pajknovotny Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Já mám v TP 18" , 17" a 16" objednáno se 17". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Ale kdy, před nebo po WLTP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajknovotny Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Mám MR 2019 takže po. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajknovotny Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Mozna se pletu, nicmene nekde tu uz zaznelo , ze MR2019 jeste neznamena automaticky novou normu. muzes poslat i zbytek technicaku, v jeho horni casti je pak Euro norma, podle ktere bylo schvalovano. stejne tak tu zaznelo, ze u aut schvalovanych podle WLTP uz nebude takovato svoboda ohledne kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajknovotny Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 (editace) Momentálně ho nemám u sebe ale co si pamatuji tak je tam euro 6. Ale ještě jsem dostal nějaký dokument k velkému technicaku a tam jsou veškeré informace o měření WLTP. Prodejce mi tvrdil jak budu prodávat auto tak musím i s tím dokumentem Večer hodím foto TP Editováno: 16. Říjen 2018, autor: pajknovotny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Je jedno jestli je to nová norma nebo stará ale je divný že jsi objednal auto na 17kach a máš v techničáku 18ky to máš štěstí. Ale fakt máš 17ky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 (editace) Štěstí by byly patnáctky Editováno: 16. Říjen 2018, autor: Clerfayt 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajknovotny Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Ano mám 1,5 man style kola 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 před 15 hodinami, Tragedie_v_JZD napsal: Mozna se pletu, nicmene nekde tu uz zaznelo , ze MR2019 jeste neznamena automaticky novou normu. muzes poslat i zbytek technicaku, v jeho horni casti je pak Euro norma, podle ktere bylo schvalovano. stejne tak tu zaznelo, ze u aut schvalovanych podle WLTP uz nebude takovato svoboda ohledne kol. Motory MR2019 mají platnou aktuální emisní normu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajknovotny Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Jak jsem říkal tak je v TP o emisni normě jenom to to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 V konfigurátoru už se objevily deriváty SCOUT a SPORTLINE, u druhého zmíněného vč. volby motorizace 2.0 TSI 140 kW. Pro ostatní stupně výbavy přibyly ve výběru motory 1.5 TSI 4x4 a nejsilnější diesel 2.0 TDI 140 kW 4x4. Byly opraveny drobné chyby (vzájemné kombinace jednotlivých paketů, jejich popisy, atd.) a u některých výbav přibyla možnost volby antracitových kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.slim Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Cerstva recenzia 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozzy Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Teda nevim, ja Karoq moc nemusim (vybrala si ho zena pro sebe) ale ten hoch si to nejak popletl. To neni stredni SUV ale male SUV - a to slusne prostorne - co by od auta, ktere meri pod 440 centimetru, asi tak chtel? A ze ctyrkolka s dieselem neni zadna raketa? V tehle tride jsou bezne jake vykony? Samozrejme to, ze kdyz da dopredu pred podrucku vysokou plechovku s pitim, tak podrucka nejde uplne vysunout, je tezka tragedie. A ze tam uzka plechovka poskakuje, to ovsem take. Teda moment, co si treba koupit takove piti, ktere ma obal, co se tam hodi - to na Slovensku nejde? No, at si za stejne penize zkusi koupit Q3 s S tronikem - to tolik pri rozjezdu skubat nebude. A kdyz u nej sklopi zadni operadlo - tak tam treba ani ta dira nebude. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Mne to tiez prislo trosku ucelove za cielom uskodit a to hlavne dieslu. Mne pride pohode zatim vsetko ale je pravda, ze ked som skusal diesel tento tak som bol tiez uber sklamany ako je to pridusene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spacek Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 No ad blu je velmi dobře vymyšlená kapalina na omezení výkonu u dieselu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 On si ztěžuje že karog oproti superbu není tak sportovní? Ani na režim sport? Co chce od SUV to je vůl porovnávat 2 různý třídy auta to je jako říct že dodávka bohužel není tak rychlá jak Porsche. Já tyhle novináře fakt nechápu myslím že pokud člověk chce od auta sportovni jízdu určitě nekoupí SUV ale on mysli ze každý auto musí jezdit jak formule jinak je to špatný. S tou plechovku mě taky dostal. To je bez komentáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macik68 Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Tak je asi jasný, že to auto bude v dynamice horší, než Octavia se stejným motorem, přesto mě ten rozdíl taky trochu překvapil. Tohle fakt není trhač asfaltu. Ale jinak jezdí moc příjemně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Že by přeci jen mohl vzniknout sourezenec Atecy Cupra....? Karoq RS vizualizace Auto Bild : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 No alespoň foto Karoqa Sportline : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Test Karoq Sportline 1,5 TSI DSG 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 Zdravím Vás. Nemá tady někdo u ž Karoq 1,5 tsi 4x4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 první auta s tímto motorem budou u zákazníků někdy v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Měl by mi dorazit v 24 až 26 týdnu, doufám že 2019 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Piter Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 zdravim,da sa namontovat suflik pod sedadlo vodica,a vobec da sa niekde dokupit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.