Jump to content

Car wrapping

vodka11

Recommended Posts

Ahojte vsetci.

podla vsetkch ukazovatelov som tu sice iba novacik, ale stravil som tu uz velaaaa hodin citanim vasich prispevkov. Pravidla poznam a preto dufam, ze takato tema este na tomto fore nie je. 

Planujem OIII, skladom, zial bielu. Preto hned na uvod rozmyslam nad nejakym osviezenim. Mate niekto skusenosti s car wrappingom? Ci uz cele auto alebo len nejake casti? Pacilo by sa mi "prewrappovat" cele, ale to uz celkom dost koštuje, takze alternativa prelepit len nieco bude dostupnejsia. 

Kludne piste skusenosti, ale velmi by pomohli aj napady ci inspiracie, konkretne priklady ci nejaky grafik, ktory by bol ochotny navrh vypracovat. 

Co som vycital medzi riadkami, je tu kopec borcov a ja budem vdacny za kazdu radu, nazor alebo pomoc!

• 5 weeks later...

Takze nakoniec z toho nebude nic. Medzi inym som chcel dat polepit strechu na cierno. Ale aby to bolo spravene dobre a aby to aj dobre vyzeralo, museli by ist dole hagusy a antena. A to znamena rozobrat "polku" auta.  :kol-32: A do toho sa mi teda ani nahodou pustat nechce, resp. ani nemam odvahu a doveru to nechavat niekoho robit. Tak som sa tesil a takto lahko prislo moje sklamanie :)

Hagusy a anténa nie sú až taký riskantný zásah. Aspoň sa mi tak zdalo. V podstate iba pár plastových krytiek a tapec strechy vyhnúť. Teraz u nás chalani rozoberali RSu kvôli špeciálnej zástavbe a majakom... kvôli kabeláži k majáku dávali dole jeden hagus...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Ak som sa tu spravne docital, tak vsetky stlpiky dole, tienitka, neviem ci nie aj tie bocne plasty v kufri...na moj vkus trosku velka rozoberacka. Asi to necham zatial plavat. Ono s tymto vsetkym potom samozrejme rastie aj cena za upravu.