Říjen 1, 20177 r Active a Ambition včetně Fresh mají mizerná sedadla. A i u těch už dřív odpadla možnost dokoupení lepších. Upraveno Říjen 1, 20177 r od bojler
Říjen 1, 20177 r A v čem se ty sedadla liší? Na prvním pohled jen potahem, ale vedle sebe v autosalonu jsem to neporovnával. V ceníku jdou identifikovat pouze odlišná sedadla pro základní Active. Všechny vyšší výbavy vypadají z pohledu sedadel v ceníku stejně. Upraveno Říjen 1, 20177 r od j57
Říjen 1, 20177 r Jel jsem s OIII FL 1.4 TSI CNG v základní výbavě Active a neměl jsem žádný problém se sedadly. Asi je to o zvyku a taky každý jsme jiný... Upraveno Říjen 1, 20177 r od RadimX11
Říjen 1, 20177 r Jsou jiná, základní jsou užší a divně kulatá v horní části opěradla. Vyzkoušej si je, já z nich v současném služebním šílím. Rozdíl jde vidět i v CC. Že jsou jiná jsem zjistil až naživo, v ceníku a katalogu se to člověk nedozví. Stejná situace Superb, Kokodák, bohužel. Upraveno Říjen 1, 20177 r od bojler
Říjen 1, 20177 r No jo. V konfigurátoru (horní pohled) ten rozdíl vidět fakt je. V autosalonu jsem si při sednutí do Ambition ale ničeho nevšiml a to jinak jezdím předfaceliftovou O3 Style. I tam mi ty sedačky přidjou takové obyčejné. (nevadí ani vysloveně nezaujmou). Rozpoznatelný kvalitativní posun je podle mě u ErgoActive sedadel v Golfu, tam je to zřejmé na první posed, ale u Octávky jsem na to sám doteď nepřišel :-) Upraveno Říjen 1, 20177 r od j57
Říjen 2, 20177 r Oficialni informace k nedavnemu dotazu ohledne odpadnuti BOLERA. Tak tady mate vyjadreni, nehledejte ve vsem hnedka vsechno spatny Upraveno Červen 22, 20187 r od Lukason
Říjen 2, 20177 r Moc nerozumím tomu označení paketů. Jinak chápu dobře, že dodavatel Bolera nestíhá, kvůli velkému zájmu a tak ŠA při objednávce Amundsenu slevní o cenu Bolera? Nějak se v tom motám
Říjen 2, 20177 r Zákazník co již má objednáno Ambition s Bolerem má na výběr. 1) vybere si Swing a vrátějí mu peníze 2) vyre si Amundsen a nic doplácet nebude :-) Upraveno Říjen 2, 20177 r od Clerfayt
Říjen 2, 20177 r Co to má znamenat v praxi ten komentář na konci? Kdo u již obejdnaných aut ve výbavě Ambition/Fresh nechce downgrade Bolera na Swing dostane bez doplatku Amundsen?
Říjen 6, 20177 r V 9/28/2017 na 14:13, Drahosh napsal: tak novy konfigurator uz jede, v nabidce je nove Cervena Velvet, jen se nezobrazuje. ale stale mi vrta hlavou jedna vec (kterou jsem doufal, ze v novem konf. opravi) - dokazete mi nekdo rict, proc nejde k Paketu RS Challenge vybrat Columbus? vzdyt tam neni zadna "nekompatibilni" polozka...nebo ano? vazne nikdo netusi?
Říjen 9, 20177 r On 28. 9. 2017 at 11:28 PM, MichalRr said: Myslím, že Dorado nebral téměř nikdo, tak tam jsou 17 z obyčejný verze a nemusí vyrábět zbytečně další model 17” kol. Denom se mi na RS moc nelíbí ale u klasické O3 rozhodne neurazi. A k tomu Dorado boli siroke 7,5", Denom su len 7"...
Říjen 9, 20177 r Drahos:Červená Velvet metalíza se už zobrazuje a Columbus jde vybrať buď v paketu Multimedia aneboTraveller Assist.
Říjen 9, 20177 r Dixik2: to sice ano, ale otazka byla, proc nejde vybrat (resp. ani jeden z tech dvou paketu) v kombinaci s paketem RS Challenge.
Říjen 9, 20177 r Mě to funguje tato kombinace. http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/110840988 Upraveno Říjen 9, 20177 r od Dixik2
Říjen 10, 20177 r Drahos: staci se zeptat v salonu, vyjde te to jednoduseji. CC ma vetsinou tolik chyb, ze je to jen orientacni nastroj
Říjen 10, 20177 r Dixik2: s DSG to jde, s manualem nikoliv...zajimave bojler: mas pravdu, az to bude aktualni, budu to resit radsi primo s prodejcem.
Říjen 13, 20177 r Tušíte někdo, proč škodovka začala používat ty nesmyslné barevné budíky (bílé číslice na šedém pozadí)? To musel vymyslet úplný blb, vždyť se to musí špatně číst a bohužel se to netýká jen FL Octavie, ale má to i Karoq, a zřejmě to začnou cpát i do ostatních modelů. To to nikdo prakticky netestuje? Fakt nepochopitelné.
Říjen 13, 20177 r U pred FL to melo pouze L&K, u FL to maji vsichni.. osobne mi to prijde citelnejsi jak bez toho teda..
Říjen 13, 20177 r Před hodinou, j57 napsal: Tušíte někdo, proč škodovka začala používat ty nesmyslné barevné budíky (bílé číslice na šedém pozadí)? To musel vymyslet úplný blb, vždyť se to musí špatně číst a bohužel se to netýká jen FL Octavie, ale má to i Karoq, a zřejmě to začnou cpát i do ostatních modelů. To to nikdo prakticky netestuje? Fakt nepochopitelné. Bohužel to taky nechápu... Ty u výbavy Style jsou opravdu hrozné. U nižších výbav mi přijdou lepší.
Říjen 13, 20177 r Před hodinou, j57 napsal: Tušíte někdo, proč škodovka začala používat ty nesmyslné barevné budíky (bílé číslice na šedém pozadí)? To musel vymyslet úplný blb, vždyť se to ........... Netusim, ale jsou v pohode a citelne ... No problemo ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.