Tomas427 Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Mám doma OBD II diagnostiku přes bluetooth ELM 327 pro kontrolu přes telefon. Jen mě zajímá jestli můžu připojit k Fabii III (na Fabii I bez problému fungovala). Jde mi také o to aby jsme nějak neporušil záruku na vozidlo. Škoda servis prý vidí i každé číslo počítače který se do diagnostické zásuvky připojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Také by mě zajímalo, ale asi ne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 řekl bych že na 99% bude fungovat i na FIII, nejlépe se doptat uživatele sk0d@ edit: více třeba tady http://forum.skodahome.cz/topic/134493-aplikacia-carista-obd2-elm327-adapter/?page=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas427 Vloženo 8. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2016 Nevydržel jsem a vyzkoušel to. Funguje a vidí víc věcí než na Fabii I ( třeba tlak i turba ale samozřejmě ho FI neměla). Jen nevím by na to řekly ve Škodovce kdybych potřeboval využít záruku na něco z el. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Září 2016 Sdílet Vloženo 8. Září 2016 řekl bych, že vůbec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Co sa tyka Caristy, na Fabii III ide diagnostika, ale ziadne kodovanie. Zatial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Pomocí elm327 Wifi se dá kodóvat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 (editace) Pokial viem, wifi ide iba na Apple, ale Carista Fabiu III zatial iba zvlada diagnostikovat. Editováno: 9. Září 2016, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDiS234 Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Praveze mam HEX-CAN ... kupoval som to naraz aj so softom ... skusal som to aj v servise pri znamom, ktory dokodovaval uz vsetko mozne na Octavie, Golfy, Superby atd a rovnaky problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 15.7.1. to máš nejspíš klon...nejnovější je 16.8.2., ale těžko říct jestli tam už je všechno nebo není, jedině zkusit u někoho kdo má originál....v případě, že origo máš, tak si ho aktualizuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 sTebliczek Ahoj, jaký máš kabel, popřípadě jaký a kde ho koupit? Sháním někoho z okolí bydliště zda někdo něco nakóduje, ale furt nic Tak to zkusím sám. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDiS234 Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Podľa toho čo viem tak v Česku stojí cca 13 000kč musí to byť HEX-CAN kábel s programom VCDSOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 tak to kazí moje plány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDiS234 Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Na ebay ho majú za 60€ ale či by to šlo lepšie ako to ide cez môj ... ako som uviedol vyššie mne sa podarilo len dve funkcie z 21Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 já měl několik klonů a všechny byly v pohodě, jen to je v AJ nebo němčině, česky byl naposledy 11.11.2 myslím a pak ti spousta věcí nejde a hlavně už se nedá moc koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Ahoj, tak jsem poslal data z mého auta do Carista a dnes mi přišel e-mail zda se chci zúčastnit beta testování a tak vás budu informovat jak to bude s kódováním skrze Carista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 (editace) V CZ viem odkial kúpiť originál VCDS , nemôžem tu uviesť postup bola by to reklama. Cena super. Bližšie info SS. Editováno: 19. Září 2016, autor: Eric_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 5 hours ago, vejbuch said: Ahoj, tak jsem poslal data z mého auta do Carista a dnes mi přišel e-mail zda se chci zúčastnit beta testování a tak vás budu informovat jak to bude s kódováním skrze Carista. Skvele, potom prosim napis o tom beta testovani do temy Carista dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 taký možno odveci dotaz, je veľký rozdiel medzi 15.7.0 a 15.7.1? alebo je to len o verzií software, ktorý daný kábel podporuje? s 12.12.0 EN mi dosť vecí nefunguje, hlavne všetky Adaptation funkcie (tlačidlo je neaktívne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 no 12.12 je konec roku 2012 a vše co je po tom datu z výroby je jen částečně podporováno, protože SW nezná nové jednotky atd....chybí labely v kódování a u motoru nejde většina věcí... 15.7.0 a 15.7.1 je ca půlka roku 2015...tam už ti většina půjde, ale pořád to má svoje omezení jelikož je to klon...je v Němčině a AJ ..já měl klonů několik a když jsem to spočítal kolik mě stály, tak jsme si nakonec koupil origo kabel z druhý ruky, vyšel na polovinu a jsem teď tak nějak klidnější, že se mi během kódování třeba neodhlásí nebo přestane fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 (editace) A u 15.7.1 je obrovsky rozdiel medzi klomom CN a klonom EU v CZ jazyku. Editováno: 19. Září 2016, autor: hubo44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Prave zvazujem 15.7.0 v EN od typka nedaleko. Pripadne 15.7.1 EN objednat z netu kde som kedysi bral 12.12--Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 MEzi nima neni rozdil temer zadny a resis kraviny. Spise bys mel resit, jestli se uz nekde neda najit verze 16.x a koupit radsi tu, nez kupovat vice jak rok starou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 @wirer 16.8. už se koupit dá za ca 30,´-USD, ale jen v AJ @hubo44 15.7.1. v CZ myslím neseženeš, tu tak jen v AJ,NJ a FR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 (editace) Som kupil cez internet klon EU. Editováno: 20. Září 2016, autor: hubo44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.