Popu Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 .... podle dilenske prirucky by se mela hlava rovnat ( brousit ) ja kdyz menil tesneni tak sem ji nerovnal,... po case mi prosakoval olej, ale jelikoz se mi to nelibilo, nechal sem vymenit tesneni znova + srovnat hlavu,... tedka je klid,.... zatim tudiz i tobe bych to doporucoval srovnat,... neni to tak financne narocny a budes mit aspon jistotu ...... s vybrusem neblazni, na co by si ho delal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 Pokud měníš těsnění pod hlavou, je dobré zkontrolovat obojí: - rovinnost hlavy - přerovnat podle potřeby - přesahy vložek - upravit na 0,07 až 0,11 mm Pokud jedno nebo druhé není OK, budeš těsnění měnit brzy znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 Když už to máš rozdělený, tak to je lepší udělat než to za půl rouku kuchat znova. Těch pár kč za srovnání, u nás u kluka cca 200 kč, se ti bohatě vrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno20 Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 takze zobrat hlavu a dat ju zrovnat v nejakom origo servise kolko to asi trva to zarovnanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 (editace) ano presne tak .......... jinak co se tyce jeste tech vlozek,... ty byvaji vetsinou dobry a dava se podne kdyztak jenom medena podlozka a pak se meri jenom presah co se tyce s tou hlavou, tak taky zalezi jak rychle to rozdela a komu to davaji a jak zrovna bude mit cas na srovnani ja kdyz sem to chtel nechavat delat v origo servisu tak komplet sundat - zarovnat - nandat + sem do toho mel jeste vymenu rozvodu tak mi re rekly ze 4 dny tudiz pokud mas jen hlavu tak pocitej tak 3 dny Editováno: 14. Červen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Mě borec přebrousil hlavu za 200 bez lístku-mašinu má doma. A u mechoše bylo auto den a půl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno20 Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 bol som sa dnes opytat v origo servise a tam mi povedali ze na 1,4 mpi este nerovnali hlavu ze sa to robi len na nejake 1,2 ktore nemaju tesnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 tak ti lzou ..... hlavy se rovnaji na jake koliv motory podle toho jak je kriva, ale kriva nemusi ani byt az tak moc, ale kdyz uz ji mas dole neni od veci ji jenom liznout pro jistotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 bol som sa dnes opytat v origo servise a tam mi povedali ze na 1,4 mpi este nerovnali hlavu ze sa to robi len na nejake 1,2 ktore nemaju tesnenie Hlava se rovná, pokud je její nerovnost větší než 5 setin mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 tak jsem kontroloval chladící kapalinu a místo ní jsem našel tohle ... takový škraloup.. takže mám očekávat KO těsnění? do oleje zatim voda neteče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolky Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Tak tohle jsem mel taky a bylo to tesneni stalo se mi to bohuzel za jizdy takze jsem varil a musel auto odstavit doporucuju to udelat hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolky Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 A jeste nech procistit chladici soustavu a nadobku pripadne vymenit za novou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Tohle neodkládej a udělej to radši co nejdřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FílasFabií Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 kolik tak stoji udelat hlavu komplet?Netusi to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 zalezi na vsem na materialu az po cas stravenej s tim praci ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Nazdar borci, tak včeta jsem měnil termostat a při vypouštění cca 2L chladící kapaliny jsem se málem zhrozil. Voda obsahovala i malé části oleje. Takže budu muset řešit těsnění pod hlavou a vyčištění chladící soustavy, protože po vytažení hadice ze starého termostatu a chytnutí prstem do ní, jsem nabral solidní nános olejového mazutu... Těsnění si koupím v obchodě cca 350 Kč. ale když to nechám vyměnit v servise Škoda, nevíte na kolik mi příjde práce ? Nevím jak dlouho to asi potrvá takové sundání hlavy... Přededm díky za odpověď. PS: Je jasné, že musím dolít novou chladící kapalinu plus nový olej s filtrem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Pokud hlavu nebrousíš, tak za dopoledne to máš. Samozřejmě pokud se to nezačne všechno bránit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FílasFabií Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 No ale to neni jen o tom jednom tesneni nebo ne?To se musi koupit jakoby komplet tesneni protoze toho musis sundat vice nebo ne?A kdyz sundas hlavu tak je lepsi ji i srovnat ne?Hlavne nikdo nevi dokud ji nesunda co vse je tam v pr.....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FílasFabií Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Ja jako lajk zvladnu vymenit tesneni i dalsi kolem toho ale nepoznam jestli je jeste neco dalsiho ko.Kdybych vedel,ze dam jen nove tesneni a bude vse ok tak super.Ale kdyz bude kriva hlava nebo neco s vlozkama atd.Tak bych to menil zbytecne protoze by se to muselo stejne sundat ze ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Len tak pre orientaciu ak sa nevarila voda dlhši čas a nechodilo vozidlo na 130 teplote tak sa nemusi rovnať hlava. Aj vložka 2 a3 sa utopi len ked sa poriadne uvari motor. Niektori umelci tak chodia že každe rano dolievali liter vody a išli nadoraz tam potom klesnu vložky aj hlava sa rovna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Podle dilenske prirucky by se mela hlava rovnat pri kazdem sundani ....... nejsem teda zastancem ze by se to melo porad rovnat,... ale kdyz uz je aspon dole,... podivat se jestli je aspon rovna popripade ji a setinku jenom liznout prece jenom je hlava hodne dulezita cast motoru a ta proste musi sedet a fungovat presne ........ a jeji sundani je to uz razantni zasah do motoru tod muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Lukason každy nech sa rozhodne sam či rovnať hlavu. Nazor je jedna vec a prax je druha vec ja ta druha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 rikam nebo pisu co je v dilensky prirucce a co doporucuje skoda Na jednu stranu s nima souhlasim ale na druhou zase ne kdyz je hlava ale dole, urcite bych ji aspon premeril jestli neni kriva,... i kdyby byla aspon trochu uz to nemusi delat dobrotu,... proto aspon treba liznout a setinku pokud by byla dobra,.... jenom ocistit dukladne,... popr prejet 1000 smirkovim platnem a hotovson muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 ,,bych ji aspon premeril jestli neni kriva,, jasne a potom už vie či treba rovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Ahoj lidičky. Ztrácí se mi voda, asi 2 dcl za 2 měsíce, každý den najedu okolo okolo 70km. Do oleje nejde, ale je tam vidět lehounký bordel. Není to teda kal jak jsem víděl výše, je tam jen prach. Je to těsnění? Vydrží přes zimu, nebo raději řešit do zimy? A srovnávat hlavu a kontrolovat vložky či ne? Mám najeto 216600km a těsnění děláno někdy kolem 120 000km. Spíš se mě zdá, že těsnění lehounce propouští olej ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.