Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kurňa, to tedy brzy přichází se změnami. Auto v přesně takové konfiguraci by bylo super, hlavně vyhřívané sklo je velmi vítaná změna. V zimě to s ním musí být bomba, i u garážovaného auta bych ho zvážil.

• Autor

Pokud neprobehla jeste aktualizace konfiguratoru, tak to tam jeste nebude, mela by probehnout spolecne s dalsima zmenama, jako je treba nova metalicka cervena barva ,,VELVET" pro vozy Kodiaq a Superb ;)

Tak se zdá, že zatím mají tuto možnost jen rusky hovořící občané.

Docela mne překvapila ta cena.

VCS.thumb.JPG.3061da3fd33c3b2749f54c2e33a97f2c.JPG

RUB.thumb.JPG.d01e1816ce3d5bfc436322a2a8fc2dfd.JPG

Kdo má možnost, tak výhřev skla je perfektní pomocník. Určitě stojí za zvážení si za tuto položku připlatit.

Bez nej uz auto nikdy.. Ja fajn ze to SA umisti(la) i do rapida.

Akorát u nás nejde objednat, když jsem se ptal:(

Zatím opravdu jen Rusko. Jinak mně koncernová politika nechává chladným. Ale pokud už je sklo vyvinuté a pro Rusko k dispozici, tak proč není v Evropě, to je mně záhadou. Resp. není, ale kroutím nad tím hlavou.

upřímně, já bych do vyhřívanýho v případě Rapidu asi nešel - pokud je stejně NEodolné jako obyč.

• 5 týdnů později...

Z příslušenství pro lift se mi líbí síť pod plato kufru.

To jo, ale je potřeba počítat s malou nosností viz citace ze stránek ŠA: "Pružný materiál sítě prochází pevnostními zkouškami a je dimenzován na zachycení předmětů do hmotnosti 1 kilogramu. Nepatrné prověšení sítě po delší době používání je přirozeným projevem materiálu. V žádném případě není možné používat síť pro uložení těžkých předmětů". Možná je to i kvůli plynovým vzpěrám. Koupil jsem to na feldu a nakonec to pořádně nevyužil.

• 2 týdny později...

Jediné, co jsem zběžně postřehl, je nahrazení tempomatu rear-view kamerou v paketu Style COMFORT.

Změnili názvy alu kol u style, Antia-Vigo, Dione-Evora?

Kola jsou nová v rámci faceliftu. Paket Style Comfort se nemění, je tam stále kamera.

V ceníku je nová barva červená Velvet za sympatických 20 600Kč, tzn. víc než za fleetové barvy.

U tzv. Low end Rapidu, jak byl ze zacatku prezentovan, je priplatek 20tis.za barvu naprosto neoduvoditelna zhovadilost. Samozrejme, Rapid neni aktualne kde byl, ale neni duvod pozadovat 20tis.Kc za "nadstandartní" barvu.

LukášCBR - ano příplatek je vysoký, ale když jí někdo fakt bude chtít, tak jí dá.

Navíc bych nehodnotil barvu, když si jí ještě neviděl.

• Autor

Produktova uprava stavajiciho MR od 45KT.

1. Změna designu hlavice řadící páky pro DSG

2. Změna designu kol pro Monte Carlo

3. Změna designu kol pro Scoutline

4. Černá sportovní sedadla pro Monte Carlo

5. Změna barev

Upraveno od Lukason

• 3 měsíce později...

@Lukason Tady ty Torino disky budou i na Fabii? To asi vynechám shánění broušených Savia a počkám si na tadyty :wub:

Fabia III i Rapid by měli mít stejné rozměry i ET kol.

U Rapida jsou, u Fabie ne. Jo to každopádně půjdou dodatečně použít i na Fabii, jen v konfigurátoru nejsou zas tak pěkný jak jsem doufal :)

78D86E75-7016-4EFD-9AE8-703BFE54D014.thumb.png.8fda24836a8a26955dc35163356d7e47.png 5AA12C70-E4F5-494B-B423-BE10FB7ECBC4.thumb.png.73f53d30b7c2378556da0f9645b1facf.png

Upraveno od MilanHos

• Autor

Odpovedel si si sam, tudiz jen pro Rapid, neznamena ale ze nepujdou pro Fabii.

TORINO jsou designove stejne jako disky TURINI z Octavie 3, jen jsou Turini 18" a Torino pro Rapid jsou 17" ;)

Torino 17" jsou v reálu opravdu hezká kola. Dnes jsem na ně koukal.

• 1 měsíc později...
  • Autor

a je po NAFTOVYCH motorech

Upraveno od Lukason

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.