2kan Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Nemyslím si, že to u nás bude s těmi zloději a kessy nijak horké ... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 (editace) Active a Ambition včetně Fresh mají mizerná sedadla. A i u těch už dřív odpadla možnost dokoupení lepších. Editováno: 1. Říjen 2017, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 (editace) A v čem se ty sedadla liší? Na prvním pohled jen potahem, ale vedle sebe v autosalonu jsem to neporovnával. V ceníku jdou identifikovat pouze odlišná sedadla pro základní Active. Všechny vyšší výbavy vypadají z pohledu sedadel v ceníku stejně. Editováno: 1. Říjen 2017, autor: j57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 (editace) Jel jsem s OIII FL 1.4 TSI CNG v základní výbavě Active a neměl jsem žádný problém se sedadly. Asi je to o zvyku a taky každý jsme jiný... Editováno: 1. Říjen 2017, autor: RadimX11 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 (editace) Jsou jiná, základní jsou užší a divně kulatá v horní části opěradla. Vyzkoušej si je, já z nich v současném služebním šílím. Rozdíl jde vidět i v CC. Že jsou jiná jsem zjistil až naživo, v ceníku a katalogu se to člověk nedozví. Stejná situace Superb, Kokodák, bohužel. Editováno: 1. Říjen 2017, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 (editace) No jo. V konfigurátoru (horní pohled) ten rozdíl vidět fakt je. V autosalonu jsem si při sednutí do Ambition ale ničeho nevšiml a to jinak jezdím předfaceliftovou O3 Style. I tam mi ty sedačky přidjou takové obyčejné. (nevadí ani vysloveně nezaujmou). Rozpoznatelný kvalitativní posun je podle mě u ErgoActive sedadel v Golfu, tam je to zřejmé na první posed, ale u Octávky jsem na to sám doteď nepřišel :-) Editováno: 1. Říjen 2017, autor: j57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 V OII taky nic moc a verze pro Style a vyssi jsem vnimal jako vyrazny posun vpred. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Spam spadl tam, kam patří, jeho autoři ovšem značně riskují. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 (editace) Oficialni informace k nedavnemu dotazu ohledne odpadnuti BOLERA. Tak tady mate vyjadreni, nehledejte ve vsem hnedka vsechno spatny Editováno: 22. Červen 2018, autor: Lukason 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Moc nerozumím tomu označení paketů. Jinak chápu dobře, že dodavatel Bolera nestíhá, kvůli velkému zájmu a tak ŠA při objednávce Amundsenu slevní o cenu Bolera? Nějak se v tom motám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 (editace) Zákazník co již má objednáno Ambition s Bolerem má na výběr. 1) vybere si Swing a vrátějí mu peníze 2) vyre si Amundsen a nic doplácet nebude :-) Editováno: 2. Říjen 2017, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Co to má znamenat v praxi ten komentář na konci? Kdo u již obejdnaných aut ve výbavě Ambition/Fresh nechce downgrade Bolera na Swing dostane bez doplatku Amundsen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Ano, tak jsem to pochopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 V 9/28/2017 na 14:13, Drahosh napsal: tak novy konfigurator uz jede, v nabidce je nove Cervena Velvet, jen se nezobrazuje. ale stale mi vrta hlavou jedna vec (kterou jsem doufal, ze v novem konf. opravi) - dokazete mi nekdo rict, proc nejde k Paketu RS Challenge vybrat Columbus? vzdyt tam neni zadna "nekompatibilni" polozka...nebo ano? vazne nikdo netusi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 On 28. 9. 2017 at 11:28 PM, MichalRr said: Myslím, že Dorado nebral téměř nikdo, tak tam jsou 17 z obyčejný verze a nemusí vyrábět zbytečně další model 17” kol. Denom se mi na RS moc nelíbí ale u klasické O3 rozhodne neurazi. A k tomu Dorado boli siroke 7,5", Denom su len 7"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Drahos:Červená Velvet metalíza se už zobrazuje a Columbus jde vybrať buď v paketu Multimedia aneboTraveller Assist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Dixik2: to sice ano, ale otazka byla, proc nejde vybrat (resp. ani jeden z tech dvou paketu) v kombinaci s paketem RS Challenge. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 (editace) Mě to funguje tato kombinace. http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/110840988 Editováno: 9. Říjen 2017, autor: Dixik2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Drahos: staci se zeptat v salonu, vyjde te to jednoduseji. CC ma vetsinou tolik chyb, ze je to jen orientacni nastroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Dixik2: s DSG to jde, s manualem nikoliv...zajimave bojler: mas pravdu, az to bude aktualni, budu to resit radsi primo s prodejcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Tušíte někdo, proč škodovka začala používat ty nesmyslné barevné budíky (bílé číslice na šedém pozadí)? To musel vymyslet úplný blb, vždyť se to musí špatně číst a bohužel se to netýká jen FL Octavie, ale má to i Karoq, a zřejmě to začnou cpát i do ostatních modelů. To to nikdo prakticky netestuje? Fakt nepochopitelné. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Tomu se říká pokrok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 U pred FL to melo pouze L&K, u FL to maji vsichni.. osobne mi to prijde citelnejsi jak bez toho teda.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Před hodinou, j57 napsal: Tušíte někdo, proč škodovka začala používat ty nesmyslné barevné budíky (bílé číslice na šedém pozadí)? To musel vymyslet úplný blb, vždyť se to musí špatně číst a bohužel se to netýká jen FL Octavie, ale má to i Karoq, a zřejmě to začnou cpát i do ostatních modelů. To to nikdo prakticky netestuje? Fakt nepochopitelné. Bohužel to taky nechápu... Ty u výbavy Style jsou opravdu hrozné. U nižších výbav mi přijdou lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Před hodinou, j57 napsal: Tušíte někdo, proč škodovka začala používat ty nesmyslné barevné budíky (bílé číslice na šedém pozadí)? To musel vymyslet úplný blb, vždyť se to ........... Netusim, ale jsou v pohode a citelne ... No problemo ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.