Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A ty už jsi vůbec viděl nějaké ofiko info o příchodu OIIIfl??? Podle mě zatím nic oficiálního ani neproběhlo, natož aby šla už do výroby...

Uz jezdej testovacky a bude. 

Neboj se, marketing ti da vcas vedet pomoci FB SA a vsech medii fotek casti maskovanych aut, pak cela maskovana, pak fotka ventilku, pak fotka kliky u dveri, pak fotka blinkru atd. a 3 medice predem nebudes poslouchat nic jineho ze vsech stran jak je Nova O 3 FL nejlepsi a jak bylo vlastne vyreseno rada chyb, ktere ale do vydani FL neexistovaly.

To jo, fotky nějaké se na netu objevily, informace kusé taky, ale oficiálně nikde FL představen nebyl, takže není pravděpodobné, že by po prázdninách nebo na podzim začal prodej...
A jinak se mi ten předek vuuuuubec nelíbí, ale to se mi nelíbil ani OII FL a u zákazníků to mělo úspěch, takže jsem asi jinej než ostatní...

Az brzke jaro mam pocit, musel bych se podivat nebo pidit po aktualnich informacich. Prvne Golf.

Škoda.. Je pár procent šance, že budu nucen přesedlat na OIII, no pokud by k tomu došlo, bylo by to ještě do konce roku. Tak nic, ale díky :)

• 4 týdny později...

620_57b6ff8c501b1.jpg

ty oddělené světla prej budou, kdo to viděl na živo tak se to moc nelíbí!

Budou, ale trošku jinak, než jak je to na všech dosavadních fotomontážích. Sám jsem zvědav na celkový dojem :)

Ahoj,

Narazil jsem náhodou na tyto fotky, ale za sebe doufám, že je to blbost.

2017-Skoda-Octavia-rear-three-quarters-rendering.jpg

2017-Skoda-Octavia-front-three-quarters-rendering.jpg

To taky doufam. Ukrutny hruzy! 

Je to jen fotomontáž jednoho nadšence, který každý model Škodovky virtuálně upravuje k obrazu svému. Kapota bude trošku jiná, maska taky, menší světlo bude na masku navazovat, větší bude zase čínsky protaženě zasahovat do blatníků..

Je to teda jenom malůvka.

2829584-img-to-sercet-skoda-octavia-opel.jpg

No uvidite :D nekdo hezky nekdo hnus..... 

Kvalita těch fotomontáží je opravdu děsná..

Kodiaq taky vypadal s těmi rozdělenými světlo na fotomontážích děsně a v reálu to zase tak zlé není...
Nedělal bych předčasně unáhlené závěry...

..a u faceliftu to bude první věc, kterou zase odstraní..

Jo to je možné...

Bude 9.5" Colubus

Vyspělejší rádia a navigace

Ovládání gesty

ovládání gesty...hm... takže se třeba podrbu v nose a navigace mě pošle do nejbližší drogerie pro kapesníčky nebo do lékárny pro kapky do nosu :)  Zlatý čudlíky....  :D

Ovládání gesty? Je to sice jen hračička, ale tohle má nově BMW 7, tak nevím zda v koncernu začnou s tímhle zrovna u OIII ?

On to bude mít i facelift Golfu 7.

ovládání gesty u OIII facelift na 100% ne!

• 3 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.