majkl.s Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 (editace) Wittmann: Jaj sorry, dával jsem to z telefonu a on mi tam dal malou fotku. Už jsou tam lepší fotky Editováno: 3. Listopad 2019, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 nebylo to opravované? Tohle bude rozsahem podstatně větší, než se na první pohled zdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Mozny to bohuzel asi je, s autem neco bylo nez jsem ho koupil(2010), ale netusil jsem ze takhle moc. Je videt ze to vylejza uz z toho plastoveho krytu prahu takze to bude vyhnily vsude. Nu coz, zajedu do servisu a uvidime..pak to necham opravit, jestli to nebude stat ranec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 15. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 Taky se přidám. YETIna 6 a 1/2 roku. 1) dveř všechny 4. Řešeno reklamací ve stáří 4 let oprava lakováním. 2) obě zadní postranice ve spoji se zadním nárazníkem. Řešeno reklamací nyní oprava lakováním. 3) páté dveře kolem lampiček spz a madla zámku. Řešeno reklamací nyní zamítnuto důvod dal jsem si tam lampičky spz s ledkama. Pořeším soukromně v nějaké lakovně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 19. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2020 Mě začínají "kvést" rohy dveří a hrana střechy nad čelním sklem - evidentně dostává rány od kamenů. Na jaře budu muset pořešit... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedik77 Vloženo 17. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2021 (editace) . Editováno: 24. Listopad 2022, autor: dedik77 chyba v textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.