Září 4, 20178 r Aleši, otázka k tomu, jaké žárovky má nový facelift O3 v mlhovce (vlákno se jmenuje Škoda Octavia III facelift) sem nepatří ? Neptal jsem se na žárovky u Mercedesu, ale u O3FL... A co se zde může diskutovat ? Jinak díky za odpověď. Upraveno Září 4, 20178 r od omicron
Září 4, 20178 r Témata ohledně LED světel byly moderátorem sloučeny do jednoho společného a to konkrétně do "FULL LED S AFS - subjektivní zhodnocení" v oddělení "Exteriér".
Září 4, 20178 r před 4 hodinami, Zdenek Pastorek napsal: Je to tak i u mě. Mlhovky dosvítí tam, kde začíná osvětlený prostor potkávaček. Mám v plánu vyzkoušet nějaké žárovky, jestli to problém trošku nevyřeší. Ja jsem mel na mysli LED svetla potkavacky ... ze sviti do zeme ...
Září 4, 20178 r před 3 hodinami, Zdenek Pastorek napsal: Omlouvám se za nedorozumění. V pohode Volal jsem do skodovky, zitra jdu na premereni... Podle prodejce to neni normalni a tak by urcite nemeli svitit jestli je teda pravda jak jsem to popsal ...rikal
Září 11, 20177 r Jak ahoj? Snad ti je přizvedly , když jsi si stěžoval a nízkou svítivost? Čekal bych že řeknou že OK ale sme vám je dali trochu nahoru. Kdyby něco ješte dojedte...
Září 11, 20177 r Ne všechny autorizované servisy jsou takhle vstřícné. Naštěstí je jich tolik, že si člověk může opravdu vybírat. Jezdil jsem teď neosvětlené okresní silnice a příjde mi to docela v normě. Pravdou ale je, že potkávačky v podání bi-xenonů svítily více nahoru. Pak se ale dostáváme k již starému tématu, kdy většina OIII s bixenony svítila projedoucím vozům až do úsměvu. Světlo v podání LED je příjemnější a jasnější. To už se ale dostávám k jinému tématu zde na fóru.
Září 12, 20177 r před 17 hodinami, David C3 napsal: Jak ahoj? Snad ti je přizvedly , když jsi si stěžoval a nízkou svítivost? Čekal bych že řeknou že OK ale sme vám je dali trochu nahoru. Kdyby něco ješte dojedte... No ahoj ... mechanik ve skodovce zmeril svitivost a vsechno podle mereni to sviti tak jak ma, pry kdyby to zvedl tak bych uz oslnoval proti jedouci auta, ze to nemuze ... Ale prodejce prislibil, ze zkusi jeste zjistit jestli ma nekdo takove problemy a ze po pripade mi da "vymenit" auto na den a vyzkousim jine jestli tak sviti stejne na houby nebo lepe ...
Září 15, 20177 r Hosi, je normalni, ze pri zavirani zadniho kufru, musim vzdy az trisknout, aby se zavrel? Nikdy se mi nepovede na poprve ho zavrit, snazim se "trosku" z lehka, ale musim pomalu trisknout aby se zavrel ... je to normalni, ze se tak tezce zavira?
Září 15, 20177 r Dik, za info, urcite se tam zastavim do skodovky, bo to asi opravdu neni normalni abych stim triskal a zavrel kufr az na 3 pokus ... jinak mam lifta ...
Září 18, 20177 r Dnešní SM: Šéf prodeje ŠA v ČR Vlček: 1.5 TSI v OIII v ČR bude příští rok a to rovnou s GPF. Člen představenstva za technický vývoj Strube: Filtry pevných částic (GPF) dostanou všechny motory 1.0 a 1.5 TSI v polovině příštího roku (překládám si to tedy tak, že od MR2019). 1.5 TSI ve škodovkách pouze ve variantě 110 kW, 96 kW se zatím neplánuje osazovat.
Září 19, 20177 r Ano, konci, je to znamo uz nejakou dobu. Nahradi jej prave 2.0 TSi, nejspis stejny, jako ma Kokodaq.
Září 19, 20177 r Před hodinou, omicron napsal: 1.8 TSI také končí? Jejda, to jsem to stihnul za 5 minut 12... ano, náhrada bude 2.0TSI 132kW viz Kodiaq
Září 19, 20177 r Offtopic: moc nechapu, jak muze mit nekdo radost, ze nebude mit dvoulitr s vetsim potencialem na upravy a dostal jeste "jen" 1.8 [emoji28] to me celkem rozesmalo.
Září 19, 20177 r Habi, to by me zajimalo jak moc se treba od CHHB lisi... mensi turbo a jina palivova mapa? [emoji3] a mozna jiny vyfuk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.