Publikováno Červen 9, 20169 r Ahoj, poridil jsem si fabii 1 kombika jako druhy auto hlavne na ryby, takze budu prevazet zradlo pro kapry atd v kufru a pak ruzny mokry veci (rybarina :-)...Chtel bych se zeptat, jestli nemate zkusenosti s konkretnima vyrobcema, koukal jsem ze je nabidka asi teda jen ze dvou - rezaw a aristar. Vzhledove protiskluz me prijde lepsi teda ten aristar. dikas
Červen 9, 20169 r Příteli okřídleného šípu, sice nemám kombi, ale já si koupil takovou plastovou vanu - zdrsněnou výlisky. Tento týden jsem ji teprve pořádně docenil. Vylil se mi tam olej. Díky vaně jsem měl ušetřeny starosti. S výběrem je to na Tobě, co se Ti bude líbít, aby třeba tašky moc v tom kufru nejezdili, či praktičnost na údržbu. Přeji plnou spokojenost. Radek.
Červen 10, 20169 r Autor diky za odpovedi, sedi Vam tvarove v kufru akorat ? nebo to maji delane jen tak "na oko" podle tvaru kufru ?
Říjen 14, 20168 r Já mám přesně tuhle: http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-combi-sedan-vana-do-kufru-polsko-plast-7567cz432/ a naprostá spokojenost.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.