Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám doma OBD II diagnostiku přes bluetooth ELM 327 pro kontrolu přes telefon. Jen mě zajímá jestli můžu připojit k Fabii III (na Fabii I bez problému fungovala). Jde mi také o to aby jsme nějak neporušil záruku na vozidlo. Škoda servis prý vidí i každé číslo počítače který se do diagnostické zásuvky připojí.

• o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Nevydržel jsem a vyzkoušel to. Funguje a vidí víc věcí než na Fabii I ( třeba tlak i turba ale samozřejmě ho FI neměla). Jen nevím by na to řekly ve Škodovce kdybych potřeboval využít záruku na něco z el. 

• o 2 týdny později...
Vloženo

15.7.1. to máš nejspíš klon...nejnovější je 16.8.2., ale těžko říct jestli tam už je všechno nebo není, jedině zkusit u někoho kdo má originál....v případě, že origo máš, tak si ho aktualizuj

Vloženo

sTebliczek Ahoj, jaký máš kabel, popřípadě jaký a kde ho koupit? Sháním někoho z okolí bydliště zda někdo něco nakóduje, ale furt nic :( Tak to zkusím sám.

Díky moc

Vloženo

já měl několik klonů a všechny byly v pohodě, jen to je v AJ nebo němčině, česky byl naposledy 11.11.2 myslím a pak ti spousta věcí nejde a hlavně už se nedá moc koupit.

Vloženo

Ahoj, tak jsem poslal data z mého auta do Carista a dnes mi přišel e-mail zda se chci zúčastnit beta testování a tak vás budu informovat jak to bude s kódováním skrze Carista.

Vloženo (editace)

V CZ viem odkial kúpiť originál VCDS , nemôžem tu uviesť postup bola by to reklama. Cena super. Bližšie info SS.

Editováno: , autor: Eric_
Vloženo
5 hours ago, vejbuch said:

Ahoj, tak jsem poslal data z mého auta do Carista a dnes mi přišel e-mail zda se chci zúčastnit beta testování a tak vás budu informovat jak to bude s kódováním skrze Carista.

Skvele, potom prosim napis o tom beta testovani do temy Carista dik

Vloženo

taký možno odveci dotaz, je veľký rozdiel medzi 15.7.0 a 15.7.1? alebo je to len o verzií software, ktorý daný kábel podporuje? s 12.12.0 EN mi dosť vecí nefunguje, hlavne všetky Adaptation funkcie (tlačidlo je neaktívne)

Vloženo

no 12.12 je konec roku 2012 a vše co je po tom datu z výroby je jen částečně podporováno, protože SW nezná nové jednotky atd....chybí labely v kódování a u motoru nejde většina věcí... 15.7.0 a 15.7.1  je ca půlka roku 2015...tam už ti většina půjde, ale pořád to má svoje omezení jelikož je to klon...je v Němčině a AJ ..já měl klonů několik a když jsem to spočítal kolik mě stály, tak jsme si nakonec koupil origo kabel z druhý ruky, vyšel na polovinu a jsem teď tak nějak klidnější, že se mi během kódování třeba neodhlásí nebo přestane fungovat

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...