Hej_Matess Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 ZdravímAsi před týdnem jsem tak nějak podědil felicii a jaksi jsem nepobral k čemu je toto "tlačítko" Docela by mě zajímalo k čemu to vlastně je. Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) Takove byli kdysi imobilizery. Jeste k tomu byla druha cast. Editováno: 10. Duben 2016, autor: petan76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 přesně tak, měl jsem to taky na Feldě kterou jsem kdysi koupil. Na klíčích od auta jsem měl protikus, takový přívěšek s páskem s imo, který se strčil do otvoru, dioda přestala blikat a šlo nastartovat. Ovšem časem jsem musel absolvovat několik pokusů, než dioda přestala blikat, což mě značně iritovalo , takže jsem to celé nechal autoelektrikářem vyřadit z činnosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.