iphonik4 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 LED ma snad pouze RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 U obyč jsou H8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 (editace) Aleši, otázka k tomu, jaké žárovky má nový facelift O3 v mlhovce (vlákno se jmenuje Škoda Octavia III facelift) sem nepatří ? Neptal jsem se na žárovky u Mercedesu, ale u O3FL... A co se zde může diskutovat ? Jinak díky za odpověď. Editováno: 4. Září 2017, autor: omicron 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Témata ohledně LED světel byly moderátorem sloučeny do jednoho společného a to konkrétně do "FULL LED S AFS - subjektivní zhodnocení" v oddělení "Exteriér". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 před 4 hodinami, Zdenek Pastorek napsal: Je to tak i u mě. Mlhovky dosvítí tam, kde začíná osvětlený prostor potkávaček. Mám v plánu vyzkoušet nějaké žárovky, jestli to problém trošku nevyřeší. Ja jsem mel na mysli LED svetla potkavacky ... ze sviti do zeme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Omlouvám se za nedorozumění. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 před 3 hodinami, Zdenek Pastorek napsal: Omlouvám se za nedorozumění. V pohode Volal jsem do skodovky, zitra jdu na premereni... Podle prodejce to neni normalni a tak by urcite nemeli svitit jestli je teda pravda jak jsem to popsal ...rikal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 mě LED světlomety už seřídili a je vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Habi001: Paraaaada, me po mereni rekli, ze to sviti tak jak to ma svitit a ahooj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Jak ahoj? Snad ti je přizvedly , když jsi si stěžoval a nízkou svítivost? Čekal bych že řeknou že OK ale sme vám je dali trochu nahoru. Kdyby něco ješte dojedte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Září 2017 Sdílet Vloženo 11. Září 2017 Ne všechny autorizované servisy jsou takhle vstřícné. Naštěstí je jich tolik, že si člověk může opravdu vybírat. Jezdil jsem teď neosvětlené okresní silnice a příjde mi to docela v normě. Pravdou ale je, že potkávačky v podání bi-xenonů svítily více nahoru. Pak se ale dostáváme k již starému tématu, kdy většina OIII s bixenony svítila projedoucím vozům až do úsměvu. Světlo v podání LED je příjemnější a jasnější. To už se ale dostávám k jinému tématu zde na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 před 17 hodinami, David C3 napsal: Jak ahoj? Snad ti je přizvedly , když jsi si stěžoval a nízkou svítivost? Čekal bych že řeknou že OK ale sme vám je dali trochu nahoru. Kdyby něco ješte dojedte... No ahoj ... mechanik ve skodovce zmeril svitivost a vsechno podle mereni to sviti tak jak ma, pry kdyby to zvedl tak bych uz oslnoval proti jedouci auta, ze to nemuze ... Ale prodejce prislibil, ze zkusi jeste zjistit jestli ma nekdo takove problemy a ze po pripade mi da "vymenit" auto na den a vyzkousim jine jestli tak sviti stejne na houby nebo lepe ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 ty Vegy 18" se fakt povedly, akorat cena koukam kolem 800 EUR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Hosi, je normalni, ze pri zavirani zadniho kufru, musim vzdy az trisknout, aby se zavrel? Nikdy se mi nepovede na poprve ho zavrit, snazim se "trosku" z lehka, ale musim pomalu trisknout aby se zavrel ... je to normalni, ze se tak tezce zavira? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Dik, za info, urcite se tam zastavim do skodovky, bo to asi opravdu neni normalni abych stim triskal a zavrel kufr az na 3 pokus ... jinak mam lifta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Dnešní SM: Šéf prodeje ŠA v ČR Vlček: 1.5 TSI v OIII v ČR bude příští rok a to rovnou s GPF. Člen představenstva za technický vývoj Strube: Filtry pevných částic (GPF) dostanou všechny motory 1.0 a 1.5 TSI v polovině příštího roku (překládám si to tedy tak, že od MR2019). 1.5 TSI ve škodovkách pouze ve variantě 110 kW, 96 kW se zatím neplánuje osazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 18. Září 2017 Sdílet Vloženo 18. Září 2017 Jsem zvedav, zda s tim spoji nahradu 1.8 za 2.0 nebo k tomu dojde pozdeji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 1.8 TSI také končí? Jejda, to jsem to stihnul za 5 minut 12... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Ano, konci, je to znamo uz nejakou dobu. Nahradi jej prave 2.0 TSi, nejspis stejny, jako ma Kokodaq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Před hodinou, omicron napsal: 1.8 TSI také končí? Jejda, to jsem to stihnul za 5 minut 12... ano, náhrada bude 2.0TSI 132kW viz Kodiaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Offtopic: moc nechapu, jak muze mit nekdo radost, ze nebude mit dvoulitr s vetsim potencialem na upravy a dostal jeste "jen" 1.8 [emoji28] to me celkem rozesmalo. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 proč by ne, má vyzkoušený motor. 2.0TSI 132kW je nový motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Habi, to by me zajimalo jak moc se treba od CHHB lisi... mensi turbo a jina palivova mapa? [emoji3] a mozna jiny vyfuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.