Únor 3, 201411 r stonek: dneska jsem to testoval na jedne Elegance a slo to v pohode, meni se jen ty dve hodnoty a slape to jak ma postup jsem jel tento: 09 - Central Electronics 16 - Security Access - enter 31347 10 - Adaptations (5)-Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B 12 zmenit na Abbiegelicht links (5)-Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B 13 zmenit na Abbiegelicht rechts mas obe hodnoty presne takto? Mel jsem ted o vikendu konecne trochu vic casu - delal jsem chybu v hodnote - misto abbiegelich .... jsem nastavoval abble.... Je to kousek od sebe, takze jsem to prehledl navic nemcina neni muj salek. Uz to funguje jak ma. Diky.
Únor 5, 201411 r Hoj dnes jsme zkoušeli na mé rs tdi asistent rozjezdu do kopce podle návodu nešel zpustit .
Únor 5, 201411 r Tady je návod na prosté odpojení + návod na vypnutí sound generátoru přes kabel. www.briskoda.net/forums/topic/301834-has-anyone-disabled-the-vrs-sound-generator/ Upraveno Únor 6, 201411 r od Tdernux
Únor 11, 201411 r Jasně že je to jen taková blbost, ale člověk když zapne zapalování tak na to vždycky čumí, jak malé dítě.... Návod na VCDS, bohužel jen v EN
Únor 16, 201411 r Z dostupných informací jsem udělal tento závěr. -Aktivace zpětných světel -Změna citlivosti čidla vlhkosti -Aktivace mlhových světel (NSW) a v zatáčkách -Aktivace mlhových světel (NSW) a v zatáčkách RS -Nastavení prahové hodnoty rychlosti pro aktivaci odbočovacích mlhových světel -Zobrazení stavu baterie v palubním počítači -Sklopení bočního zrcátka při couvání -Adaptace rozjezdu do kopce Asistent-zpoždění -Povolení USA parkovací světla pro přední ukazatelů -Povolení zobrazení Nachtankmenge na palubní počítač -Aktivace houkačky potvrzení na DWA + při zamknutí a odemknutí vozidla -Zapnutí sdílení probuzení oken při otevření dveří -Vypnutí kontrolky bezpečnostních pásů -Úprava ovládání DO zadních výklopných dveří + další nastavení -Zobrazování otáček ventilátoru v režimu AUTO- klimatizace -Komfortní blikání -Aktivace stopky -Aktivace osvětlení LED na SPZ -Aktivace uzavření oken při dešti -Nastavení prahové hodnoty rychlosti pro aktivaci městského světla -Uložení posledního nastavení topení+chlazení -Upravit hlasitost RS zvuku -Nastavení DO sklápění bočních zrcátek -Nastavení intervalu systému ostřiku pro přední světlomety -Zpoždění aktivace předních ostřikovačů světlometů -Aktivace parkovací světel na zadní světla (LED), světla pro denní svícení -Aktivace displeje dopravních značek při zástavbě navigace Protočení ukazatelů po --zapnutí zapalování -Protočení ukazatelů po zapnutí zapalování -Deaktivace hlášení / tónu o zapnutém zapalování
Únor 16, 201411 r To bylo jen něco z možností...Stačí změnit bita a už je zase něco jinak...ten automat teda moc dobře nepřekládá...Kdo chce, tak si to přidá ke svému seznamu kravinek... ...Taky chybí aktivace HHC... Upraveno Únor 16, 201411 r od DIAGNOSTIK
Únor 16, 201411 r Napiste prosim, kde najdu, jak nakodovat: - vypnutí denního svícení při zatažené ruční brzdě- upozornění na jízdu se zadní mlhovkou nad určitou rychlost- upozornění při jízdě na parkovačky Diky!
Únor 16, 201411 r Když už jsme u těch dokódovacích kravinek....co aktivace druhé zadní mlhovky,neví někdo ?
Únor 16, 201411 r vime tady je navod http://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/?p=3567267
Únor 20, 201411 r zapomněl jsem podat info, pomohlo a znatelně! *** Zmena citlivosti cidla vlhkosti *** Jednotka 08, v kodovani byte 14 zmenit na 08 díky kamarádovi ze Slovenska! ahoj, fakt je to tak znát? Už se to nemlží???
Únor 20, 201411 r Není problém ve Strakonicích včetně odblokování nového Columbuse. takový hloupý dotaz - po odbloku bude to mít vliv na záruku? vím, že předtím s tím dost prudili......
Březen 2, 201411 r Vcera doplnene ci zmenene cez VCDS: - staging ( pretocenie ruciciek ) - pekna vec - zmena citlivosti cidla vlhkosti - naklopenie praveho spatneho pri spiatocke - hill start assistent - mam ho od vyroby - zmeneny na late - poznatelne dlhsie drzi - pozitivna zmena - zapnutie hmloviek pri odbocovani do 40km/hod - comming/leaving home cez hmlovky a vypnutie stretávacích tu doslo k problemom, nemam xenony a to co pisal CarDiag: -(x) Leuchte6ABL LC5-Lichtfunktion C 6 nastavit na Not active-(x) Leuchte7ABL RB1-Lichtfunktion C 7 nastavit na Not activeHodnota x sa meni v zavislosti od konfiguracie svetiel - ci su obycajne alebo bixenony u mna neplati!!!! ziadny iny ako x=8 som nenasiel a ten uz bol "not activ" pred zmenou po troche laborovani sa mi pri zmene B6 a B7 namiesto C6 a C7 podarilo vypnut stretavacie svetla ale parkovacky zostali Ma to tak byt alebo sa daju vypnut aj parkovacky??? Inac dakujem vsetkym v tomto vlakne za cenne rady Upraveno Březen 2, 201411 r od rodolfo
Březen 2, 201411 r Ahoj lidi, jsem vlastnikem Octavie III Elegance (bez ACC + Front Assist vsechno) 1.8TSi. Jsem z Nymburka a rad bych, aby me nekdo nakodoval par veci. Nejste nekdo tady "kousek"? :-) Kousek je sice relativni pojem, ale tak idealne kdyz nebudete z Ostravy :-) Chtel bych: 1) Pri vstupu odsun sedacky 2) Protoceni rucicek 3) Stopky 4) Kolik "l" paliva do plne 5) Odblok obrazu Columbus za jizdy (bez zasahu do SW, pouze prekodovani / pokud to jde) 6) Uzavreni oken pri desti * (musim tady konstatovat, ze muj senzor funguje nejak divne. mam ho na nejnizsi citlivost a nekdy sterace stiraji jak divy a pritom z nebe nepada vubec nic. mam Octavii II a tam to taky obcas zablbne, ze starace projedou, ale nikdy ne v takove mire jako tady. senzor je cistej, neni zadelanej - takze pokud by to s oknama fungovalo podle nej, budu je mit imrvere zavreny :/) 7) Upozorneni pri jizde na parkovacky Vim, ze je tady spousta navodu a atd. Jednak nejsem v tomhle zbehlej + nemam techniku a jednak pouze hledam nekoho, kdo tohle vyse uvedene umi a neni z Ostravy, ale idealne dostupne odemne. Mockrat Vam dekuji :-)
Březen 4, 201411 r Pokud si přes VCDS aktivujete možnost zobrazit na maxidotu kolik lze dotankovat tak zobrazovaný údaj "množství k dotankování" ukazuje celkem idiotsky množství zaokrouhlené na 5 litrů, tedy 5-10-15-20-........což tedy z palivoměru odhadnu taky.
Březen 4, 201411 r 6) Uzavreni oken pri desti * (musim tady konstatovat, ze muj senzor funguje nejak divne. mam ho na nejnizsi citlivost a nekdy sterace stiraji jak divy a pritom z nebe nepada vubec nic. mam Octavii II a tam to taky obcas zablbne, ze starace projedou, ale nikdy ne v takove mire jako tady. senzor je cistej, neni zadelanej - takze pokud by to s oknama fungovalo podle nej, budu je mit imrvere zavreny :/) Dešťový senzor jsem měl již na jedničkové Octavii a tam fungoval docela dobře. Na dvojkové to už bylo horší, tak jsem zvědavý jaké to bude u trojkové:-)
Březen 4, 201411 r A protože to asi bude hodnota, která souvisí s dojezdem, bude to stejně k ničemu. Hlavně mě zajímá kolik bude ukazovat "množství k dotankování" při dojezdu 0 km
Březen 4, 201411 r Pokud si přes VCDS aktivujete možnost zobrazit na maxidotu kolik lze dotankovat tak zobrazovaný údaj "množství k dotankování" ukazuje celkem idiotsky množství zaokrouhlené na 5 litrů, tedy 5-10-15-20-........což tedy z palivoměru odhadnu taky. dnes jsem natankoval do nádrže 51 litrů a PC mi ukazoval dotankovat 45l :-)
Březen 4, 201411 r Dešťový senzor jsem měl již na jedničkové Octavii a tam fungoval docela dobře. Na dvojkové to už bylo horší, tak jsem zvědavý jaké to bude u trojkové:-) No, dneska tady v nasich koncinach KONECNE zaprselo (to konecne radsi v "", protoze mam diky sve sice jinak nadherne barve totalne zajebane auto / vsechno je videt) a musim rict, ze senzor pracoval naprosto v poradku. Tak nevim, treba to byl jen nejakej momentalni vypadek. Vzhledem k tomu, ze takove vypadky mam i ja (a to jsem zivocisneho puvodu), tak to na me Octavince omlouvam PS: ted me napadlo, ze na sluzebaku (Superb I L&K) mam taky destak (stejny, jako na Octavia I) a funguje spickove a je pravda, ze z hlediska "marnych steru" je to neporovnatelne s Octavii II, na ktere se me to stava mnohem casteji. Takze souhlas! Upraveno Březen 4, 201411 r od Paradox.f
Březen 13, 201411 r Tak včera jsem dokódoval Bicistovi k jeho spokojenosti: -Corner -protočení ručiček -sklopení zrcátka při zpátečce -množství paliva k dotankování na maxidotu -zobrazení rychlosti ventilátoru klimatizace v poloze auto -odstranění AM pásma na Boleru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.