Devil... Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 (editace) Lidičky mám dotaz, možná by @ferda25 dokázal poradil. Chtěl jsem si dokodovat US svícení na přední světla s možnosí vypnutí a nastavení intenzity přes Infotaiment, ale hned první dvě položky kodování, kde se funkce povoluje jsem nenalezl:> Kanal "(3)-Innenlicht Leuchtenkonfiguration-Ambiente_Applikationsleisten_in_Instrumententafel" > Wert auf "verbaut" setzen > Kanal "(12)-Innenlicht Leuchtenkonfiguration-Ambientemenue mit globalem aus" > Wert auf "aktiv" setzen Je možné, že mi to můj Columbus MIB1 nepodporuje nebo dělám něco špatně? Dokázal by někdo poradit? Editováno: 29. Říjen 2018, autor: Devil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Ahoj, můžete požádat o kódování "Automatické zatváranie okien pri zamknutí aut" Děkujeme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Seznam žárovek (v příloze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitachi Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 (editace) Zdravím pánové, dva a půl roku proháním O3 Scouta a zatím se mi podařilo dokódovat defacto vše, co jsem chtěl a co jsem si zamanul. Kolega si letos dovezl domů O3 combi FL a chtěl po mně nějaké úpravy (vypnutí start-stop, mezní rychlost u cornerů atd.) Vše jsme zdárně zmákli (nově i přes OBDeleven), jediná věc se kterou válčím je aktivace pravé zadní mlhovky. Žádný z postupů, které znám a které se na tomto i zahraničním fórech objevují, nefunguje (auto je s LED). Přemýšlím, jestli to není tím, že auto má tažné z výroby... Nicméně někde jsem tu zachytil, že u O3FL už druhá mlhovka zapnout nejde. Co nato zdejší frajeři Ferda a spol.? Dá s tím něco dělat, nebo je to bičování mrtvýho koně? Díky za reakce Editováno: 31. Říjen 2018, autor: Hitachi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 Pokud mám správné info, tak v O3FL už 2. zadní mlhovka fyzicky není :-( Aspoň u verzí s FullLED, ostatní netuším. Chtěl jsem to rovněž u nového auta zprovoznit jako vždy předtím, ale Ferda mě vyvedl z omylu. Bohužel asi další koncernová úspora... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 Pravá mlhovka nemá napájené ve světle LEDky, takže to nepůjde nakodovat, jediná varianta objednat z anglické verze celé světlo. Když se sehneš a podíváš se na ty mlhovky zespodu tak uvidíš, že na levé straně LEDky jsou a na pravé chybí :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 ahoj v běžných svítidlech s žárovkou můžete zakódovat druhou zadní mlhovou svítilnu (vpravo) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 Je to tak - TOP LED pravé světlo nemá ledky, tudíž jej rozsvítit nelze, jedině UK světlo, jak píše "rosta.rs". Standard svítilny se žárovkou aktivoval lze, jak píše Langusta 2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitachi Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 Díky za info pánové, tak se s tím bude muset kolega smířit. Teď jsem dvojnásob rád za svoji MY17 před FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 Ahoj, můžete požádat o kódování "Automatické zatváranie okien pri zamknutí aut" někdo může vložit kódování.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Netreba kodovat,staci pri zamykani dlho podrzat tlacitko na dialkovom ovladaci a okna sa vsetky zavru. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 ...tak, tak, ale některým to je málo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 3 godziny temu, Patrik1971 napisał: Netreba kodovat,staci pri zamykani dlho podrzat tlacitko na dialkovom ovladaci a okna sa vsetky zavru. Ďakujeme za informácie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 4. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2018 (editace) Ano. Chcem zobrazit tlak turba na displeji , tak som prave zistil ze neviem "citovat" na tomto fore ☹ Editováno: 4. Listopad 2018, autor: misocko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 5. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2018 (editace) V menu klimatizace lze zaskrnout automaticky vyhrev celniho skla, coz funguje jak ma, jen to clovek zjisti pouze z komfortnich spotrebicu, lze to nejakym kodovanim zobrazit na te LEDce u toho tlacitka na vyhrev? Neco podobneho je i u klimatizace kdyz ma clovek rezim AUTO, vychoze se nezobrazuje sila vetraku na LEDkach, po kodovani uz ale ano.. Diky. Editováno: 5. Listopad 2018, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Dobrý den milá skupina milovníků Octavia, existují nějaké nové nápady pro kódování, protože jsem pravděpodobně vyčerpal limity možností v tomto tématu. S pozdravem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarosu Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Ahoj, mám čerstvě O3, vyrobenou v 9/2018 a zajímalo by mě, zda je možné po vypnutí motoru nakódovat 12V zásuvku v interiéru tak, aby přestala být pod proudem.Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Vždyť za nějakou chvilku po vypnutí motoru sama vypne, to je nevyhovující? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 (editace) Nene zapalovac zostane aktivny. Mam to odskusane kedy mi svietila celu noc kamera v aute ze som ju zabudol vytiahnut Jedine co sa po chvilicke vypina je USB Editováno: 10. Listopad 2018, autor: Skyjko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Aby zásuvka byla aktivní jen při zapnutém zapalování, musí se přendat výstup od pojistky z pozice 40 na pozici 48 a rovněž i pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Sorry, přehlédl jsem těch 12V, já měl na mysli zásuvku 230V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarosu Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Díky za odovědi - je to kvůli kameře, před octou jsem měl Leona ST(rv 2015)a tam se zásuvka po vypnutí motoru vypnula. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Kameru si zapoj klasicky do pojistkové skříně na pozici, kde je po zapnutí zapalování napětí - šterač atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Buď pojistková skříň, nebo já ji mám třeba danou do USB rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Místo připojení kabelů v pojistkové skříni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.