Březen 11, 20187 r Děsný cirkus tyhle budíky, tedy spíš nebudíky. Jsem moc šťastný za ty svoje tradiční. Navíc to vypadá spíš jak z Leonu.
Duben 16, 20187 r V 5. 4. 2018 na 9:31, Cjoctavian napsal: .. len cierne exterierove prvky, DCC a lap timer. Díky za info (nebyl jsem si jistý zda tam nervou soundgenerator). Bohužel nakonec ..neplánovaně.. muset zadat objednávku do konce tohoto měsíce tak mám stejně smůlu.
Duben 27, 20187 r Co? Obě verze můžou být i v normální Octě.. jak sportovní volant tak i budíky.. Spíš bych viděl problém v tom, že sportovní volant nelze aby byl vyhřívaný.. A tenhle artikl bývá vázanej na více věcí.. Takže i tento případ je možné jeden z nich,
Duben 27, 20187 r před 16 minutami, Ulipek napsal: ..sportovní volant nelze aby byl vyhřívaný.. U ostatních modelů lze tzn. toto je specialita výhradně Octavie? Tušíte kdy bude možné objednat vyhřívaný sportovní volat s dig. přístrojem? Příští pátek jsem měl dávat závaznou objednávku :/ Upraveno Duben 27, 20187 r od rimsy2
Duben 27, 20187 r Např. ani u Kodiaqa nelze sport volant zároveň s digit. budíkama.. Takže to bude nejspíš tak jak píšu výše. Ale možná je to jen chyba konfigurátoru.. Ale vsadil bych se, že digit. budíky budou jen s variantou 3 ramínka klasického čí vyhřívaného. Ps. vyhřívaný volant v úpravě sport zatím Škoda auto nabízí jen pro RS. (verze ze Škoda auto: -3 ramenný multifunkční vyhřívaný volant, pro RS ve sportovním provedení.) Upraveno Duben 27, 20187 r od Ulipek
Duben 27, 20187 r Možná jsou problém tlačítka, nově mají volanty místo ovládání telefonu ovládání digi štítu. Možná u sport volantu chybí verze s těmito tlačítky (nemám to ověřeno).
Duben 27, 20187 r Ptal jsem se teď dealera v Praze na tuhle situaci / kombinaci s výsledkem, že tu není omezení nebo nějaká restrikce. Chápu, že skutečnost může být jiná, jenom v tom teď nemám jasno
Duben 28, 20187 r Ahojte pani, cirou nahodou neviete kedy bude dostupny digi panel aj na SK trhu? Cennik 04.18 o niecom takom este ani len netusi a predajca vravel, ze to pocuje prvy krat ze nieco take bude... Dikes
Červen 11, 20187 r SK ceník MY19: http://webapps.skoda-auto.sk/Cenniky-a-katalogy/cenniky/Skoda_Octavia_cennik.pdf
Červen 11, 20187 r Nemají to nejspíš homologované pro nastávající emisní normu a hlavně jsou potíže s novou metodikou měření emisí - prostě to časově nezvládají. Stejně tak, jako mateřský koncern VW.
Červen 11, 20187 r https://byznys.lidovky.cz/nove-skodovky-se-zasekly-ve-fronte-na-emisni-testy-prodej-a-vyroba-se-zastavi-188-/auto.aspx?c=A180609_105617_ln-auto_krku
Červen 12, 20187 r 18 hours ago, Dixik2 said: SK ceník MY19: http://webapps.skoda-auto.sk/Cenniky-a-katalogy/cenniky/Skoda_Octavia_cennik.pdf To je cennik sice platny od 1.6.18 ale na MY2018. Uplne dole je to napisane. Myslim ze MY2019 pride 1.7.
Červen 12, 20187 r před 16 hodinami, Habi001 napsal: ještě bude 2.0TSI 140kW a pro RS 180kW O tom vim (ten 140kW by mel dostat i superb preci), jen jsem predpokladal ze kdyz delaji nove ceniky tak to maji vyresene
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.