Skandy Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 Zdravim rad by som sa informoval ako je to s miestom pre zadných cestujúcich je to až tak hrozne ako sa vsade píše? mam cca 178 cm, je problém ak by zamnou sedela podobne vysoká osoba a šli by sme napríklad do chorvátska? alebo dá sa to vydržať. teraz mám Fabiu combi II a nemám pocit že osoba zamnou by bola moc obmedzená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sTebliczek Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 mam 191 cm a sednu si sam za sebe. Ale do chorvatska bych tak jet nechtel. Pro me je to mestske vozitko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skandy Vloženo 10. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 Ale predsa len obcas sa vyberieme do chorvatska styria nehovorim ze kazdy rok ale dalo by sa to podla vas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 Dalo, ale za trest. Já mám 186 cm sedím docela blízko volantu a místa za mnou je tak na tašku s notebookem. Určitě auto 4 lidi odveze ale ne do Chorvatska, to by jim upadly nohy. Ale pokud se chceš pomstít třeba tchýni, tak jí tam posaď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 Nějaké fotky a postřehy k místu vzadu najdeš i tady http://forum.skodahome.cz/topic/132111-detsk%C3%A1-autoseda%C4%8Dka/ Nám to při zkušebních jízdách přišlo subjektivně srovnatelné s naší stávající OI, ale nepřeměřoval jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Červen 2016 Sdílet Vloženo 10. Červen 2016 jedna věc je prostor na nohy a druhá komfort zadního sedadla, které je s tím předním naprosto nestovanatelné. Nadruhou starnu do Chorvatska (tehdy Jugoslávie) se dalo dojet i na zadním koženkovém sedadle embéčka. Je to tedy čistě o zhýčkanosti sedího. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2016 Nadruhou starnu do Chorvatska (tehdy Jugoslávie) se dalo dojet i na zadním koženkovém sedadle embéčka. Je to tedy čistě o zhýčkanosti sedího. Presne Dneska bez klimy ani kilometr, prostoru kazdy potrebuje hektar. Jenze evoluce tak rychla neni a stejny druh cloveka to zvladal i bez vsech tech paradicek. A vzhledem k tehdejsi dobe mel z tech cest i tak nejak vetsi radost. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 jedna věc je prostor na nohy a druhá komfort zadního sedadla, které je s tím předním naprosto nestovanatelné. Nadruhou starnu do Chorvatska (tehdy Jugoslávie) se dalo dojet i na zadním koženkovém sedadle embéčka. Je to tedy čistě o zhýčkanosti sedího. Jo, moje babička taky vypráví, jak před 60ti lety dostala řidičák a ještě s teplým jela hned na Slovensko. Dneska bych jí do toho provozu poslal znovu. Asi by koukala, jen než by přejela Prahu. To že se dřív dalo jet v embéčku je argument asi jako, že dřív ti stačilo rádio a televizi si nepotřeboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 To spíš bylo myšlený tak, že dneska skoro každej potřebuje třeba mnohem víc místa než mu ve skutečnosti stačí na pohodlnou cestu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 Ale proc ne, je jina doba, jen by se vse melo nazyvat spravnymi jmeny a nezamenovat "potrebuju" za "vyzaduju/chci/rad bych". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Mám 184 cm a bez problémů se za sebe posadim.... Do Chorvatska úplně v pohodě. Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 (editace) Fabia není Citigo a rozhodně to není tak malé auto jak si tady lidí myslí. Editováno: 14. Červenec 2016, autor: Lukáš F. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Pohoda. Mam 173 a ve všech autech si všici chcou sedět zamnou. Ale kdo chce vzadu hodně místa ať si vybere jiné auto. Tedy výběr podle potřeb. Tohle je už dost OT. Omluva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Mám 184 cm a bez problémů se za sebe posadim.... Do Chorvatska úplně v pohodě. Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Sedni si tam a dej to Chorvatsko, pak napiš, zda souhlasíš s tím, co jsi napsal. Mimochodem, jsem jen o něco málo vyšší než ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andris Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 S F3 už jsem byl v Chorvatsku 2x konkrétně na Hvaru cca 1000km, jezdime vždy ve 4 a za mnou sedí osoba vysoká 178cm tedy o 5 cm vyšší než já a pohodlí na jedničku nikoho nic neboli a žádný stížnosti. Vše naprosto v pořádku. Ale najdou se samozřejmě takový kteří mají 160cm a bude jim superb malej, prostě 100 lidi 100 chutí. Když vám je Fabia malá tak si kupte něco většího a nemusíte si potom stěžovat že vas bolí rozmazlena řiť. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Jenže, ono pokud měříš 173cm, tak budeš sedět skoro na volantu, to pak véřím, že si dozadu někdo sedne. Tak či tak, já bych tam jet nechtěl, dovolená u moře na zadním sedadle Fabie mě vážně neláká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Ono je to hlavně taky o tom jak maté nastavené sedlo pak toho místa v zadu je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Moc nechápu co tady stále řešíte, každý má možnost si to vyzkoušet, at už u prodejce, nebo někde jinde. Nastavit přední sedadlo podle sebe a zkusit si sednout dozadu. Pokud to někomu nevyhovuje může si koupit třeba větší auto, ale z vlastní zkušenosti vím, že řidič do 180 cm - není vzadu problém. Jezdím dost často ve čtyřech a potíže s místem nemám a taky vím od začátku co jsem si zkusil a koupil. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andris Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Asi tak stručně a jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 (editace) Sedni si tam a dej to Chorvatsko, pak napiš, zda souhlasíš s tím, co jsi napsal. Mimochodem, jsem jen o něco málo vyšší než ty.Bez problémů. Navíc člověk co jede do Chorvatska Fabii by si by vůbec neměl stěžovat na pohodlí. Pokud by měl mel daný člověk víc peněz, nepojede do Chorvatska, ale poletí na Ibizu a koupi si větší auto... Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Editováno: 14. Červenec 2016, autor: czab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Myslíš, že do Chorvatska jezdí socky? tak to si nemyslím a po pravdě dokonce vím, ono každej jede kde se mu asi libí že.. a za druhé Fabií si zase koupí jen socky? Každej si koupí jaké auto mu stačí a potřebuje a pokud se někomu zdá fabka malá tak si za těch 400 litrů má koupit ojetinu většího auta a ne pak tady brečet jak se tam mačká. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Nerekl bych socky, ale zcela urcite to lide delaji hlavne z financi uspory. To ze treba maji letiste daleko nebo neradi letaji jsou dilci aspekty. S malymi detmi bych klidne fabcou jel - pokud by mi ovsem stacil kufr (mam hatch). Dospele bych dozadu neposadil, at si kazdy rika co chce, mista je tam pramalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 (editace) Je to prostě věc názoru. Podle mě je tam místa dost... Před fabkou jsem měl Ford Focus mk2 po fl rok 2011 a místa tam bylo jako ve Fabii nebo min. A do Chorvatska jsme normálně dojeli. A jinak, nerekl bych, že si Fabii kupují socky. Za socku se rozhodne nepovažuji, ale mít na rozpočtu při koupi o 100k víc, nepujdu do Fabie.... A to stejné platí o dovolené. Mít na dovolenou o 15k víc, nepojedu do Chorvatska, kam jezdí každý trouba, pac to vyjde levně, ale za letím si někam, kde nejsou narvane pláže. Podotýkám, že nechci nikoho urážet, sám se řadím mezi troubu co tam už roky jezdí, protoze si teď lepší dovolenou nemůžu dovolit. Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Editováno: 17. Červenec 2016, autor: czab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Prijde mi, ze to místo vzadu nejak moc resite. Koho tam budete vozit? Sami sebe tezko. Takze posuzovat místo podle sebe je irelevantni, protoze tam bude patrne sedet nekdo s uplne jinymi proporcemi. Male deti? Ty se tam museji vejit uplne v pohode. Kamose? Ti muzou byt radi, ze je nekdo nekam odveze a nemuseji tam jet jako "socky" vlakem nebo zlutakama ne? Rodice? Jak moc často je nekam povezete a jak daleko? Vezl jsem nase nekolikrat kousek i daleko a problém nemeli... Kolegy z práce? Ti vam budou vzdy tvrdit, ze mate socka auto a proc jste nevzali neco jineho a jinou vybavu a jiny motor a kdesi cosi. Sami by svou svou ojetinu za to vase ale radi vymenili... Samozrejme Fabia není ani SUV ani MPV, stejne tak jako není a nikdy nebude sportak nebo limuzína. Podle toho je nadimenzovana, ale to se vi uz od zacatku... 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 no Epo to je na zlatou sošku, to se ti povedlo napsat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.