Zelena Water World by mela mit shodny kod jako nekdejsi Zelena Island z promo fotek Octavie II. No a stejna situace je podle vseho s drive dodavanym zvlastnim lakovanim cervene Traffic, ktere ma udajne stejny kod s dnes plosne dodavanou cervenou Velvet. Tak nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Jinak v salonu jsem viděl vzorník i jiných, než v současné době standardních barev - ne na koulích, ale klasický vzorník s listy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 U Fabie jsem nenarazil na téma, tak dám Modrou Water sem. Je podle fotky hodně podobná Denimu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Zajímavý postřeh. V současné době prý objednání zvláštního lakování u SIII fl neovlivňuje dobu dodání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Zelená Agave 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Tak v pátek jsem se dozvěděl, že v současné době má Superb se zvláštním lakováním kratší dodací lhůtu, než se standardním lakem. Běžný lak prý až 30 týdnů, zvlášní 15 - 20 týdnů. Sám jsem zvědav, kolik to nakonec bude. Je pravda, že auta se zvlášním lakem jedou po jiné lince než běžně? Jak to vlastně je? Běžný Superb montují v Kvasinách, ale korporátní lakovna je Mladé Boleslavi, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Fleetová lakovna je zvlášť, je prováděno "ručně" a má nízkou kapacitu (tuším kolem 15ti ks denně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 Že je lakovna zvlášť, je mi jasné. Ale jak je to s montáží aut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelenisko Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 Modrá Royal (pastelová) a zelená cosmic metalíza. Na Superbu ta zelená vypadá fakt moc hezky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2021 V 26. 1. 2021 na 11:37, Delphin napsal: Že je lakovna zvlášť, je mi jasné. Ale jak je to s montáží aut? Není to tak, že by mělo auto se zvláštním lakováním samostatnou linku. Jde jen o jinak nalakovanou karoserii (a některé díly, jako kliky, nárazníky, zrcátka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Dobře. Ale Superby se normálně lakují v Kvasinách. To mají samostatnou lakovnu v každém závodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Mezi Kvasinama a MB jezdí kamiony, které jsou vyšší než 4m (výjimka) a ještě za návěsem tahají přívěs - tady jsou dlouzí - také výjimka - a prý převážejí karoserie mezi závody. Tak že by kvůli lakování? Asi se to nabízí, ale schválně jestli to někdo znalý potvrdí, já jsem se jen s jedním řidičem bavil na parkovišti, ale neptal jsem se na důvod převážení kastlí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2021 V 27. 1. 2021 na 21:01, Delphin napsal: Dobře. Ale Superby se normálně lakují v Kvasinách. To mají samostatnou lakovnu v každém závodě? Fleetová lakovna je jedna. Je v Mladé Boleslavi. Karoserie se převáží. Stejně tak se převážely při různých výpomocech mezi závody (včetně německých závodů VW). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 To je Zelená Limette nebo Bílá Coffee? No, taky bych to raději prodal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.