Jump to content

Vlastní diagnostika, kabely, sw

Tomas427

Recommended Posts

Mám doma OBD II diagnostiku přes bluetooth ELM 327 pro kontrolu přes telefon. Jen mě zajímá jestli můžu připojit k Fabii III (na Fabii I bez problému fungovala). Jde mi také o to aby jsme nějak neporušil záruku na vozidlo. Škoda servis prý vidí i každé číslo počítače který se do diagnostické zásuvky připojí.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
5 hours ago, vejbuch said:

Ahoj, tak jsem poslal data z mého auta do Carista a dnes mi přišel e-mail zda se chci zúčastnit beta testování a tak vás budu informovat jak to bude s kódováním skrze Carista.

Skvele, potom prosim napis o tom beta testovani do temy Carista dik

no 12.12 je konec roku 2012 a vše co je po tom datu z výroby je jen částečně podporováno, protože SW nezná nové jednotky atd....chybí labely v kódování a u motoru nejde většina věcí... 15.7.0 a 15.7.1  je ca půlka roku 2015...tam už ti většina půjde, ale pořád to má svoje omezení jelikož je to klon...je v Němčině a AJ ..já měl klonů několik a když jsem to spočítal kolik mě stály, tak jsme si nakonec koupil origo kabel z druhý ruky, vyšel na polovinu a jsem teď tak nějak klidnější, že se mi během kódování třeba neodhlásí nebo přestane fungovat