mrmobil Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 no Bene ... trochu nerozumím tomu, co myslíš tím, že přes vnitřní zrcátko nevidíš vpravo do křižovatky ... a teď se nezlob, ale když si bral Fabku, ty sis nezkoušel posez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyrs4 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Já žádej problém s nastupováním a vystupováním nemám,protože nemám výškově štelovací sedačku .Mě z toho vždycky u firemní octavie bolely záda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Víš jak to je, když má člověk nové auto, lecčeho si hned nevšimne. Ano výhled byl horší, ale nedošlo mi, že to bude tolik . Nikoho za to neobviňuji, jezdím bez něj a jsem v pohodě, ale ty křižovatky mi vadí. Fábii jsem chtěl. Jiná auta mi ve výběru vypadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petros7 Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ahoj, máte někdo zkušenosti s Roomstrem Scout - jdou u něj objednat sportovní sedačky v rámci paketu: WBC Sportovní paket Dynamic ?? Na internetu ani v prospektu jsem to nenašel, ale jelikož mám zkušenosti s tím, že se informace v různých zdrojích liší, tak se ptám. Např. v prospektu je uvedeno, že paket dynamic můžu mít jako příplatkovou výbavu u verze Comfort za 6500 Kč, ale v konfigurátoru na www.skoda-auto.cz tahle volba není ... A ještě jeden dotaz - máte někdo zkušenosti s dělící sítí? Jako příslušenství za 2200 Kč. Je pevná nebo fórová? Rád bych oddělil prostor kufru kvůli přepravě pesana a napadlo mě, že by ta síť nebyla špatná? PS. Rozhoduji se koupit Roomstera (asi SCOUT) už jsem proto obešel několik prodejců. Můžu říct, že zkušenosti opravdu někdy až neskutečný! Ta poslední, když jsem já prodejcovi vysvětloval, že se zadní sedačky dají posouvat nejen dopředu/dozadu ale i do stran! Nejdříve mi tvrdil, že to nejde.. Fakt jsem si připadal jak ve špatným filmu. Zkrátka "prodej si svoje auto" Díky za odpověďi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Bohužiaľ paket Dynamic so športovými sedadlami sa pre Roomster Scout nedá objednať, nie je ani v konfigurátore, ani v predajnom programe. Paket Dynamic ide objednať do všetkých ostatných výbav, rozdiel je len v príplatku (pre Roomster/Style 560 eur, pre Comfort 278 eur). Tá deliaca sieť je ak sa dobre pamätám, samonavíjacia - dá sa vytiahnuť hore a zacvaknúť, alebo po uvoľnení sa schová do púzdra na podlahe. Pozri foto v prílohe, mala by to byť ona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petros7 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Děkuju, toho jsem se obával. Je to zvláštní, že to nejde. No uvidím třeba se něco změní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Zdarvím všechny nemáté někdo info kde by šlo kromě auto.asp2 přečalounit sedačky na kožené resp koženka nebo upravit boční vedení resp.tvar Rs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 V MB je jedna firma,někde je tu odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) V MB je jedna firma,někde je tu odkaz. je to http://www.autointerier.cz/ Editováno: 16. Červen 2009, autor: JardaJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 (editace) taky se k nim chystám Editováno: 16. Červen 2009, autor: JardaJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Zdarvím všechny nemáté někdo info kde by šlo kromě auto.asp2 přečalounit sedačky na kožené resp koženka nebo upravit boční vedení resp.tvar Rs. A s auto.asp2 máš nejaké problémy? Lebo ja som uvažoval práve o tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 na slovensku nič nie je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Určite je, sú všakovakí kožušníci, tí čalúnia sedadlá aj volanty kožou, potom kadejaké tuning firmy a autočalunníci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 18. Květen 2010 Sdílet Vloženo 18. Květen 2010 myslel som ci nieco konkretne niekto nepoznate s kym je aj nejaka skusenost .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 V Rimavskej sobote je firma MAD autopotahy ( www.autopotahy.sk ) čital som o nich už na vela forach, každy ich len chvali. Keby boli peniažky tak by som si tie polkožene dal Tie potahy vyzeraju tak super že nikto ani nespozna že su to len potahy... len ta cena, ale za kvalitu sa plati.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 19. Květen 2010 Sdílet Vloženo 19. Květen 2010 MAD su potahy .. tuto kolega riesil precalunenie ... MAD pozname kvalitka ktoru si treba zaplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Tak napriklad Superb II čo som videl pred 2 rokmi na autosalone (vraj individual) tak mal potahy od MADu (alebo boli precalunene?) a tapacirung dveri mal tiež od nich, a na ten sa teda potah neda dať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 akurat riesim do svojho auta RS potahy ako ma octavia do FII active na sportove sedacky tak neviem ako to bude vyzerat. nedaval si to niekto robit. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 taketo nieco mi vedia spravit ale vo farbach skoda rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmaudio Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 takto nejako to vyzera este pred nahodenim, cakam na auto takze nemam ako ukazat na aute. cena je 300 euro komplet za cele auto. vyzera to presne ako aj latka koza a alcantara perfo ako je orginal v octavii II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P1azer Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 (editace) Zdravím, chtěl bych se zeptat majitelů Roomsteru, jak je to ze zadními sedačkami? Tedy konkrétně ohledně prostřední sedačky, jestli lze demontovat a nechat jen dvě postranní? Předčasně vybírám auto, měl jsem v merku něco úplně jiného, ale pak jsem narazil na pár zajímavých kousků Roomstera a tak zjišťuji detaily. Koupil bych si držák na kola na tažné, ale jde mi o to, jestli bych jedno kolo do auta naložil mezi sedačky, když bych jen jel na trénink. Děkuji. Editováno: 30. Březen 2017, autor: P1azer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Ano, sedačky lze vyndavat jednotlivě, na sobě nezávisle. Po vyndání prostřední sedačky lze krajní, opět každou jednotlivě, na sobě nezávisle, posunout tuším o 11 cm ke středu auta. Jít by to snad mělo, ale není kolo jako kolo. Rozhodně bych nejřív zkusil, jestli to půjde tak, jak zamýšlíš. Buď v bazaru, nebo se domluvit s nějakým místním členem. Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 ano jde to můžeš vyndat libovolnou zadní sedačku, případně pokud vyndáš prostřední tak ty krajní přirazit kousek k sobě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P1azer Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 (editace) JayBee1: Jsem z Brna. Jestli bych takto vozil kolo, tak jen 20" zavodní kolo na bikros, a chtěl bych právě něco, kde bych pořád nemusel sundávat přední kolo (není to rychloupínák). Teď mám focuse a musím sundávat přední kolo 2x týdne, což je prostě na těch šroubech znát... atd. jde i o pohodlí, prostě bych tam chtěl to kolo "frknout" a jet. Jde o kolo takovýchto rozměrů - Další otázkou je, kolik je místa za řidičem? Když si sedně člověk jako já při téměř 190cm, tak jestli jsem schopný si sednout pohodlně sám za sebe? Máme téměř 4letého prcka, te´d mám, jak jsem psal, FoFo mk2 a za řidičem moc místa není. FannanekH: No právě mi jde o to, abych udělal mezi sedačkami mezeru a dal tam závodní kolo bez potíží komplet složené - rychlý převoz na pár km v týdnu. Na závody bych si pořídil držák na tažné, do budoucna budě jezdit i mlaďoch, tak kol bude více Každopádně pokud ty nebude splňovat, tak asi kouknu po něčem jiném, ale třeba O2 mi nevyhovuje moc motorově (leda klasiku MPi). Jezdím 80% cajdačky po městě, tak chci nějakou odolnou bezproblémovou atmosféru. Závodím na kole a né v autě, takže nepotřebuji závodit s černými BMW a služebními oktávkami Editováno: 30. Březen 2017, autor: P1azer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 hele myslim že tohle kolo tam dostaneš bez problému ..zadním kolem dopředu. řídítkama do kufru, vyndat plato. a za řidiče si určitě sedne dospělej... aspoň já vyzkoušeno 198cm 110 kg pořezi vzádu a místo v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.