Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nemyslím si, že to u nás bude s těmi zloději a kessy nijak horké ... 

Active a Ambition včetně Fresh mají mizerná sedadla. A i u těch už dřív odpadla možnost dokoupení lepších.

Upraveno od bojler

A v čem se ty sedadla liší? Na prvním pohled jen potahem, ale vedle sebe v autosalonu jsem to neporovnával. V ceníku jdou identifikovat pouze odlišná sedadla pro základní Active. Všechny vyšší výbavy vypadají z pohledu sedadel v ceníku stejně.

Upraveno od j57

Jel jsem s OIII FL 1.4 TSI CNG v základní výbavě Active a neměl jsem žádný problém se sedadly. Asi je to o zvyku a taky každý jsme jiný... :)

Upraveno od RadimX11

Jsou jiná, základní jsou užší a divně kulatá v horní části opěradla. Vyzkoušej si je, já z nich v současném služebním šílím. Rozdíl jde vidět i v CC.

Že jsou jiná jsem zjistil až naživo, v ceníku a katalogu se to člověk nedozví. Stejná situace Superb, Kokodák, bohužel.

Upraveno od bojler

No jo. V konfigurátoru (horní pohled) ten rozdíl vidět fakt je. V autosalonu jsem si při sednutí do Ambition ale ničeho nevšiml a to jinak jezdím předfaceliftovou O3 Style. I tam mi ty sedačky přidjou takové obyčejné. (nevadí ani vysloveně nezaujmou). Rozpoznatelný kvalitativní posun je podle mě u ErgoActive sedadel v Golfu, tam je to zřejmé na první posed, ale u Octávky jsem na to sám doteď nepřišel :-)

Upraveno od j57

V OII taky nic moc a verze pro Style a vyssi jsem vnimal jako vyrazny posun vpred.

Oficialni informace k nedavnemu dotazu ohledne odpadnuti BOLERA.

Tak tady mate vyjadreni, nehledejte ve vsem hnedka vsechno spatny ;)

Upraveno od Lukason

Moc nerozumím tomu označení paketů. Jinak chápu dobře, že dodavatel Bolera nestíhá, kvůli velkému zájmu a tak ŠA při objednávce Amundsenu slevní o cenu Bolera? Nějak se v tom motám :rolleyes:

Zákazník co již má objednáno Ambition s Bolerem má na výběr.

1) vybere si Swing a vrátějí mu peníze

2) vyre si Amundsen a nic doplácet nebude :-)

Upraveno od Clerfayt

Co to má znamenat v praxi ten komentář na konci? Kdo u již obejdnaných aut ve výbavě Ambition/Fresh nechce downgrade Bolera na Swing dostane bez doplatku Amundsen?

Ano, tak jsem to pochopil...

V 9/28/2017 na 14:13, Drahosh napsal:

tak novy konfigurator uz jede, v nabidce je nove Cervena Velvet, jen se nezobrazuje.

ale stale mi vrta hlavou jedna vec (kterou jsem doufal, ze v novem konf. opravi) - dokazete mi nekdo rict, proc nejde k Paketu RS Challenge vybrat Columbus?

vzdyt tam neni zadna "nekompatibilni" polozka...nebo ano?

vazne nikdo netusi? :unsure:

On 28. 9. 2017 at 11:28 PM, MichalRr said:

Myslím, že Dorado nebral téměř nikdo, tak tam jsou 17 z obyčejný verze a nemusí vyrábět zbytečně další model 17” kol. Denom se mi na RS moc nelíbí ale u klasické O3 rozhodne neurazi.

A k tomu Dorado boli siroke 7,5", Denom su len 7"...

Drahos:Červená Velvet metalíza se už zobrazuje a Columbus jde vybrať buď v paketu Multimedia aneboTraveller Assist.

Dixik2: to sice ano, ale otazka byla, proc nejde vybrat (resp. ani jeden z tech dvou paketu) v kombinaci s paketem RS Challenge.

Drahos: staci se zeptat v salonu, vyjde te to jednoduseji. CC ma vetsinou tolik chyb, ze je to jen orientacni nastroj

Dixik2: s DSG to jde, s manualem nikoliv...zajimave :)

bojler: mas pravdu, az to bude aktualni, budu to resit radsi primo s prodejcem.

Tušíte někdo, proč škodovka začala používat ty nesmyslné barevné budíky (bílé číslice na šedém pozadí)? To musel vymyslet úplný blb, vždyť se to musí špatně číst a bohužel se to netýká jen FL Octavie, ale má to i Karoq, a zřejmě to začnou cpát i do ostatních modelů. To to nikdo prakticky netestuje? Fakt nepochopitelné.

Tomu se říká pokrok. :)

U pred FL to melo pouze L&K, u FL to maji vsichni.. osobne mi to prijde citelnejsi jak bez toho teda..

Před hodinou, j57 napsal:

Tušíte někdo, proč škodovka začala používat ty nesmyslné barevné budíky (bílé číslice na šedém pozadí)? To musel vymyslet úplný blb, vždyť se to musí špatně číst a bohužel se to netýká jen FL Octavie, ale má to i Karoq, a zřejmě to začnou cpát i do ostatních modelů. To to nikdo prakticky netestuje? Fakt nepochopitelné.

Bohužel to taky nechápu... Ty u výbavy Style jsou opravdu hrozné. U nižších výbav mi přijdou lepší.

Před hodinou, j57 napsal:

Tušíte někdo, proč škodovka začala používat ty nesmyslné barevné budíky (bílé číslice na šedém pozadí)? To musel vymyslet úplný blb, vždyť se to ...........

Netusim, ale jsou v pohode a citelne ... No problemo ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.