Dix1 Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 (editace) Tu gumovou vložku na mobil a pětikorunu chci Tu dřívější mám a vejde se do ní jenom stará Nokia, v době kdy všechny mobily měly už min. 4" dispaye Editováno: 4. Listopad 2016, autor: Clint 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 No mi se spíše líbí další focení toho, co známe už 4 roky. Z nového rádia si na zadek nesednu.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Ještě tisková zpráva k těm interiérům: 161104_SKODA OCTAVIA - Nova nabidka vybav pro jeste vice pohodli.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Ty vychytávky v kufru jsou super, ty bych bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 plnej souhlas s CLINTEM a DENISEM,.... tu prihradku na mobil chci, telefon se mi do ty puvodni vubec nevejde, takze v pondeli jdu hledat cislo dilu No a infotaiment,... hnus,... Jsem jedinej ze mi to do toho interierunepasuje a vypada to jak kdyz to radio koupili nekde na ebay nebo Aliku. sileny,.. velka obrazovka fajn,.. ale dotkovy zesilovani, silenost,... to bude muset byt podminka MF jinak si clovek nic nezesili ... At si kazdej rika co chce, kolecko je kolecko 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 ovladanie mohli dat dole a nie nabok a veru chyba otocny kniflik na hlasitost .... ale zase .. ako budu vyzerat social radia ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 (editace) Ale jinak ten introš v té světlé vypadá pěkně..... Nejhorší je fakt, že aby to auto takhle vypadalo, tak je za 800 Editováno: 4. Listopad 2016, autor: Clint 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 (editace) U Columba, Bolera a Amundsena už mohli rovnou dát povinný multifunkční volant a to ovládání hlasitosti tlačítky si odpustit. Proč chybí tlačítka funkcí po stranách, tomu nerozumím. To se bude muset pro volbu "Telefon", "Media" atd. prvně vlézt do menu a pak hledat piktogram? Podle všeho ano, což mně přijde hodně blbý. A nebo záměr, aby si člověk musel objednat hlasové ovládání? Takhle mám podezření, že už uvažovali u zrcátek. Absence asférického, celková plocha a tvarování je asi nejhorší ze všech škodovek minimálně od Favorita. No a co se dívám, tak pořád stará verze vnitřního zrcátka s rámečkem. A u světlého interiéru opět pouze černý spodek. Editováno: 4. Listopad 2016, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 toho zrcátka je fakt škoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 ted sem sedel v novem golfu a to bezrameckove je uplne pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Nevím, jestli je dotykový infotaiment tím správným krokem ke zvýšení bezpečnosti provozu ... Alespoň že do toho nenacpali ovládání klimatizace. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 tak VW končí rallye atd, tak kdo by čekal nějaký větší facelift předpokládám že u oktavie 4 předělají zase karoserii a bude to děsně cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Infotaiment by mel byt ovladany i myslim gesty, tudiz je mozne ze sice tady vidime velkou navi, ale treba staci mavnou a vyjedou nejake umele tlacitka po stranach kde se bude moct pak rychle prejet ve vyberech a ne jen v MENU,.... ale tezko rict, interier jsem jeste nezkoumal, takze jen moje uvaha 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Jenže mě při řízení auta připadá intuitivnější šáhnutí na místo pevného tlačítka, které je stále na stejném místě, než nějaké klepání (mávání) na displej - na ten se musíš každopádně podívat. Jako by nestačilo, že spousta "řidičů" namísto sledování provozu šátrá za jízdy po displeji svého smartphonu, nebo tabletu... Bohužel to je trend dnešní doby a lepší už to v tomto směru nebude. V tomto směru jedou všechny automobilky, možná víc než na představení celého nového modelu dávají důraz na konektivitu. Asi jsem konzerva, ale toto mě opravdu nebere. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Konektivita ať se řeší, je to dáno dobou, ale tlačítka jsou na ovládání lepší, když uz tedy chtějí na panelu jen displej tak ať udělají ovladač jako má Audi dole na tunelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 To je moc drahé. Teď udělali něco, co mohou označit za super konektivitu a technologický pokrok, to, že to v reálu bude mít nálady nižší, než běžná tlačítka, to samozřejmě nikdo nepřizná. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Co furt všichni blbnou s nějakou konektivitou? To chtějí připojit auto doma k pračce, nebo snad k sousedovic psovi? Tyhle píčovinky jsou pro mě zbytečný, mě stačí maximálně telefon a BT sada. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Streamování (zrcadlení displeje) z mobilu do obrazovky rádia je super věc "napjjj" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 A k čemu? Navigace v autě je, rádio tam je....a když potřebuju na internet, kouknu prostě do mobilu, za jízdy to stejně nejde. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Jeste nedavno automobilky davali kazetova radia kdyz uz byla bezna na cd. Pozdeji kdyz uz byla bezna MP3 treba na USB tak oni davali porad jen na Cd i kdyz radio kdejake neorigo za 3tis toho umelo daleko vic. Kdyz jsem kupoval pred 3 lety Rapida tak abych mel u swinga usb musel bych si za 5tis priplatit MDI - coz uz tehda bylo usb na hrane zastaralosti. A ted si hrajou na nejakou konektivitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 To jsou všechno sračičky na tahání peněz ze šrajtoflí zákazníků. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 To mi mladí oceňujeme [emoji6] třeba ja zjistil, že celá origo navi je k hownu, pořád to musíš aktualizovat a takhle si můžu pustit třeba Waze na rádiu, data z mobilu taktéž atd.atd. neříkám že to bez toho nejde, ale doba jde dopředu, s tím nic neuděláš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Hm, tak už jsem asi starý, protože souhlasím s Clintem.. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.