RomanKo Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 No snad neště průměr středové díry, který je 57. Ale já mám taky neorigo alu kola, a dostal jsem k nim vystřeďovací kroužky a plný počet šroubů. Takže asi dávej pozor, jestli tyhle věci jsou v ceně alu kol. Si si isty ze 57? Niekto zase spominal ze 58. Kde to je popisane? A ak tot sedi 5X100 a priemer 57, tak netreba tie redukcie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Inak mate niekto prehlad o original diskoch od skodovky, ze co stoja a pripadne aj tie plechace? http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000125 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Romanko: udelej si cestu k prodejsi at ti da katalog roomstera, tam jsou i vsechny Alu kola co skodovka dodava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Chlapi diky za rady. Ten linke je super. Aspon viemze ake kolesa na aky disk mozem dat. Len ja by som chcel vediet ceny v SR, ze ake maju predajcovia. Ale ved si to obvolam. A myslite ze vedia dat aj nejaku zlavu z katalogovej ceny? Alebo vsetci sa striktne drzia len tej ceny...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Chlapi diky za rady. Ten linke je super. Aspon viemze ake kolesa na aky disk mozem dat. Len ja by som chcel vediet ceny v SR, ze ake maju predajcovia. Ale ved si to obvolam. A myslite ze vedia dat aj nejaku zlavu z katalogovej ceny? Alebo vsetci sa striktne drzia len tej ceny...? oni sami na tom maj max 10%, takze ti daj tak 5%, zalezi jak se snima znas nebo ne., sel bych tam kde si kupovla auto., ti uz s tebe meli kseft, tak spis budou povolnejsi., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Hehe, no uvidime...lebo ich som tiez vyzdimal a stazoval sa ze aby som mu nabuduce nechal viac %. Davali mi zlavu 9% z katalogovej...no v kazdom pripade to skusim. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Alice18: Suhlasim, mozme dohodnut nejaky zraz v BA na hrade, alebo na Devine by to mohlo byt tiez fajn. Pocujte co maju vsetci s tym Devinom, sak tam pomali ani neni kde parkovat ... nieco lepsie si neviete vymysliet .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Ani Cunovo (areal raftacky) nie je zle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 hhh no to uz zneje zaujimavejsie alebo ako chalani z fabia clubu pred macDonaldom pri carrefoure muhehehehehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Aj to sa da...no myslel som ze ked je pekne pocko, tak to cunovo je pekna jazda...navrhoval by som stretko pred McDonald Carrefour a potom Cunovo -> Gapcikovo -> Vojka a na druhu stranu kompou a naspat cez Cunovo Carrefour. Viem si predstavit ako by kukali okoloiduci ak by sa tam objavil nejaky zastup Rumikov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 hhh mi hovor .... staci jak ho okukuju na parkovisku ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 (editace) hihi, přesně jako nás očumovali na Karlštejně Koukněte se na http://www.roomsterclub.com/srazy.php Uvidíte jak to vypadalo, ať víte, do čeho jdete Editováno: 21. Květen 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 bodejt by neobcumovali ku*na, taka parada ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Chcem sa opytat na Alu Disky DEZENT. Mate niekto s nimi nejake skusenosti?Ake su kvalitne (ci nemaju tendenciu sa nejak deformovat...aby som z kolesa nemal za chvilku vajicko a nie kruh. Pripadne ine kvalitne znacky alu diskov ak mate na jazyku za priatelnu cenu. Diky chalani! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Já mysllím že dezent je v pohodě. Ja jsem si je sám koupil a čekám až seženu gumy abych mohl obouvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Mám Dezent T a E a oboje v pohodě.V sekci OI je ale foto Fka total KO.Záleží jakou díru trefíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Tak jsem o víkendu nahodil nové alu kola. Foceno mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Ake su to Dezent? napis prosim ta specifikaciu. bol problem s montazou? A ake kolesa mas na nich? Su fakt super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Tak jsem o víkendu nahodil nové alu kola. Foceno mobilem Musim se priznat,ze rumiky moc nemusim..... ,ale tenhle vypada skutecne dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Ake su to Dezent? napis prosim ta specifikaciu. bol problem s montazou? A ake kolesa mas na nich? Su fakt super! Jsou to kola Dezent F Hyper Black 7x16" ET 35 s pneu Pirelli P Zero Nero 205/45 16". Kola pasují perfektne. A vlezou se tam i 7,5x17" ET 40 s pneu 205/40 17". Ty 17ctky jsou akorát o milimetr vystrčenější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Musim se priznat,ze rumiky moc nemusim..... ,ale tenhle vypada skutecne dobre Děkuji. A to jsou na něm jenom folie, kola a kryty bočních lišt od milotecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 sorry za OT,ale kolik foukate gumu 205/45/16 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Na roomstru, je doporučeno 2,3 vpředu a 2,1 - 2,8 vzadu myslim. Ja mam oboje 2,3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AH Litomyšl Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 sorry za OT,ale kolik foukate gumu 205/45/16 ?? Záleží na motorizaci, ale obecně lze říci, že vpředu 2.3, vzadu 2.1 při normálním naložení. Při těžkém nákladu vzadu 3.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Dnes som si objednal Al kolesa znacky RIAL 6x15 roztec 5x100, 7 lucove zdali sa mi pekne ked dovezem roomstra tak ich nahodim.Idem pre ne do BA vo stvrtok potom hodim foto odkaz na stranku http://www.az-pneu.sk/index.php?goto=vypis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.