Twisted Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 Kurňa, to tedy brzy přichází se změnami. Auto v přesně takové konfiguraci by bylo super, hlavně vyhřívané sklo je velmi vítaná změna. V zimě to s ním musí být bomba, i u garážovaného auta bych ho zvážil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Pokud neprobehla jeste aktualizace konfiguratoru, tak to tam jeste nebude, mela by probehnout spolecne s dalsima zmenama, jako je treba nova metalicka cervena barva ,,VELVET" pro vozy Kodiaq a Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Tak se zdá, že zatím mají tuto možnost jen rusky hovořící občané. Docela mne překvapila ta cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Kdo má možnost, tak výhřev skla je perfektní pomocník. Určitě stojí za zvážení si za tuto položku připlatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Bez nej uz auto nikdy.. Ja fajn ze to SA umisti(la) i do rapida. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Akorát u nás nejde objednat, když jsem se ptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Zatím opravdu jen Rusko. Jinak mně koncernová politika nechává chladným. Ale pokud už je sklo vyvinuté a pro Rusko k dispozici, tak proč není v Evropě, to je mně záhadou. Resp. není, ale kroutím nad tím hlavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 upřímně, já bych do vyhřívanýho v případě Rapidu asi nešel - pokud je stejně NEodolné jako obyč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 rapid-brozura.pdf rapid-sb-brozura.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Z příslušenství pro lift se mi líbí síť pod plato kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 To jo, ale je potřeba počítat s malou nosností viz citace ze stránek ŠA: "Pružný materiál sítě prochází pevnostními zkouškami a je dimenzován na zachycení předmětů do hmotnosti 1 kilogramu. Nepatrné prověšení sítě po delší době používání je přirozeným projevem materiálu. V žádném případě není možné používat síť pro uložení těžkých předmětů". Možná je to i kvůli plynovým vzpěrám. Koupil jsem to na feldu a nakonec to pořádně nevyužil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 Ceník platný od 16.9.2017: rapid-rapidspaceback-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 Jediné, co jsem zběžně postřehl, je nahrazení tempomatu rear-view kamerou v paketu Style COMFORT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 Změnili názvy alu kol u style, Antia-Vigo, Dione-Evora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 Kola jsou nová v rámci faceliftu. Paket Style Comfort se nemění, je tam stále kamera. V ceníku je nová barva červená Velvet za sympatických 20 600Kč, tzn. víc než za fleetové barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 (editace) Hm, ve vytištěném starším ceníku od prodejce kamera opravdu je, ale ve vygoogleném ne, přitom oba platí ke stejnému datu. http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/novy-rapid-cenik.pdf No co už. Červená za 20 mi určitě nechybí, spíš už mohli nabídnout to vyhřívané sklo. Editováno: 16. Září 2017, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Září 2017 Sdílet Vloženo 16. Září 2017 U tzv. Low end Rapidu, jak byl ze zacatku prezentovan, je priplatek 20tis.za barvu naprosto neoduvoditelna zhovadilost. Samozrejme, Rapid neni aktualne kde byl, ale neni duvod pozadovat 20tis.Kc za "nadstandartní" barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 LukášCBR - ano příplatek je vysoký, ale když jí někdo fakt bude chtít, tak jí dá. Navíc bych nehodnotil barvu, když si jí ještě neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2017 (editace) Produktova uprava stavajiciho MR od 45KT. 1. Změna designu hlavice řadící páky pro DSG 2. Změna designu kol pro Monte Carlo 3. Změna designu kol pro Scoutline 4. Černá sportovní sedadla pro Monte Carlo 5. Změna barev Editováno: 22. Červen 2018, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 @Lukason Tady ty Torino disky budou i na Fabii? To asi vynechám shánění broušených Savia a počkám si na tadyty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Fabia III i Rapid by měli mít stejné rozměry i ET kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 1. leden 2018 Sdílet Vloženo 1. leden 2018 (editace) U Rapida jsou, u Fabie ne. Jo to každopádně půjdou dodatečně použít i na Fabii, jen v konfigurátoru nejsou zas tak pěkný jak jsem doufal Editováno: 1. leden 2018, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2018 Odpovedel si si sam, tudiz jen pro Rapid, neznamena ale ze nepujdou pro Fabii. TORINO jsou designove stejne jako disky TURINI z Octavie 3, jen jsou Turini 18" a Torino pro Rapid jsou 17" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Torino 17" jsou v reálu opravdu hezká kola. Dnes jsem na ně koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 (editace) a je po NAFTOVYCH motorech Editováno: 19. Červenec 2019, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.