Duben 11, 20178 r Co jsem se díval, tak se zřejmě situace opakuje a postupně se budou opravovat v PDF cenících chyby. před 55 minutami, Dixik2 napsal: Nevím jestli jste si toho všimli,ale nově je ACC. Cena 9 000 Kč. Front Assist se nerovná adaptivní tempomat. Upraveno Duben 11, 20178 r od bojler
Duben 28, 20178 r Docela čumím, co už do Rapida všechno jde ... osvětlení nohou, automatické přepínání dálek a tady je asi chyba? Nemá být zatmavovací vnitřní zpětné zrcátko, nebo jde o boční zatmavovací zrcátka?
Duben 28, 20178 r Taky mně to zarazilo. Množné číslo "vnitřní zpětná zrcátka" bude chybička. Automatický přepínání dálek ok, ale to bych asi nechtěl. ambientní osvětlení nohou mám už v MR2017.
Duben 28, 20178 r A nepsalo se o bixenonech? ...zase to je v konfigurátoru jako low-bixenon A ta duální klima taky nic? Upraveno Duben 28, 20178 r od technikus
Duben 28, 20178 r Meli to byt low bi-xenony. Jinak bys musel mit povinne ostrikovace svetel a automatickou nivelaci ;-)
Duben 29, 20178 r Autor před 8 hodinami, technikus napsal: A nepsalo se o bixenonech? ...zase to je v konfigurátoru jako low-bixenon A ta duální klima taky nic? Vsak to jsou bi-xenony. Akorat low, jak uz psal kolega aby nemuseli mit nivelaci a ostriky. Pochopitelne, protoze by to bylo akorat drazsi LOW bi-xeny bohate staci
Duben 29, 20178 r Proste se prida clonka a jede se dal. Facelift je sice velmi drobny, ale Rapid uz dostal prubezne opravdu velke mnozstvi uprav. V interieru uz skoro nic nezustalo puvodniho.
Duben 29, 20178 r dnes som si ho obzerak na autosalone v ba a treba uznat ze rapid prekonal za tie roky pokrok najma interier je teraz na velmi slusnej urovni
Duben 30, 20178 r V práci má kolegyně Rapida ze začátku výroby a to je oproti MR17 (před FL) opravdu něco jiného. V rodině máme i MR16, kde jsou potahy sedadel černé a ta látka (i když mi v AS tvrdili, že se nezměnila) je proti MR17 jiná na dotek a hrozně se na tom člověk potí. Novou verzi jsem už také viděl osobně a trochu to ve mně hlodá, že jsem nepočkal půl roku. Jenže ony ty FL u Škody nejsou vždy podařené...
Duben 30, 20178 r Látky se měnily. Pro Ambition jsou např. (minimálně vzhledově, vedle sebe jsem je neosahával) totožná s Ambition u Fabie. Style se např. shoduje motivem v Citigu, Fabii, Rapidu a základním Superbu. Je to už nějakou dobu, kdy o tom veřejně mluvil Kabaň a důvod je jednoduchý - sjednocení materiálu zlevňuje výrobu. No a v konečném důsledku dovoluje dostat některé materiály i tam, kam by se normálně nepodívaly. Optimista to bude brát tak, že Citigo dostane potah ze Superbu. Pesimista naopak.
Květen 11, 20178 r V 29. 4. 2017 na 2:45, Lukason napsal: Vsak to jsou bi-xenony. Akorat low, jak uz psal kolega aby nemuseli mit nivelaci a ostriky. Pochopitelne, protoze by to bylo akorat drazsi LOW bi-xeny bohate staci V 28. 4. 2017 na 19:43, ČudlR napsal: Meli to byt low bi-xenony. Jinak bys musel mit povinne ostrikovace svetel a automatickou nivelaci ;-) Tak jak to teda je? Článek je odtud Upraveno Květen 11, 20178 r od technikus
Květen 11, 20178 r lžiDNES zase rozjíždí kola demoagogie a překrucování. Jen o trošku slabší káva po včerejší nehoráznosti od soudruha Mičky. Ten přinesl informaci, že Spaceback nemá zadní LED, protože liftback je luxusnější varianta: Citovat Ptáte se, proč rapidu nadělila Škoda vlastně „výběhovou“ technologii? Xenonové světlomety přece výrobci opouštějí a nahrazují je diodami. Škodováci sami přiznávají, že je trochu předběhl překotný vývoj technologií. Facelift se připravoval někdy před dvěma lety a v té době ještě měly xenony převahu a LED technologie byla dražší. Jistě se facelift nese v extrémně formálním duchu jen náhodou a nenasazení full LED je způsobené překotným vývojem.
Květen 11, 20178 r Autor Hlavne taky tim, ze Rapid je podradnejsi nez Octavia a uz z toho duvodu nemohl mit FULL-LED predni svetla. Kaban sotva protlacil zadni LED obrysove svetla na lift, takze i zde mate duvod. To ze se facelift vyvijel pred 2 lety pravda byt muze ale behem vyvoje se muze cokoliv zmenit
Květen 11, 20178 r Facelift se rozhodně nevyvíjel dva roky dopředu. To by bylo trošku šitý horkou jehlou. Stačí se podívat na studii Rapid Sport, která vznikla v roce 2012 a bystřejší člověk pochopí, že prvky tohoto prototypu se objevují u faceliftu. Pan Dvořák by si měl naliskat za ty hovadiny, co píše. Ať už "plnotučné xenony" nebo 4válec 1.4 TDI...
Červen 29, 20178 r Maly detail, mne osobne sa nepaci "schodik" pod strednymi vyduchmi. Jednoduchy plynuly prechod sa mi viac pozdava.
Červenec 20, 20178 r By me zajimalo kdo by si koupil Rapida s 1,8 TSI, full led svetly, dualni auto klimou, luxusnim kozenym interierem, a mohl by byt sirsi a treba i delsi ze ? atd.. treba za 900 000 ? Lepe receno proc si tenhle trouba nejde kouit/testovat superba, nebo lepe nejakou premiovku. A vubec on to nevi nez to koupi/testuje ? jdu testovat auto s xenony a ono ma xenony a ne ledky - to je prece strasne. Rapid je levne auto. Bohuzel u nas si lidi koupi/testuji levne auto a divi se ze mu chybi nadstandradni prvky... opravdu divne. A je tomu tak v nasi kotline se vsim... koupim to nejlevnejsi a pak nadavam ze je to to nejhorsi. Skvelym prikladem jsou treba taky potraviny. Tim samozrejme nechci rict ze je Rapid nejlevnejsi nebo nejhorsi. Jen to ze jsem rad, ze jsou i dostupna auta bez nekterych drahych vymozenosti. Treba na moje jezdeni kolem komina jsou ledky a podobne veci zbytecnosti, a tak je dobre ze za ne nemusim platit, kdyz je nepotrebuji. Mel jsem 4 roky rapida (2013) a byl jsem za tu cenu spokojen. Ted kdyz koukam na facelift - libi se mi, a myslim ze je to k teto kategorii naprosto primerene. Upraveno Červenec 20, 20178 r od runner
Červenec 26, 20178 r Nově v konfigurátoru: barva Oranžová Copper pro liftback možnost černé střechy podsvícení vnitřních kliček vyhřívané čelní sklo kola Clubber ve stříbrné i černé variantě
Srpen 3, 20178 r koukal jsem dnes ze zvědavosti do českého konfigurátoru i do ceníku a ty novinky avizované tam nemohu najít ... co dělám špatně ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.