maverick1 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 (editace) Zdravím, prosím o radu/názor: po měsíci, co jsem koupil auto (OIII) jsem měl škodní událost, ve které jsem byl poškozený. Auto jsem svěřil na opravu autorizovanému servisu. Lakoval se pravý bok, zadní nárazník, PZ disk. To, co mi vrátili jako výsledek opravy jsem odmítl převzít. Dle mého názoru totálně zfušovaná práce - 1) disk bezbarvým lakem nastříkán pouze z vrchu, mám 17" Denom a na bocích paprsků je barva matná a zcela chybí lak 2) v tapecu dveří chybí 1 ze 2 šroubů 3) na karoserii kolem obvodu dveří je jasně viditelná hrana barvy po pásce a povrch matný 4) ochranná samolepka na prahu/lemu před zadním kolem je celá "zvrásněná" - evidentně ji napoprvé nalepili nakřivo, takže ji museli strhávat a znovu lepit, což podle mě způsobilo ty "vrásky" 5) a hlavně - POMERANČOVÝ LAK přes celý bok a to takovým způsobem, že to je při správném světle viditelné i ze 3 metrů Předávající technik mi zkoušel tvrdit, že lak nikdy nebude, jak z továrny. Na to jsem mu řekl "Ok, chápu, ale taky by asi neměl být takhle moc pomerančový". Celkově jsem si tam připadal, že já jsem ten magor a křivdím jim. Každopádně jsem odmítl opravu v tomto stavu převzít a bude se to dále řešit. Prosím o fundovaný názor, případně radu, jaká je možnost obrany. Jsem odhodlaný klidně hulákat i v MB pokud třeba. Editováno: 3. Květen 2016, autor: maverick1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Sepis s nima papir - reklamaci, ze odmitas prevzit vozidlo z opravy a uved duvody. Musi se ti vyjadrit. A jaky to byl sercis?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 4. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Amond Kladno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 pokud ti vyfotim lakovanou kapotu u mojej F1 tak to nepoznáš. Takle zme sprejem stříkali vozy na vodvoz hnoje. a vypadalo to líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 A jeje,... Myslel jsem si, ze jsi z Kladenska,.. Ja mam podobny problem u jineho servisu z okoli. Amond mi znamy nedoporucovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinhoSVK Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Ako to dopadlo? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 22. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 Reklamaci uznali, ale... furt to není ono. Sice stáhli ten pomeranč, ale už si nedali záležet na finálním rozleštění, takže tam kde brousili ten pomeranč je lak matný... Už na to nemám nervy, vyřeším to tak, že si sám zaplatím 10.000 za kvalitní rozleštění laku u důvěryhodné firmy... Bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.